166:
ÁÁÁ!!! Ez valami hihetetlen jó részre sikeredett, talán az eddigi legjobbra a Grand Magic Games arc-ból. Natsu harcai a ninjával és a mesterrel hihetetlen epikusra alakultak. Tetszett, hogy az előbbivel a harcot is megpótolták, ami teljes mértékben tökéletes döntés volt. Natsu nagyon-nagyon durván elkente a ninját, és a kis harca a Genmával is fantasztikus lett, főleg az egyik kedvenc háttérzenémmel. Hogy meglepődött már mindenki!!! Köztük én is, áá Natsu végre kezd nagyon erős lenni, talán már ennie se kell mást, és segítséget se kell majd kapnia, hogy legyőzzön 1 S osztályú ellenséget!
3. nap, 3. díszvendég, 3. paróka a bemondónak. Végre értelmes embert is megtudtak hívni, Laharl feltűnése miatt, már be van tojva a RT. Továbbá Mest is kellemes meglepetés. Viszont a kis kopasz bemondónak egyre bénább és bénább parókákat adnak. Komolyan, az első se volt valami szemgyönyörködtető, de visszasírom ezek után
![ikszdé](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/ikszd.png)
Ez a Pandemónium érdekesnek ígérkezik. 1 pont jár minden szörnyért, függetlenül hogy D vagy S osztályú, az a komoly. Hibiki sokra megy a valószínűség számításával, mivel ha minden szörnyet megkülönböztetünk, ugyanannyi esélye van S osztályút kapni, mint D-t.
De hát igen Erza!!! Nem csalódtam benne, nagyon kemény! Azonban lehet egy "kicsit" most átlépte a "normális vagyok" vonalat. Én is erre gondoltam, mint Szalamandra-kun, hogy elég lenne 51-et legyőznie, hogy nyerjen. Azonban ha ezzel a lépéssel, minden pontot elvesz a többiektől, akkor van értelme Erza logikájának is!
Mindent összevetve, hihetetlen jó részre sikeredett. Tetszettek a háttérzenével felturbózott epic jelenetek, és a grafika is perfekt volt szerintem.
Akkor jövőhéten új op ? Ha akkor jön ki, akkor ha úgy nézzük nem késett semmit, mivel a mostani nyitány az első 2 napot dolgozza fel, és jövőhéten kezdődik el igazán a 3. nap. Azonban másik szemmel, viszont tényleg csúszott, mert 13 részenként szokták leváltani. De véleményem szerint, ha jövőhéten új opening lesz, az még teljes mértékben belefér.
Szerk.: Ez a pandemonium is erősítette azt az elméletemet, hogy lesz még egy kis csata paté a szervezőkkel, mert ahogy Happy is mondta: attól még, hogy teremtett lények, attól még nagyon is meg tudnak sebezni. És ezt a Nagy mágiajátékok rendezői még biztos kihasználjak.
Szerk. 2 ( xD ): Szépen el lettek felejtve a mágiajátékos spéci rucik. Mindenki használta egyszer, és ennyi. Vagyis csak a Fairy Tail. Kár hogy ez nem ilyen hivatalos, szerintem jól nézne ki, mindenki külön színben lenne. Mint egy focimeccsen, jól el lehetne különíteni a csapatokat. Továbbá ruháról jut eszembe, csak szerintem gusztustalan Wendy mostani rózsaszín vagy milyen színű az ruhája ?