24 nov 11, 22:33:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fanfiction  (Megtekintve 72367 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #120 Dátum: 08 feb 22, 00:03:35 »

Arvael tetszett is!  Mosolyog Köszi!  Mosolyog Látom kezd beindulni a történet!
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #121 Dátum: 08 feb 22, 08:37:50 »

ááá gratulálok tényleg nagyon jó volt Mosolyog a dolgok kezdenek beindulni ismét le a kalappal
Naplózva
WildWorld
Vendég
« Válasz #122 Dátum: 08 feb 22, 09:48:07 »

Sziasztok!

Hú, ez az első hozzászólásom a fórumon! Ahhoz képest, hogy már körülbelül fél éve rendszeres látogatója vagyok az oldalnak, nem éreztem szükségét, hogy ide is benézzek...

Arvael, én a Naruto-kunon olvastam a regényedet és eddig nagyon tetszik. Kijelenthetem, hogy ez az eddigi legjobb magyar nyelvű Naruto-fanfiction, amit olvastam. Mosolyog Mondjuk ebbe bele kell számítani, hogy én nem szeretem a fiú-fiú, illetve lány-lány fanfictionöket, meg a csöpögős-nyálas dolgokat sem és így jelentősen leszűkül a kör, ahol keresgélhetek. Ráadásul, ha valaki valami mást akarna írni, akkor vagy nem tudja normálisan megírni az akciójeleneteket, vagy nem túl jó a helyesírása... tisztelet a kivételeknek (és minden ilyen kivételre nagyon kíváncsi vagyok  Nevet). Nem tudom, lehet, hogy csak azért van, mert rossz helyen kerestem eddig... tudtok mondani olyan oldalt/oldalakat, ahol már elég sok írás van, hogy lehessen találni színvonalasakat is? (Remélem senkit nem sértettem meg, az ide belinkelt írásokat még nem olvastam, úgyhogy nem tudok róluk véleményt mondani.)

Én is próbálkozok írással, fel is került egy novellám a Naruto-kunra. A szavazásnál elég pozitív eredmények jöttek ki, de... olvasta valaki közületek, amit írtam? Mert jól esne egy leírt kritika is...
Most keztdem el írni valami kisregény-szerűséget, lassan kész lesz az első fejezet... mondjuk nem tudom milyen lesz, még el kell olvastatnom az egyik barátnőmmel, aki az állandó kísérleti nyulam ilyen dolgokban. Nem tudom, hogy rajtam kívül bárki érteni fog-e belőle valamit... azért reménykedek.

Az ihletszerzésre nincs sok tippem, nekem általában csak beúsznak az ötletek az agyamba, mondjuk olyankor, amikor már félig alszok. Az olvasás/ zenehallgatás is sok ötletet előhozthat... plédául szerintem az is nagyon jó, ha mások írásait elolvasod.

Jujj... hát ez a hozzászólás elég hosszúra sikerült. Most már nem untatok senkit tovább, befejezem.  Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #123 Dátum: 08 feb 22, 10:15:12 »

Nagyon szépen köszönöm, Gabesz és Narut0 Nevet És ahogy ígértem, tényleg mozgalmasabb lesz ezentúl a történet^^ (reményeim szerint :'X ) Örülök, hogy tetszett Pirul

WildWorld, letöltöttem, de egyelőre csak az első fejezetet olvastam el, mert még van néhány égető-sürgős dolgom a mai napon, viszont nagyon tetszett, szóval mindenképpen folytatni fogom az olvasását^^
Nagyon jól fogalmazol, ám az elején párszor az volt az érzésem, mintha kicsit túl sok részletet írtál volna le - ezért picit lassabban lehett olvasni Hümm-hümm De csak az első pár mondatnál éreztem ezt, később nem Mosolyog Ja, és egy tipp: néhol, ha több mozgást kifejező igét használsz, akkor sokkal dinamikusabb lesz a történet ^^+
De mondom, alapjában véve nagyon tetszett, szóval folytatni fogom, mindenképp^^

