balon
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #330 Dátum: 10 júl 14, 21:13:34 » |
|
nem ő az  xDDDD hiei te tudod?  én nem tudnám ha csak így bevágnák elém még az anime ismeretében sem h ki az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #331 Dátum: 10 júl 14, 22:07:34 » |
|
Hiei, te mocsok! Ha tudod, mondd meg 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #332 Dátum: 10 júl 15, 14:56:03 » |
|
Nem így én se tudom viszont tudom, hogy láttam és mivel megmondtad, hogy mecha hamar rájövök:D. Viszont nem mondom meg mivel nem akarok én gondolni mert meghalna a topic:D. Szal szurkolok nektekXD ----------szerkeszt------------- Nikol mit adsz ha megmondom?  Nem a fafnerben volt amúgy a suna?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 15, 15:12:14 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #333 Dátum: 10 júl 15, 15:24:48 » |
|
az anime címében nincs fafner, szóval szerintem neem, bár azt sem tom mi az a fafner? xDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #334 Dátum: 10 júl 15, 15:33:07 » |
|
Mi kéne, Hiei?  Mondd meg, én meg kitalálom a szereplőt, akit te teszel be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #335 Dátum: 10 júl 15, 17:54:01 » |
|
Jahh bocs elfelejtettem beírni. Nincs kedvem megkeresni. Viszont adok egy tippet keress rá ani db a mechákra keress 2005 mechát. Írd be a főszereplő nevét és a googleba és keresd meg a nőjét:D. Sokat segít a rajzolás mecha és foci pálya szal nem játszodhat nagyon a jövőben... sok sikertxDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #336 Dátum: 10 júl 15, 17:59:38 » |
|
Hiei-chan, lefárasztasz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #337 Dátum: 10 júl 15, 18:39:57 » |
|
Próbáltam segíteni... és ne nevezz channak mert elpusztítalak<3 Viszont mivel irgalmas nagyúr vagyok elnézem neked.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #338 Dátum: 10 júl 15, 19:29:16 » |
|
Ó, nagyúr, akkor lesz szíves megmondani végre  Átnéztem az összes 2005-ös mechás adatlapját, és a végére vagy a rajzolás miatt, vagy mert túlságosan a jövőben játszódik, vagy mert alig van benne férfiszereplő, és az sem főszereplő, ergo nem lehet az ő feleségéről szó, kizártam. Az én kutatómunkám eredményeként ez a szereplő nem létezik xD Hieiiiiiiiiiiiiiiiiii! Na, mondd meeeg ^^  Lécci lécci 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #339 Dátum: 10 júl 15, 21:41:02 » |
|
ez nő egyik főszereplőnek sem a felesége xDDDD Hiei sztem mond meg csak az animét, én már annak is örülnék ha tudnátok h melyik anime ez:D Hoppá most jöttem csak rá h lehet h nemis számit főszereplőnek akinek a szerelme xDDDDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 15, 21:47:12 írta balon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #340 Dátum: 10 júl 15, 22:51:06 » |
|
Tehetséges vagy ha nem tudod megállapítani, hogy főszereplő-e vagy semxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #341 Dátum: 10 júl 15, 22:56:48 » |
|
hát főszereplőnek nézném mivel minden részben benne van az elejétől. csakhát őt nem nyomatják annyira, szal ilyen mellékfőszereplő is lehet, ugye kakashi nem főszereplő? mert akkor kb olyan mint ő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #342 Dátum: 10 júl 17, 14:24:21 » |
|
balon, még adsz valami segítséget?  Meg ne mondd a megoldást! Csak egy csomót kizártam, és lehet, hogy valami fölött elsiklottam... de ha leszűkíthetném a kört, egyszerűbb lenne  Szóval még egy kicsit 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #343 Dátum: 10 júl 17, 19:35:33 » |
|
az anime: 26 részes műfaj(összes):akció, dráma, fantasy, mecha <--- anime addicts szerint. a főfőszereplőnek vágás van az arcán, főleg fiatalok akcióznak benne. ha kell adok még segítséget, bár ha az anime meg van akkor már csak végig kell nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #344 Dátum: 10 júl 17, 20:11:32 » |
|
Végignéztem a 2005-ös ismertetőkez az AA-om, és szerintem a Sousei no Aquarion-ból van  Legalábbis ennek van a legnagyobb valószínűsége. Igaz? 
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|