Gondoltam felállítok egy erő sorrendet, ahogy jelen állások szerint látom a dolgokat:
Rikudou Sennin
Madara Uchiha
Itachi Uchiha (vagy a mostani ultimate Sasuke itachi szemeivel

)
4. Hokage
1. Hokage
Nagato (6 test)
Raikage
Orochimaru (vagy kabuchimaru, csak tőle még nem láttam semmit, de gondolom ugyan azt tudja, mint orochimaru)
3. Hokage
Kisame
2. Hokage
Killer Bee
Jiraiya
Sasuke Uchiha
Naruto Uzumaki
Deidara
Kakuzu
Kakashi Hatake
5. Hokage
Meg még a többiek.. egyelőre ennyi. majd még bővitem, csak most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Szerintem korrekt sorrend, tekintve, hogy Itachi majdnem egy szinten, vagy erősebb volt Madara Uchihánál, ergo Pein semmiség lenne neki.Sasuke pedig azért van ennyire alul, mert (a warcraft 3 battle royaleban legyőztem őt az összes fentebb lévő karakterrel

) a hokage szintet lehet hogy eléri, de szerintem az 1. és a 2. hokage sem lett hiába hokage, meg jiraiyát sem azért választották volna meg hokagénak, hogy csak úgy irányítson, mert nincs senki, hanem mert őt látták a falu legerősebbjének. És a Raikage öccsével se bírt el, akit amúgy kisame gyenge hasonmása elvert. Naruto pedig azért van alatta, mert lehet hogy tudja a rasenshurikeneket dobálni, de sasuke a sharinganjával kikerülheti őket, (főleg a mostanival) meg ott lesz a mangekyou sharingan is, simán genjutsuba ejtheti narutot, ő meg már nem tud sokat tenni ellene, tehát még fejlődnie kell sasuke ellen. Kakashi pedig azért van alattuk, mert mondta a kakuzu résznél, hogy naruto erősebb lehet nála, ugye a rasen shuriken miatt, meg a mostaniak miatt is, pl sage mod, kakashit elverte pein, (mondjuk narutot is) de naruto legalább kinyirt egy csomó testet.
A többi meg gondolom logikus..