És köszönöm szépen, nagyon-nagyon jólesik, hogy így gondolkodsz a ficimről Pirul Hmm... és abban egyetértünk, a fiú-fiú meg lány-lány "párosításokat" én sem kedvelem... megha már romantikus fici, azért egyrészt kell valami épkézláb történet is, plusz hagyni kell időt a szereplőknek, hogy kialakuljon az egész... meg szeretem, ha életszaga van Kúl
De ez csak az én véleményem^^"
Hmm... én a fanfiction.net-en szoktam olvasgatni, bár ott angolul és azért ott is eléggé válogatni kell köztük, de van néhány nagyon színvonalas is Mosolyog És mondjuk több ezerből lehet válogatni, szóval csak rátalálsz arra, amit keresel Pojén
Naplózva

WildWorld
Vendég
« Válasz #124 Dátum: 08 feb 22, 20:16:52 »

Hm, kösz Arvael. Akik eddig elolvasták, azok azt mondták, hogy fokozatosan javul az egész, a végén a legjobb, úgyhogy mindenképpen érdemes folytatnod.  Mosolyog
Igen, néha lehet, hogy egy kicsit unalmas meg túlrészletező az írásom, van egy olyan rossz szokásom, hogy túl alapos akarok lenni és túlságosan belefolyok a részletekbe, de igyekszem fejlődni ezen a téren.   :'X(Hm... több ige... megjegyzem.  Mosolyog) Érdekes mellékhatása ennek a tulajdonságomnak, hogy leülök, elkezdek írni és még mindig csak írok-írok és azt veszem észre, hogy csak nem akarok elérni oda, ahova terveztem. Azt hiszem, hogy ebből alig lesz történet, aztán amikor leírom, akkor hihetetlenül hosszú lesz.  Hümm-hümm

Nekem is leginkább az a bajom a romantikus fanfictiönökkel, hogy nagyon nagy részük nincs rendesen kidolgozva és olyan összecsapottnak hat az egész... és nincs logikusan felépítve, ami nagyon zavaró tud lenni.

Köszönöm a tippet, megnézem az oldalt, csak az a gond, hogy még nem olyan nagyon jó az angoltudásom, úgyhogy valószínűleg az igazán jó fanfictionöket nem fogom megérteni, de majd előveszem a szótárat és próbálkozok.  Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #125 Dátum: 08 feb 22, 20:38:48 »

Na, akkor egyetértünk Nevet Mmint a romantikus ficik terén ^^+
Ja, hogy ez mégse olyan jó, mert mindketten legtöbbször ilyenekbe botlunk bele...? >.<#

Folytatom, ezt megígértem, mégpedig azért, mert nagyon tetszett az első fejezet Nevet Ééés tudom milyen; meg van, hogy egyszerre akarsz több mindent mondani, meg ilyenek... nem tudom, utána át szoktad-e Te magad mégegyszer olvasni, ha elkélszültél és mielőtt a nyilvánosság elé tárod, de ha igen, akkor próbáld meg úgy olvasni, mintha nem ismernéd és úgy felfogni... igyekszem én is és sok mindent ki tudok így szűrni, habár néha nem sikerül annyira elvonatkoztatnom nekem se :'X
Igét... igen, de nem mindegy, milyeneket... mozgást kifejező igéket Nevet Például... itt egy helyzet, amit két mondattal le tudok írni, tul.képpen mindkettőnél ugyanazt képzeled el, mégis mennyivel dinamikusabbnak hat az utóbbi:
- Ránézett, majd odaállt mellé.
- Felemelte a tekintetét, aztán odasétált mellé.
Nagyjából ugyanazt meséli el mindkettő, de képileg talán jobban hat az utóbbi és mozgékonyabb/lendületesebb is valamivel, így a figyelmet jobban megragadja szvsz Nevet

Oké, kissé béna példa, de remélem, azért érződik, mit akartam kifejezni ezzel >.<#
Naplózva

FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #126 Dátum: 08 feb 22, 21:22:41 »

Huhú, Ar-chan, te vállalsz kritizálást is?... Nevet Nekem is jól jönne... Pirul Szinte senki nem tud érdemben hozzászólni a történetemhez (a Mahou-hoz) és ez bánt Szomorú A legutóbbi vicces húzás egy, az anime-fanfictionon közkedvelt egyéntől jött, aki mindenhova beírja, hogy 'jó', miközben szerintem el se olvassa a történetet.
Izéé... xD Oda akartam kilyukadni, hogy majd kritizálnád a Mahou-t is? Pirul Majd, egyszer, valamikor... Nem sürgetlek, de jól jönne, mert egy ideje leállt az írás. Előre is köszi!
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #127 Dátum: 08 feb 22, 21:25:46 »

