Dudujca
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 10 ápr 24, 19:19:01 » |
|
Hát ami engem illet ez a kedvenc animém ill mangám  Bár igaz hogy az első kb. 100 rész még néhol kicsit rágós, de azért azok se vészesek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 10 ápr 24, 19:53:49 » |
|
Nekem már most nagyon bejön  Főleg a 15. részek körül lesz egy elég hosszú csata... és közben a poénok XDD *kifeküdt* 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bugatty
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 10 ápr 24, 21:49:21 » |
|
Hatalmas 1 anime én most kezdem újra harmadjára 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 10 ápr 25, 22:32:59 » |
|
Egy kis aktuális logikátlanság: hogy-hogy Bud Spencerünk (Feketeszakáll...), nem nyeli el Magellán mérgét? Azt ne mondjátok, hogy nem tudta mi az ő képessége...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
minato chan
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 10 ápr 26, 10:39:35 » |
|
Hát, erre én is gondoltam. Mondjuk sztem még mindig elnyelheti. A 448-as résznél kicsit kiakadtam, mikor majdnem egy percen keresztül közeledett Magellan Iva-sanhoz -.- Nem enyhén volt Gyalog galopp beütése, csak az a gáz, hogy itt ezt most tényleg komolyan gondolták... Picit elhúzzák a részeket. Ráadásul voltak olyan kedvesek, és aki esetleg már elfelejtette volna a helyzetet, még egy párperces összegzést is beletettek... Lassulunk TT_TT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 10 ápr 26, 11:06:47 » |
|
Teljes mértékben elképzelhető, hogy nem tudta, mi az ő képessége, Magellan nem olyan híresség, mint Whitebeard, Shanks, vagy az admirálisok. Arról nem is beszélve, hogy jelentősége lesz ennek. Az időhúzás meg nem csoda, azért az Impel Down arc olyan tartalmas, hogy ha valamikor, akkor most nyugodtan lehet húzni. Mivel elég közel vannak a manga-hoz, és eddig még nem látni azt se, hogy hol lehetne betenni egy hosszabb filler-t, csak húzni lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
minato chan
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 10 ápr 26, 11:44:01 » |
|
Én teljes mértékben megértem, hogy miért húzzák az időt, csak azért rosszul esik egy fanatikusnak, hogy vár egy hetet és azt látja, hogy a 24 perces részt simán bele lehetne sűríteni 6-7 percbe. Mondjuk még mindig jobb, mintha fillereznének.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
roppaku
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 10 ápr 26, 14:19:06 » |
|
Pedig én őrülnék mongyuk egy olyan fillernek amiben Ace meg Luffy kicsik azt bírnámXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
minato chan
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 10 ápr 26, 20:51:05 » |
|
Azt én is bírnám  De ha fillereznének, akkor sztem ien Luffy oyabunos részeket tennének be, ahhoz pedig jelenleg semmi kedvem nincs 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 10 ápr 28, 12:54:34 » |
|
Ma délután kerül publikálásra a következő 5 rész a Naruto-Kunon. Mindenki csekkolja a főoldalt és a Trackert 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Enterei
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 10 ápr 28, 18:24:02 » |
|
Pedig én őrülnék mongyuk egy olyan fillernek amiben Ace meg Luffy kicsik azt bírnámXD
Ezt valószínűleg a jelenlegi maga utolérésének idején fogják beletenni.
|
|
|
Naplózva
|
Lásd meg mások szemében a reményt, és ne taposd el.
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 10 ápr 28, 18:27:15 » |
|
Bakker ez az Ussop továbbiakban én, csak UUUU a levesnek hívomxDDD Egy beteg állat. Szegény Kayáról meg mindig a fa jut eszembeXDD Hikaru no go átka:D. Mondjuk elég deszkaxDDD huh milyen jó humor érzékem vanxDD nem vagyok hülye!
Azért kíváncsi leszek ki lesz a "fő gonosz" mert eddig Kurot leszámítva csak retardáltakkal taliztakxD Mondjuk Luffynak is van baja:D. Egyre jobban megkedvelem ezt az animet:D. Kezdem érteni miért vetekszik Narutoval.
Mondjuk utoljára sima Narutoban és Bleachben éreztem azt, hogy valami vicces és komoly is tud lenni. Sajnos mára már kihalt a humor mindegyikből... de lehet csak a filler miatt érzem ezt:D. No mindegy ez már off:D remélem végig tartja ezt a stílust op. Komolyabb harcok meg úgy se most jönnek gondolom:D.
u.i. nehéz úgy írni, hogy én jóval előrébb járok mint aki a torrentről szedi:P jahhh hogy én is formázomxDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 28, 18:30:21 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 10 ápr 28, 18:39:38 » |
|
Am "fő" gonosz nem lesz, legalábbis nem tudok olyat mondani. Minden ellenfél kemény a maga nemében. Bár Buggy és Kuro tényleg nem tartoznak a legpowábbak közé 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nec1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 10 ápr 28, 19:40:12 » |
|
mindig van egy aktuális gonosz, akivel Luffy megküzd.
jómagam a NKWT -látott hír alapján, keztem érdeklődni a sorozat után, de sajnos nagyon előreszaladtam, és most tétlen vagyok, mit kezdjek magammal, japánul nem tudok, az angolt meg nem értem.
egy ötlet, ha eljuttok a 136. részig, azt egy szép nagy hírrel tudassátok majd a nagyközönséggel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valakinyolc
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 10 ápr 29, 12:52:41 » |
|
Blackbeard azért nem nyelte el a mérget, mert szimplán nem tudta, hogy ez Magellan képessége. Amikor beterítette az egész legénységet, csak akkor eszmélt, hogy hoppá, itt baj van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|