Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1185 Dátum: 11 júl 25, 13:57:45 » |
|
Látom ez sem igazán megy, vagy csak elfeledkeztek az emberek a topikról  . Ha nem fejtik meg a közeljövőben, egy kis segítséget kaphatunk?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #1186 Dátum: 11 júl 25, 21:28:31 » |
|
Nem gondoltam hogy ennyire nehéz lesz. O_O Egy 2009-es drámában volt ez az illető, és szegény elég keveset szerepelt. Ha emlékeim nem csalnak, akkor talán csak az első és az utolsó részben volt. ^^ Ha még mindig nem megy, akkor majd segítek még. ^^ Szerk:  Mivel még mindig nincs semmi tipp, segítek még annyit, hogy ez a bizonyos dráma 11 részes.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 26, 18:41:26 írta Alexa »
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1187 Dátum: 11 júl 27, 12:38:49 » |
|
Látom mindenki lusta keresni  Hát én arra jutottam, hogy talán Seiji Onozawa a Tokyo Magnitude 8.0-ból?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #1188 Dátum: 11 júl 27, 13:38:01 » |
|
Igen, ő az. *___* Gratulálok, te jössz.
|
|
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1189 Dátum: 11 júl 27, 14:30:33 » |
|
Okké akkor egy könnyűt. Ki ez a kis kawaii?  
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 27, 14:33:07 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1190 Dátum: 11 júl 27, 15:52:21 » |
|
Gauche Suede a Tegami Bachi-ból?
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1191 Dátum: 11 júl 27, 15:53:33 » |
|
Pontosan. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1192 Dátum: 11 júl 27, 16:08:54 » |
|
Ebben a témában nem érvényes a négy szavas szabály? ^^ Am. sajna még nem láttam ezt a művet, csak az ismertetője melletti kép miatt ismertem fel, de megpróbálok hamarosan sort keríteni rá.  Na akkor a következő feladvány legyen mondjuk....  Ő Szerintem ez se lett túl nehéz, de majd meglátjuk. 
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1193 Dátum: 11 júl 27, 16:13:20 » |
|
4§ A Fórumon az 1, 2, és 3 szavas* és a helyeslésből, köszönésből, smiley-kból/halmozott smiley-kból álló - semmi lényeges információt nem tartalmazó - hozzászólások is törlésre kerülnek. Írj mindig minimum 4 szót! Kivételt képeznek a Csevegőn belüli "Ki ő?" és "Anime Barkóba" témák.  Hmmm tuti láttam már őt valahol... de nem tudom, hogy hol... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1194 Dátum: 11 júl 30, 12:44:18 » |
|
Na most nem tudom eldönteni hogy ennyire kihalt a topic vagy csak ennyire nem bírtok vele.  Mindenesetre egy kis segítség: Ez a személy egy 2008-as animében található, és egy viszonylag fontos mellékszereplő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1195 Dátum: 11 aug 01, 20:35:36 » |
|
Talán Raikou Shimizu a Nabari no Ou-ból?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1196 Dátum: 11 aug 01, 23:47:16 » |
|
Pontosan.  Tiéd a következő!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1197 Dátum: 11 aug 02, 12:00:03 » |
|
Akkor itt is a következő (remélem könnyű) feladvány: Ki ő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1198 Dátum: 11 aug 02, 14:44:04 » |
|
hmmm.... Nagi a Kannagiból?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1199 Dátum: 11 aug 02, 15:07:09 » |
|
Nem, nem ő a megfejtés Harag  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|