Hm én a Halak jegyében születtem... b*nyek akkor ezért esett az eső a Balcsin (de nem öntött ki a tó, sőt még földcsuszamlás se volt)..pedig már a Zistenemet okoltam!! :-[
Na én a nemre szavaztam, mert konkrétan az volt a kérdés, h az újságokban megjelenő horoszkópokra adok-e. Azok meg semmit nem érnek, akár én is írhatnék minden reggel ilyeneket és a több ezer emberből biztos, h néhánynak el is találnám... ;D Viszont a személyre szóló az már más tészta..., nagynéném megcsináltatta az enyémet az egyik karácsonyra ajándékba (kivételesen így sikerült értelmes ajándékot kapnom tőle
). Na abban voltak érdekes dolgok, a személyiségtípusomat pedig egész jól eltalálta, így nem zárkózóm el attól, a h a jövőképből is bejön néhány dolog.
Csak mért pont a születésünk ideje és helye befolyásolná az egész személyiségünket? Ott van anyám és az ikertesója... ha jól tudom 5 percet nem nagyon tud megkülönböztetni a személyre szóló horoszkóp se.. Szerencsémre nem túl sok egyező dolog van bennük.
Mindenesetre a jövőmet nem szeretném ismerni, de játszani egész jó vele. Alapvető személyiségtípusok besorolása pedig korrekt.
Én igazából a tenyérjóslásra lennék kíváncsi. Olvastam a témáról egy könyvet és nem tűnik teljesen elképzelhetetlennek, csak nálam ilyenkor mindig beugrik a nagyszámok törvénye + a környezet alakító hatása.... és megint nem tudom komolyan venni.
Arra mindenesetre jó, h elmélyülj önmagadban!
Meg egész jó pszichológiai dolgokat kevernek bele.., a kis apó összefüggések, h milyen személyiségtípusnak milyen a keze, azok nagy általánosságban szerintem igazak. De azt nem lehet megmondani, h meddig élsz és hogy hány gyereked lesz, vagy mennyire leszel sikeres az életben.. Mondjuk én a statisztikában sem hiszek.pedig elvileg az tudomány..!