Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1050 Dátum: 10 dec 31, 17:30:41 » |
|
Holnap még biztos nem, azért élni is szoktunk NKW-s munkák mellett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1051 Dátum: 11 jan 01, 14:22:59 » |
|
Hamarabb, mint gondolnátok ^^ bárcsak tudnátok azt, amit mi... xDDD
Tapion mindig tudja hogy kell felcsigázni az embert  már alig várom hogy megtudjam azt amit ti tudtok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #1052 Dátum: 11 jan 02, 02:26:12 » |
|
Eddig időm nem engedte, de most megnéztem a 337. részt. Már el is felejtettem, milyen borzasztó jó anime ez. :D Majd' beszartam. xDDD Brook valami hatalmas figura. :D - Szoktál fingani? xDDD - Igen, szoktam. Asszem, végig is nézem most ezt a 4 részt, aztán szenvedek a következő feliratcsomagig. :D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 02, 02:29:10 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
aignac
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1053 Dátum: 11 jan 02, 02:41:28 » |
|
A 342. részig találtam vegapunkos HD videókat. Utána tudtok ajánlani valami jó hd minőségű letöltést (fanusub). Mert ami fent van torrent INP az sokkal gyengébb minőségű. Az időzítés nem számít megoldom Kmplayerrel. Előre is köszi az infót, eddig kíváló a munkátok, csak az utolsó részt rosszabb nem HD-ban néztem és már bántotta a szemem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #1054 Dátum: 11 jan 02, 03:41:20 » |
|
Igen, épp ezt akartam kérdezni, nem várható valami jobb minőségű videó? Mert a 340. résznek már sokkal rosszabb volt a minősége (gondolom, mert ez már INP-s), és néhol már zavart is. Örülnék neki, ha lenne valami jobb. :) Most pedig alszom. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aignac
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1055 Dátum: 11 jan 02, 05:32:48 » |
|
Ilyen korán?  Én még csak most indulok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1056 Dátum: 11 jan 02, 09:21:26 » |
|
INP is gyártott HD videókat, google a barátunk, keressétek meg ^^ Azért csináljuk SD-hez, hogy a gyengébb gépekkel rendelkezők is meg tudják nézni. Amúgy 363-tól lesz Nakama-Fansub verzió, nekik szép HD-juk van, ha addig nem sikerül beszerezni az INP-t, akkor... várjátok ki XDD Amúgy meg a helyetekben szétnéznék itt: http://one-piece-anime-megaupload.blogspot.com/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aignac
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1057 Dátum: 11 jan 02, 14:04:06 » |
|
Ok köszi utána nézek, csak én mindig "files tuber" töltök, ha nincs megauploados letöltőlink (ott találok megauplodos linkeket állt és valahogy nekem fix 500-al jön és kb 8 at tudok leszedni egymás után). Am úgy tegnap este nem nagyon szenvedtem már vele, hogy ez után keresgéljek 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 02, 14:25:01 írta aignac »
|
Naplózva
|
|
|
|
numen
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1058 Dátum: 11 jan 02, 15:48:08 » |
|
Nem is volt olyan vészes az Ice Hunter. Furcsa világ furcsa karakterekkel, furcsa ellenfelekel - Foxy rosszabb volt:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1059 Dátum: 11 jan 02, 15:50:21 » |
|
Pedig Foxy is visszatér még egyszer XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nitroglicerin
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1060 Dátum: 11 jan 02, 18:22:33 » |
|
Tapi: Láttad már az eddigi összes OP animét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1061 Dátum: 11 jan 02, 18:57:53 » |
|
Nagy valószínűséggel mivel ő átnézi az összes feliratot és gondolom, hogy vidivel együtt nézi. Azt nem mondom, hogy az összeset látta már, de nagyon közel van hozzá az tuti És remélhetőleg mi is hamarosan közel kerülünk azokhoz a részekhez.  Hát vagy legalább közelebb. Tapion sama hétfőn kapunk 1 részt?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 02, 18:58:28 írta petromanjanos »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1062 Dátum: 11 jan 02, 19:46:20 » |
|
Persze hogy láttam, de ez itt OFF, ezt inkább privátban kérdezd, kösz ^^
Hétfőn? Remélem... nem tudom... kezd lohadni a lelkesedésem... de azért igyekszem ^^"""
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blacking
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1063 Dátum: 11 jan 02, 20:15:40 » |
|
Skacok ha valaki tudja honnan toltsem le 1be a nakama fansubos reszeket HD-be az kuldjon 1 PM-et pls:D Amugy tenyleg nagyon kiraly a Thriller bark mar az eleje is jo volt  :))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1064 Dátum: 11 jan 02, 23:43:16 » |
|
Nekem furcsa volt az IH-ban, hogy a hőelemes fickó nem tűnt Logiának, pedig elvileg annak kéne lennie. Érthetetlen, hogy tudta megütni Luffy... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|