soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #735 Dátum: 10 szep 05, 14:50:18 » |
|
Most, hogy Cartnecker a D. névvel rendelkező admin megemlitette a Get Backerst, lehet lesz mivel eltöltsem az időm Nagy a D. név hatalma Észre lehet venni még az adminok közt is a One piece fanságot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 05, 14:52:13 írta soboka »
|
Naplózva
|
|
|
|
tion
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #736 Dátum: 10 szep 05, 15:48:01 » |
|
batájba hát ez a lényeg Mugiwara no Cartnecker és kalózbandája tolja a cuccost ha lessz addig nézzünk mát várom a holnapot fairy tail és HOTD faxa lessz de előtte 8órát cumikázhatok a Pogány Frigyes 2tannyelvű traktorjavító parasztképzőben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #737 Dátum: 10 szep 05, 17:37:06 » |
|
A készítője kérem keressen meg! Interjút akarok vele készíteni! Bakker bele fogok halnixDDD Tuti belehalokxDD Egyszer volt egy ember szakálla volt kender.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 05, 17:39:06 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bereja
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #738 Dátum: 10 szep 05, 17:46:38 » |
|
Hú ez nagyon nagy Hiei nem tudom hol találtad,de nagyon király.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tion
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #739 Dátum: 10 szep 05, 18:14:15 » |
|
Ez mekkora oltás nagyon nagy de faxán hagzik de egy sztár tolmácsolásában job lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #740 Dátum: 10 szep 05, 18:33:15 » |
|
Aztarohadt Nagyon adja x'DDD Az -faktorban a helye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #741 Dátum: 10 szep 05, 18:58:33 » |
|
Aranyos, de egyben szomorú is, hogy a valódi magyar szinkron is körülbelül hasonló minőségű.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
sensei
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
GentleMan :)
|
|
« Válasz #742 Dátum: 10 szep 05, 19:02:37 » |
|
hát ez faintos kis viedo volt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #743 Dátum: 10 szep 05, 19:03:03 » |
|
Én is most néztem meg a videót ez tényleg beteg, készítője nagy fan lehet
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #744 Dátum: 10 szep 05, 19:45:29 » |
|
Nekem amúgy kifejezetten tetszett:D. Képzeltlen a hang, de szerintem nem tehetségtelen:D. Az elején meg a szövegxDD azon besírtamxDDD Láttam már vagy 10x biztos:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #745 Dátum: 10 szep 06, 12:49:20 » |
|
Az e heti rész eléggé kemény volt, főleg a vége. Látszik, hogy csak Luffynak lehet olyan hülye ötlete, hogy fejest szöknek több száz méterről
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaveIfrim
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #746 Dátum: 10 szep 06, 15:18:47 » |
|
aki csinálta azt a videót nagy csicska ... a One Piece-nek ereje van .xD és aki ezt nem fogja fel ne nézze mert ezzel csak ki gúnyolja a mesét ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #747 Dátum: 10 szep 06, 15:40:26 » |
|
Most konkrétan azzal gúnyoltad ki, hogy "mesének" nevezted De nem kezdek vitát, inkább elmegyek fürdni, aztán nekiesek a következő résznek X"DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #748 Dátum: 10 szep 06, 16:00:41 » |
|
Remélem az ő földet érésüket nem fogják úgy elhúzni, mint amikor Enies Lobbynál a vízbe ugrottak és vagy 15 részen keresztül minden rész végén leugrottak, de soha nem estek bele a vízbe vagy a vonatra vagy valami, hanem inkább újra és újra mutatták, hogy leugranak az enyhén szólva őrjítő volt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Monkey D. luffy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #749 Dátum: 10 szep 06, 16:45:18 » |
|
Nem nézted meg az Antifaces anime-ről szóló videóját. Meg magyarázták, h már pedig mese. : D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|