Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
 |
« Válasz #120 Dátum: 08 jan 26, 12:26:24 » |
|
Éger március 18. - április 14. Az Éger-jegy szülöttei igen erős egyéniségek, akik a maguk útját kívánják járni a világban. Az ösvény azonban, amelyre léptek, csapdákkal teli, de a jegy szülöttei rendelkeznek a bátorság erényével. Az Éger-ember hű barát, de egyedül akarja megvívni csatáit, és ő szereti diktálni az iramot másoknak. A célja mindig bizonytalan, szelleme nyughatatlan. Az újhold embere - ha jegyének első két hetében született - talán a legnyughatatlanabb és leghatározatlanabb az Éger-jegyűek között- Személyes bátorságához és őszinteségéhez ugyan soha nem férhet kétség, mégis jól tenné, ha időnként lassítana a tempón, és mérlegelné cselekedeteinek következményét. A telihold embere - aki a második két hétben született - a leginkább meggyőző Éger-jellem. Általában bizakodóbb szemléletű, ugyanakkor hiányzik belőle az újhold szülötteiből látványosan sugárzó energia. Mégis, rendkívüli sikereket érhet el, ha jó stratégiai helyzetbe kerül. Kelta jelképe: az Ötágú Csillag vagy a Sólyom Uralkodó bolygója: Mars
Na, ez az én kelta horoszkópom. Tökéletesen igaz rám. Március 24.-i vagyok, azaz akkor az újhold embere vagyok, ugye Arvael?
|
|
|
Naplózva
|
Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #121 Dátum: 08 jan 26, 12:48:50 » |
|
Arvael.. Csak a te kedvedért megnéztem a kelta horoszkópodat... És íme:
Fűz április 15. - május 12. A Fűz jegy szülötteit nehéz mélyebben megismerni, mivel az e jegyben születettekre a holddal összefüggésbe hozott minden rejtélyes természeti aspektus vonatkozik. Lelki antennájuk állandó készenlétben van, ezért emlékezetük legmélyebb rejtekeit is képesek mozgósítani. Pozitív jellemvonásaik közé tartozik általában passzív állhatatosságuk és eszességük. A holdhónap első két hetében született emberek hajlamosak a hirtelen hangulatváltozásra, s ez bizonyos mértékű megbízhatatlanságot von maga után. Pozitív aspektusok képessé teszik őket a változásokhoz való alkalmazkodásra; a felkínálkozó lehetőségekből gyorsan tudnak előnyöket kovácsolni. Az utolsó két hétben születettek semmibe veszik a tanácsokat, és gondolkodásuk sem hiteles. A pozitív aspektusukat kiváló emlékezőtehetségük és talpraesettségük jelzi. Kelta jelképe: a Tengeri Kígyó Uralkodó bolygója: Hold
Május 12. én jöttem erre az árnyékvilágra...
Első állítás igaz... 8) Ööö mi az a lelki antenna? ??? Gondolkozásom nem hiteles? Kikérem magamnak! :o Háát igen... Talpra esettnek tartom magam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #122 Dátum: 08 jan 26, 15:20:00 » |
|
én is fűz vagyok^^ április 19  Lelki antennájuk állandó készenlétben van hát ez elég furán hangzk  A holdhónap első két hetében született emberek hajlamosak a hirtelen hangulatváltozásra tulajdonképpen.... fogalmam sincs, hogy igaz-e ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #123 Dátum: 08 jan 26, 15:25:34 » |
|
Galagonya május 13. - június 9. A Galagonya-ember teli van ötletekkel, újításokkal. A jegy szülötteit sokoldalú tehetségek, és életük folyamán könnyen alkalmazkodnak a változásokhoz. Személyes tulajdonságaik révén hasonlók a régi kelta bárdokhoz és druidákhoz, többnyire kiváló előadóművészek, és szívesen kerülnek befolyásos helyzetbe. Nagy erejük abban áll, hogy tisztában vannak ellenfeleik gyöngéivel, ugyanakkor nem könyörtelenek, csupán okos stratégák. A holdhónap első két hetében születettek lobbanékonyabb, érzékibb természetűek. Ha egyszer eldöntötték, hogy mit tesznek, pozitív tulajdonságaik rendkívüli biztonságot adnak nekik. Az utolsó két hétben születettek egészen másképp közelítenek a dologhoz. Nehezebben kötnek személyes kapcsolatokat, és ritkábban kötelezik el magukat bármilyen ügy mellett. Pozitív vonásaik tágabb látókört eredményeznek, amely megnyitja elméjük zárt ajtóit. Kelta jelképe: a Kehely Uralkodó bolygója: Vulkán Majdnem teljesen igaz rám! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #124 Dátum: 08 jan 26, 21:25:20 » |
