Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #300 Dátum: 10 aug 10, 07:16:56 » |
|
a horoszkóp kb olyan mint egy bizonyos kereskedelmi csatornán (nem mondom ki de RT-vel kezdődik és L klub a vége) délben kezdődő hülyeség. amit a fickó megmond, azt abbol ki lehet találni, amit a betelefonáló mond. pl 85 éves nénik izületi fájdalom -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
 |
« Válasz #301 Dátum: 10 aug 22, 16:13:13 » |
|
Hát Kb ennyi... Én hülyeségnek tartom, már pardon azoktól akik nem... Jó, én is olvasom, de csak azért mert kíváncsi vagyok mennyire igaz, de eddig nem nagyon talált... Mindenki mondta nekem hogy "de el fogsz ámulni igaz lesz meg jellemző rád csak olvasd el!". Hát lőtték a sok önólt maguknak. Semmi logika nincs benne
~UN~
|
|
|
Naplózva
|
I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this Shut up and let me go, hey!
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #302 Dátum: 10 aug 27, 21:17:09 » |
|
Néha-néha el szoktam olvasni és az esetek kb. 50%-ában be is teljesül  De ezt gyakran úgy fogom fel, hogy "Ez biztos csak egy véletlen egybeesés!" Szerintem sincs semmi valóságalapja, végül is ha akarnék, én is írhatnék egy horoszkópot.. 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
 |
« Válasz #303 Dátum: 10 nov 04, 21:46:03 » |
|
ritkán elolvasom  ált. mindig bevál már mint megtörtént...új barátra találsz, lesznek új kapcsolataid!össze vagy zavarodva mit kezdj magaddal stb. Néha igaz néha nem az se mind1 hol olvasod 
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #304 Dátum: 10 nov 04, 23:53:23 » |
|
Figyelem, jósolok!
Te, aki ezt olvasod, férfi vagy, és van egy bizonyos, kisebb, vagy jelentősebb problémád, aminek megoldásával kapcsolatban bizonytalan vagy, de ne aggódj, meg fog oldódni, csak válaszd azt a lehetőséget, amit igazán jónak látsz. A munkahelyi, vagy iskolai helyzeted jelenleg stabil, ne aggódj, bár úgy érzed, feleslegesen sokat kell teljesítened helyenként, végülis javulni fog ahelyzet, és megbecsülik becsesös munkádat. Mostanában lehangoltnak érzed magad, néha kissé kiegyensúlyozatlan a kedélyed, de érted is ennek okát, és idővel múlni fog.
Figyelem, a következő négy fórumozó, aki elolvasta misztikus jóslatomat jelezze, mennyi jött be belőle!
Ez a "kísérlet" komolytalan téma figyelmen kívül hagyásán kívül egyébként csupán a néha bejön, néha nem levet akarja kicsit kifigurázni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 23:54:31 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #305 Dátum: 10 nov 05, 11:50:52 » |
|
Én hiszek az ilyesmiben. Legalábbis velem (skorpió) hasonlók szoktak történni, olyanok, amiket írtak. Érdekes, a barátnőmnek (ikrek) meg sose jön be.  A másiknak (rák) néha igen, néha nem. Én a tenyérjóslásban is hiszek. Olvastam erről, és a vonalaim teljesen egyeznek a tulajdonságaimmal. Van egy bizonyos vonal (nemtom most hogy melyik) , ami ha megszakad egy másik vonalnál (azt hiszem a sorsvonalnál), akkor az azt jelenti, hogy szívbajos vagy. A papámnak így van ez a vonala, és neki volt egy elég komoly szívműtétje. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #306 Dátum: 10 nov 05, 12:23:04 » |
|
Én nem hiszek az ilyesmikben. Nade hanii, bármi általános felszines dolgot leírhatnak ezekbe a horoszkópokba, és mondjuk hogy te mint skorpio elolvasod és úgy veszed észre, meg úgy fogod fel a dolgokat hogy nálad ez bevált, de pl egy másik skorpionak nem. Azt mondják hogy van tudományos alapja meg csillagászati alapja ennek az egésznek, és mondhatnak bármit, ez csak duma. Semmi köze a jó kedvemnek mert pl a Vénuszhoz közelebb kerültünk... -.- De sokan leírták amit én akartam vagy már megfogalmaztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #307 Dátum: 10 nov 05, 14:03:47 » |
|
Én hiszek benne, valami alapja csak van. Mindegy, olyanok ezek a dolgok, mint a szellemek. Van aki hisz bennük, van aki nem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
szake
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #308 Dátum: 10 nov 05, 17:02:41 » |
|
Én soha sem olvasok horoszkópot...ez olyan mintha meggyilkolsz egy pókot és ki tudja mi fog veled történni...vagy átmész egy létra alatt..ettől miért lenne balszerencséd?  és ezt ki mondja hogy xy ember mostantól z évig balszerencsés lesz...ezt valaki tudja befolyásolni?Ha igen,akkor valaki elmondaná hogy ki(jah és én nem hiszek abban amit még nem láttam és elég valószínűtlen hogy létezik)^^ Bocsi ha értelmetlen dolgokat mondok de én ilyen vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #309 Dátum: 10 nov 05, 17:36:27 » |
|
Tessék, megkísérlek itt egy komoly kísérletbe fogni, és senki nem működik együtt.. hát, ennyit a téma hitelességéről...
Egyébként ja, az általános jóslások, ahogy próbáltam teljes komolysággal demonstrálni, csillagjegy leírások így működnek Minagi, ami neccesebb, azok a szeméylre szabott jóslatok. Ez már elég komoly ''mentalizmus'', az Uri Geller-féle mentalizmus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szaea1994
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #310 Dátum: 10 nov 12, 01:03:33 » |
|
Én azért nem olvasom el, mert ha valami rosszat ír, csak fölöslegesen előre idegesítem magam, ha viszont jót, akkor teljesen mindegy, hogy írta vagy sem, akkor is jó lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kira88
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #311 Dátum: 11 jan 15, 22:39:35 » |
|
Én csak akkor szoktam olvasgatni ha unatkozok amúgy valamikor bejön valamikor nem. STM nekem nem jött be a jóslatod. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #312 Dátum: 11 jan 16, 10:59:46 » |
|
Huhh, most olvastam az ezévi kínai horoszkópomat.  Telitalálat eddig! Azt írta, nyugtalanul kezdődik a január (ami igaz) és hogy megoldódik (ami kezd igaz lenni), a pénzügyről ír, hogy több pénzem lesz (ami szinte biztos) és hogy nyáron valami munkám lesz (ami szintén biztos, mert egy fagyizóban fogok segédkezni). 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #313 Dátum: 11 jan 22, 22:05:06 » |
|
Én ritkán olvasok horoszkópot de ha elolvasom (3 hónapra visszamenőleg) akkor valami igazság mindig van benne.. Oroszlán vagyok,s állítólag ők nagyon szeretnek utazni...És tényleg,az én legnagyobb vágyam,hogy a világ legtöbb tájára eljussak!!! van ebben valami....
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #314 Dátum: 11 jan 23, 12:03:04 » |
|
Nemrég hallottam, hogy a horoszkóp elavult, mert máshogy állnak a csillagok, mint mikor kitalálták. Ez a sokadik ok, amiért a horoszkóp baromság. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|