saruto95
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
 |
« Válasz #1590 Dátum: 12 feb 23, 13:06:30 » |
|
vki tudná fordítani? sajnos nem tudok angolul... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1591 Dátum: 12 feb 23, 13:24:01 » |
|
Annyi a lényeg röviden, hogy a most futó Bleach Fullbring anime, amely az este 6 órakor fut a Tokyo tv-ben, Március 27-én vége lesz és a helyére a Naruto Rock Lee anime kerül ebben az időpontban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #1592 Dátum: 12 feb 23, 13:50:41 » |
|
Ez logikus most sok idö kell Mangának még csak most indult el újból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Markuskuska
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1593 Dátum: 12 feb 23, 14:35:32 » |
|
Az Ikkaku Zanpakutoujának a vége sztem  Az lóg ki egészen Kenpachi hátán túl. Nos igen, idő közben rájöttem, hogy tényleg az. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
 |
« Válasz #1594 Dátum: 12 feb 23, 21:54:11 » |
|
Kis megkönnyebbülés, hogy nem fillert nyomatnak ezerrel, mert akkor egy idő után a süllyesztő lenne a végállomás. A mostani rész nem volt rossz, bár egy kis Number Onet elfogadtam volna az új shinigami cuccnál, de semmi vész, így is adja. A félbevágott házikó igencsak látványos, de csak nekem kellene még egy pár dioptria, vagy szerencsétlen kardja kisebb lett? Oo
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1595 Dátum: 12 feb 23, 22:12:23 » |
|
Nem hiszem, hogy örökre vége, ha már csak egy arc van hátra.... ennyi rész után cska nem mondják azt, hogy 'bocs, it a vége, fuss el véle' 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1596 Dátum: 12 feb 23, 22:23:22 » |
|
Nem feltétlenül. A Bleach fillérei nem voltak rosszak. Persze embere válogatja, hogy kinek tetszett és kinek nem. A Naruto fillerekhez képest kész felüdülést jelentettek egy-két filler rész kivételével. Mivel a mangát körülbelül 4 évre tervezi Kubo ez azt jelenti, hogy legalább 60-80 rész animére még számíthattuk a történetből szerintem. Mellékesen nem csodálkoznék rajta ha a többi ilyen nagy anime is belefutna egy ilyen menetbe, ahol bizonyos ideig felfüggesztik őket amíg megfelelően el nem távolodik a mangától.
Nem lett kisebb az a kard, legalábbis a manga szerint semmivel sem, sőt inkább nagyobbnak, strapabíróbbnak hatott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
 |
« Válasz #1597 Dátum: 12 feb 24, 17:16:22 » |
|
Tény, voltak jó fillerek, csak már kezdték azt, mint amit a Narutoban, hogy túl gyakran vannak és ez már valamilyen szinten a minőségre is kihat.
De én az animére értettem, bár lehet, hogy csak hirtelen akkor és ott látszott annak.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Szubotics-Kun
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1598 Dátum: 12 feb 24, 20:52:39 » |
|
Szanisz lenne egy kérdésem, vannak az úgynevezett Bleach databook-ok, ha jól tudom 3 van belőle, nem tervezitek azt hogy ezzel foglalkozzatok ? Kiíváncsiságból kérdezem mert hallani hallottam már róla de nem igen foglalkozott vele eddig egy magyar fordító caspat se, ez mondjuuk azért is lehet mert ha jól tudom ezt csak megvenni lehet és nem vagyok benne biztos hogy van e belőle angol kiadás, csak 1 ötlet. Sztem sokakat érdekelne ez a téma, ha jól tudom bizonyos háttérinformációkat tartalmaz a szereplőkről. Én szivesen elolvasnám, de persze ez a ti döntésetek, csak egy lehetséges projekt ötletét vetettem fel 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1599 Dátum: 12 feb 24, 22:17:33 » |
|
Szép estét!  Valaki meg tudná mondani nekem hogy a 311. résztől kezdődő filler epizódok hányas részig tartanak? Előre is köszi!^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1600 Dátum: 12 feb 24, 23:34:07 » |
|
A 341-es részben ér véget. A 342-ben meg már Rukia búcsúja van.  Szerk: javítva a szám. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 10:08:16 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1601 Dátum: 12 feb 24, 23:42:39 » |
|
A 311. résztől kezdőd fillerek a 241-es részben érnek véget? Azt hogy csinálták? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
 |
« Válasz #1602 Dátum: 12 feb 24, 23:59:16 » |
|
341 értsd jól 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1603 Dátum: 12 feb 25, 00:11:43 » |
|
A Fórumszabályzatot kérlek olvasd át. PÜ-ben várom, hogy melyik pontot szegted meg másold ki nekem kérlek. Itt Megteheted.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 00:18:12 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1604 Dátum: 12 feb 25, 10:07:23 » |
|
Hát igen már késő volt.  Javítom is.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
|