Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #135 Dátum: 10 jún 18, 15:23:13 » |
|
Enyém volt az első megfejtés, Minagi utánam szerkesztette a hsz-ét De mindegy ^^
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #136 Dátum: 10 jún 18, 15:57:48 » |
|
AH... úgy látszik, ebben a játékban nekem nem kéne részt vennem... csak a baj van... akkor is, ha én fejtek meg, akkor is, ha az enyémet fejtik 2 lehetőség: 1) Minagi játékát most félbehagyjuk, és majd ha megfejt egyet, folytatható 2) egyezzetek meg, hogy ha minagi a későbbiekben megfejt egyet, akkor átadja neked a következő feladvány lehetőségét, Ritli
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #137 Dátum: 10 jún 18, 16:24:08 » |
|
Ha jól nézem ez Mamimi Samejima a Furi Kuriból és ha igen (akkor könnyű volt, lolXD) akkor jöhet Ritli és akkor senki nem veszik össze senkivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #138 Dátum: 10 jún 18, 17:54:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #139 Dátum: 10 jún 18, 18:12:48 » |
|
Azért írtam a végére hogy "de mindegy" mert nekem mindegy Nyugodtan jöjjön Meroko ^^ (meg nálam úgyis mindig megakad a topic )
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #140 Dátum: 10 jún 18, 18:58:57 » |
|
még a végén azon lesz a veszekedés, hogy ki jöjjön xDDDDDDDDDDDDD mondjuk nekem ezúttal tök mindegy, döntéstek el viszont ne itt, mondjuk pü-ben, mert így is offolunk xD amúgy ez kétségtelenül Mamimi-san lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #141 Dátum: 10 jún 18, 19:55:45 » |
|
Jólvan, ha tényleg nem baj akkor jövök én. Szóval, ki ő? nem vagyok gonosz, úgyhogy hozzáteszem, hogy: 2003-as anime^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #142 Dátum: 10 jún 18, 20:44:54 » |
|
Ashita no Nadja: Nadja Applefield gonosz vagyok, de ezt nem adom át xD ezt nem bírom ki, hogy be ne tegyem: egy pici segítséget adok kezdésnek, ami amúúúgy szerintem nagy segítség: ezzel a képpel nem kicsit vagyok elfogult xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 18, 20:48:32 írta Nikol »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #143 Dátum: 10 jún 18, 20:59:58 » |
|
Ulrike, a Kyou Kara Maouból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #144 Dátum: 10 jún 18, 21:01:20 » |
|
Úgyvaaaaaaaaaaaan nézed a Kyou karát, vagy "csak úgy" kitaláltad? és te jössz! ^^ >> vagy szimplán balfék vagyok és elfelejtettem úgy felrakni, hogy a címében ne legyen benne a neve xDDD este van, na xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 18, 21:03:52 írta Nikol »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 10 jún 18, 21:24:25 » |
|
Szánom-bánom, de "csak úgy kitaláltam". Igazából a képek címét néha megnézem, hátha bent hagy valaki valamit, amiből ki lehet indulni. Na, következő:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #146 Dátum: 10 jún 18, 22:04:18 » |
|
Tenjho Tenge - Kazuno vagy hogy hívják. xD szerk.: várj. ez volt már. adj másikat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 10 jún 18, 22:33:11 » |
|
Tudom, hoyg volt már. Nem bírtam valamiért feltölteni a kéept, amit akartam, úgyhogy gopndoltam berakok újra egy régit, és megnzéem, mi lesz. Te jössz Vagyis...a neve Kuzunoha, de sebaj
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 18, 22:34:24 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #148 Dátum: 10 jún 19, 08:30:49 » |
|
Hát... te tudod... Ő lenne a kérdés, sztem könnyű lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakuraichigo666
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #149 Dátum: 10 jún 19, 09:19:23 » |
|
ő Eve a Black Cat c. animéből (amúgy soha életemben nem hallottam még erről az animéről..)
|
|
|
Naplózva
|
failed in becoming a god.
|
|
|
|