FireCat, Naruto-kunon van fent, vagy AFS-en? Mert ha megmondod, hogy hol akkor én is szívesen elolvasom!  Mosolyog
Naplózva

FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

JátszMacska

« Válasz #128 Dátum: 08 feb 22, 21:44:20 »

AFS, de ha kész lesz, beküldöm a Naruto-kunra is... Nevet És ha elolvasod akkor nagyon fogok örülni Pirul Be van tépve
((ha a második fejezet kezd nagyon nagy marhasággá fajulni, elárulom, hogy az újabb fejik, amiket mostanában írtam, már egész elvisehetők ikszdé))
Naplózva

gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #129 Dátum: 08 feb 22, 22:05:57 »

Rendben el fogom olvasni és kritikát is írok... de nem most már kifolyik a szemem, de holnap ha géphez erülök az elsz az első!  >.<#
AFS-en is FireCat néven írtad. Ugye?  Hmm?
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #130 Dátum: 08 feb 22, 22:26:55 »

Hát, ha rám jön az 5 perc igen, de nem vagyok valami nagy vagy kitartó kritika író... olvasni jobban szeretek :'X Mindenesetre már eltaláltam oda, csak... na igen, nemtom, a mai napból még mennyi erőm maradt... de megnézem, FireCat, ígérem Kúl
Naplózva

WildWorld
Vendég
« Válasz #131 Dátum: 08 feb 23, 18:12:24 »

Arvael: Persze, minden írásomat még hatszor elolvasom, mielőtt egyáltalán bárkinek is megmutatnám, aztán nyilvánosságra kerülés előtt még jön egy jó alapos bétáztatás az erre alkalmas ismerőseimmel... Most a kisregényem első fejezetét úgy fogom tetsztelni, hogy (mivel saját karakterek szerepelnek benne) először elolvastatom azzal az ismerősömmel, akiknek meséltem róluk, aztán azzal, akinek nem... Bár az utóbbiból eddig még nem sikerült érdemleges kritikát kihúznom, mert legtöbbször olyanokon akad föl, hogy pl. hogy formázom a bekezdést.  :/ De azért jó ötletet már neki is sikerült adnia. Mosolyog
A példa nem olyan rossz, megértettem a lényeget. Nevet

FireCat: Én is szívesen elolvasnám az írásodat és szerintem általában elég használható kirtikákat tudok írni. Mosolyog Öhh... tudom, hogy nagyon-nagyon-nagyon tájékozatlan vagyok, de megmondanátok, hogy minek a rövidítése az AFS?  Pirul
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

JátszMacska

« Válasz #132 Dátum: 08 feb 23, 18:18:24 »

Igen, az AFS-on is FireCat vagyok Nevet Előre köszi mind a kettőtöknek! ^^
WildWorld: http://anime-fanfiction.animehq.hu/fanfic/index.php
Anime-fanfiction Style Nevet Egész hatalmas fanfiction katalógus, bár a fanfiction.net-et még utól sem érte. Örülni fogok, ha elolvasod a Mahou-t Nevet ^^
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #133 Dátum: 08 feb 23, 18:19:24 »

Anime-Fanfiction Style; rengeteg fici van itt, de azért... hmm... mióta kezd egyre népszerűbb lenni, néha igencsak válogatni kell, mit érdemes elolvasni :'X Mint FFNeten (amit írtam lentebb)

Oh, oké, akkor csak feleannyira volt béna példa, mint hittem^^"

Jáj, pár másodperccel megelőzött FireCat... most meg várhatom, hogy a sacc/kb. egy perc leteljen... nem érdekel, akkor is elküldöööööm!!!! Nyelvesít Így, ahogy van xP
Naplózva

gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #134 Dátum: 08 feb 23, 18:38:58 »

Ha már olvasni akartok, akkor az enyémet is! Persze, csak ha ráértek!
FireCat: olvasom, olvasom, de... mégcsak ez elsőn vagyok túl, majd egyszer írok kritikát is cask mot kifolyik a szemem (gépen való olvasás nem túl jó 5let)   Hümm-hümm

> és mivel már néven írok itt nézhetitek meg
>> asszem vágom az ereimet, nem olyan rossz, hogy még csak el se lehet olvasni...  Neeem  Johhny Depi
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 25, 20:26:55 írta gaara_fan » Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins