Axelkun
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #405 Dátum: 10 aug 02, 21:57:16 » |
|
Jha szerintem is a Naruto-Kun által fordított animék v. mangák a legjobbak és legmegbízhatóbbak.!
|
|
|
Naplózva
|
_______________________________________________ Kenshy: "-Ha igazi shinobi akarsz lenni akkor küzdj meg velem"
|
|
|
nec1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #406 Dátum: 10 aug 02, 22:14:32 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
Moderátor
pontosan nem tudom ez most, hogy jött fel de az AA pontosan ilyen oldal, ott megtalálható minden, és a csapatok Nof-javal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 03, 09:44:28 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
sensei
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
GentleMan :)
|
|
« Válasz #407 Dátum: 10 aug 03, 01:31:13 » |
|
Na most értem a 224.rész végére,de már alig várom a következő pakkot ISTENEK VAYGTOOOOK!!! xD(remélem min két heten belül jön a köv pakk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #408 Dátum: 10 aug 03, 05:05:44 » |
|
Shiro: hmm végülis igazad van csak buta módon nem tudom elkülöníteni a kettőt, mert annyira nincs szétválasztva, hogy szinte egynek tűnik xDDD Honnan tudod, hogy következő pakkban lesz Water 7? :o Lehet kiadjuk a 225-226ot és kész XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na ez rossz vicc volt A következő vérdíj-növekedésnél lesz egy pár érdekesség XDDD De az a jelenet mindent üt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nec1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #409 Dátum: 10 aug 03, 07:25:56 » |
|
luffy átváltozik feláll a haja, sárga lesz, és beáll a csillagharcosok közé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #410 Dátum: 10 aug 03, 07:48:26 » |
|
Majdnem, de nem Dragonball módon, hanem inkább az egyik Naruto szereplőre fog hajazni xD
izé akarom mondani Luffy az oridzsinálja xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 03, 07:49:39 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #411 Dátum: 10 aug 03, 08:13:27 » |
|
Valójában lesz egy nagy kardja, és kimondja hogy Bankai, akkor nő még 5 heréje, aztán előtör belőle a 3farkú körbemetélt méhkirálynődémon ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #412 Dátum: 10 aug 03, 11:29:04 » |
|
Nemrég fogtam neki megnézni az összes részt, és most tartok az Amazon Lili Arc-nál, szerintem ezek a legdurvább részek, miket csinálnak az elején
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #413 Dátum: 10 aug 03, 12:02:08 » |
|
A gomba leszedésre gondolsz meg hasonlók? Az tényleg nem semmi Végigfetrengtem azokat a részeket
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #414 Dátum: 10 aug 03, 12:17:35 » |
|
Ja azt, meg a "Family jewel" leszedése
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #415 Dátum: 10 aug 03, 12:47:24 » |
|
Hehe igen Szegény Luffy... még szerencse, hogy gumiból van
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #416 Dátum: 10 aug 03, 15:16:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #417 Dátum: 10 aug 03, 17:57:15 » |
|
Shiro: hmm végülis igazad van csak buta módon nem tudom elkülöníteni a kettőt, mert annyira nincs szétválasztva, hogy szinte egynek tűnik xDDD Honnan tudod, hogy következő pakkban lesz Water 7? :o Lehet kiadjuk a 225-226ot és kész XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na ez rossz vicc volt A következő vérdíj-növekedésnél lesz egy pár érdekesség XDDD De az a jelenet mindent üt Az érdekesség alatt azt a kis játékot érted a ruhadarabbal ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #418 Dátum: 10 aug 03, 18:14:43 » |
|
Nem, a Sanji és Chopper féle plakátra és a reakcióikra gondoltam XDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #419 Dátum: 10 aug 03, 18:23:04 » |
|
Amikor Luffy a 2 kígyó ellen harcol kiüt néhány nézőt is, úgy, hogy meg sem érinti őket, ezt a képességet használja az a vörös hajú is(most nem jut eszembe a neve:S) mikor találkozik fehér szakállal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|