|
Jaj, nagyon köszönöm; nagyon kedvesek vagytok! De ugye, hogy pontosabb azoknál, amiket a heti tv-újságban olvas az ember meg mindenféle női magazinokban? x'D
Tems, "Az újhold embere - ha jegyének első két hetében született", vagyis, ha márc. 24., akkor igen, az vagy 
És jéé, mennyien vagyunk Füzek...! :o "Lelki antenna"... khmm... "Lelki antennájuk állandó készenlétben van" - ezt úgy érti, hogy a megérzéseitek (hatodik vagy hetedik érzék? xD) mindig munkálkodnak. ... Tehát jók a megérzéseitek lényegében
Az ilyen szövegekért elnézést; mondom, már nemtom, honnét szedtem (még pár évvel ezelőtt) ezt, csak tényleg meglepően pontosnak látszott és gondoltam megosztom Veletek Asszem vlmi ilyen ezotérikus oldalról származhatott, aztán azért vannak néha ilyen érdekes megfogalmazások benne x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #125 Dátum: 08 jan 31, 02:25:52 » |
|
Mintha egyszer régen megnéztem volna magam valahol... asszem tölgy vagyok, vagy valami nád szerűség, de azt meg nem tom, h mennyire nézhetném fának...vagy mogyorófa?^_^ Rég volt:p Most meg mivel bénázok, lemaradtam Arva-chan letölthető fájljáról:P Szóval, ha you can help, akkor júni 18:P (mondjuk, lehet, hogy azért nem jön le, mert jel, h húzzak már aludnixD vagy, mert a drága új vírusírtóm nem hagyja,h lejöjjön bármi is : / )
Máshol mégis utánanéztem (hú de ráér-.-) Heh, vicces,h hol tölgynek ír, hol meg fügefánakXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 31, 02:55:38 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #126 Dátum: 08 jan 31, 12:03:01 » |
|
Nos, e szerint, Tölgy vagy :-* ... Fügefa? Az érdekes lenne, mivel nekem úgy tűnt, az itt felsorolt fák megélnek ott a... ottan a Brit-szigeteken, de a fügefáról még nem hallottam... max. üvegházban... ki tudja, lehet, hogy már a keltáknak is volt üvegházuk... ???Tölgy június 10. - július 7. A Tölgy-jegy emberei gazdag képzeletvilággal rendelkeznek. Legfőbb erősségük optimizmusuk, valamint az, hogy mindig igazat mondanak, bármilyen következményekkel járjon is. Előfordul azonban, hogy nem kellően megfontoltak. Akik az első két hétben születtek, az újhold szakaszának befolyása alá kerülnek. Ők hajlamosak anyagi kockázatokat és olyan személyes kötelezettségeket vállalni, amelyeket nehéz teljesíteni. Pozitív jellemvonásaik közé tartoznak a vezetői erények, valamint az a képességük, hogy képesek felülemelkedni az emberi kapzsiságon és zsugoriságon. Mindkét holdfázisban születettek jellemének része az önfeláldozó magatartás. A holdhónap utolsó két hetében születettek azonban kevésbé hajlandóak anyagi áldozatokat hozni. Az újhold idején születettek általában színes egyéniségek, akik dicsőségre vágynak. Pozitív tulajdonságaik közé tartozik nagylelkűségük, ösztönös érzékük a túlélésre, valamint alkotókészségük. Kelta jelképe: a Fehér Ló vagy az Arany Kerék Uralkodó bolygója: Jupiter
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #127 Dátum: 08 jan 31, 15:44:43 » |
|
Igen, fügét írt pár oldalon  Tuti építettek üvegházat, csak ez lehet a megoldásxD Köszi a leírást  Van egy-két dolog, ami hát eléggé ott van :-X
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #128 Dátum: 08 feb 02, 17:28:35 » |
|
nekem sosem jon be a horoszkop 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #129 Dátum: 08 feb 03, 17:41:33 » |
|
Nem hiszek bennük, de el szoktam olvasni, mert érdekel mit írnak. Aztán gyorsan el is felejtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #130 Dátum: 08 feb 04, 15:29:40 » |
|
Rám gaykran igaz szokott lenni ami a horoszkópban van , de azért nem írnak olyan egetrengetően küülönböző dolgokat csak csinálnak egy kis agy kavarást , hogy általánosan megtörnénő dolgoról mondják , hogyaz most meg fog történni amit kikövetkeztetnek majd halvány körvonalakban is körüél írnak . ha valaki ne hisz benne akkor lehet , hogy megtörténik vele amit írtak csak nem fogja annak tulajdonítani . (ezt lehet , hogy nem értitek , mert én se nagyon vágom mit írtam. Az elején még érthetően hangzott  )
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #131 Dátum: 08 feb 04, 18:47:52 » |
|
Aki meg hisz benne, az belemagyarázza, hogy megtörténtek a leírtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #132 Dátum: 08 feb 10, 10:44:09 » |
|
Én szőlő vagyok  Szőlő szeptember 2. - 29. Az e jegyben születettek érzékeny természetűek, erős érzelmek uralják őket, ellenfeleik szemében mégis igen nyugodtnak tűnhetnek. Jó szervezőkészségük révén még az élet váratlan helyzeteiben is talpon maradnak. Nagy hiba volna alábecsülni a Szőlő-jellemet! Az első két hétben születettek jobban ki tudják fejezni az érzelmeiket, és könnyebben hasznosítják energiáikat. Gyengeségeik a jegyre jellemző kiegyensúlyozatlansághoz kapcsolódnak, életük bizonyos területein képtelenek egyenesbe jönni. Pozitív vonásuk, hogy ösztönösen lelkesednek társukért, és támogatják őt. A második két hét szülötteire a telihold fogyatkozása hat - náluk e kiegyensúlyozatlanságot csökkenti a szeptember 23-i őszi napéjegyenlőség, emiatt teljes együttérzéssel képesek a megbocsátásra. Ugyanakkor nem könnyű megérteni őket, és hajlamosak arra, hogy túlzottan puhány életet éljenek. Általánosságban elmondható, hogy a Szőlő jegyűek harmóniát és biztonságot teremtenek, azonban olykor élősködővé válhatnak, vagy pedig mások jóindulatának kiszolgáltatva élhetnek. Kelta jelképe: a Fehér Hattyú Uralkodó bolygója: Vénusz sztem ez is kb annyira hiteles mint az amit Sori írt be pár oldallal ez előtt  össze kellene rakni a kettőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #133 Dátum: 08 feb 11, 17:43:57 » |
|
Detto  De érdekes, hogy ez sokkal jellemzőbb rám, mint a szokásos "nyugati" horoszkóp. Mivel aszerint én valami rend és munkamániás vagyok, akki mindene a tudományos választ keresi és a kékén is csomót keres. :-[ Amely még jellemző rám az az indián változat, miszerint én yok Kuma-koma vagyis medve vagyok. Barnamedve (VIII. 22. - IX. 21.) Erénye: kötelességtudó, pedáns Hibája: szigorú kritikusA barnamedve hatalmas, erős. Kétféle, egymásnak ellentmondó hír járja róla.Sokan állítják, hogy nem tanácsos a közelébe menni, mások pedig, például a mesékben, szelídnek, bájosnak tartják. Vitathatatlan, hogy a barnamedvét meg lehet szelídíteni: képes két lábra állni és táncolni. Soha nem akar a középpontba kerülni, inkább a háttérbe húzódva, szorgalmasan teszi a dolgát. Mindent pontosan megtervez, alaposan előkészít, mert nem szereti a meglepetéseket. Már csak azért sem, mert a váratlan helyzetekben elbizonytalanodik. Hivatása területén sem akar kitűnni, de megbízható, pontos, felelősségteljes feladatokat is rá lehet bízni. Megelégedésére szolgál, ha hasznossá, nélkülözhetetlenné teheti magát. Emelett már egy kész állatkert vagyok Kínai: Macska/Nyúl, Kelta: Fehér Hattyú, Indián: Medve, Indiai: Oroszlán mi jöhet még? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|