Sziasztok:)
szeretnék eladni: eredeti FULL METAL PANIC DVDket meg van az 1,2,3,5,
én darabját 1000ft-éert gondolom de ha valakinek mind a 4 kéne szivesen adom 3000ft-ért is az összeset:)(van rajta japán és magyar hang)
vannak eredeti INUYASHA DVDim is 4,5,6,8 azokat is 1000ft-ért gondoltam de úgyanugy ha valakinek mindegyik kéne szivesen adom őket 3000f-ért is:)(van rajta japán és magyar hang)
van egy INUYASHA animangám angolul ez első resz úgyanugy 1000ft (van rajta japán és magyar hang)
meg van a ROMEO ÉS JULIA mangában angolul kicsit modernizálzót de akinek kötelező ajánlom mert nekem sokat segitett;)
ez is 1000ft
a MAKRANCOS HERCEGNŐnek is megvan az első két manga rezse es ha egybe szeretné valaki akkor 1500ft-ért szivesen
(am ez is 1000ft) (magyarul)
ÁRNYBIRÓnak megvan a 7,9 manga része ugyanúgy mint a Makrancos Hercegnő ha valakinek mind a kettő kell 1500ft (magyarul)
DRAMACONnak is megvan az első 2 része (manga) és ez is úgy müködne mint az elöző kettő:) (magyarul)
DNANGEL 2 és 3 része 1000ért darabja és ha mndkető kéne 1500ft (angol)
NARUTO első két manga része magyarul és itt is ha mindkettőt szeretné valaki 1500:)
Van még egy ITACHI babám amit szerintem 500ftért adnék és egy otthon készitett AKATSUKI KÖPENYEM (5000ft) és hozzá még megvettem regen Itachi fejpántját (2000ft) de ha mindkettő kell 6000ft szivesen:)
Minegyik jó álapotban van és szeretném ha jó helyre kerülnének mert én nagyon szerettem őket
)
e-mail:
zsuzsi.banga@gmail.com (képet nem tudtam feltenni ezért bocsi de ha irtok emailban szivesen küldök
)