Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #600 Dátum: 11 dec 22, 12:00:41 » |
|
köszi a kritikát ^^ bár pont a fej szögletességét próbálom mindig elkerülni x( És a mizukage feje nagyon jó sikerült Egyszer lehet én is megpróbálkozom vele :'D ja, és a kezekkel el nem tudod képzelni mennyit tudok sz*rakodni szórakozni xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #601 Dátum: 11 dec 22, 12:17:01 » |
|
köszi hogy ennyire dicséred a yagurát bár a testével nem vok megelégedve. ma ezt próbáltam lerajzolni. szegényemnek kicsit béna kezei lettek. http://www.freewebs.com/true-art-is/Deidara017.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #602 Dátum: 11 dec 22, 13:56:57 » |
|
ezt a Deidarát te csináltad? mert akkor grat o.O azt hittem egy anime-képkocka
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #603 Dátum: 11 dec 22, 17:37:19 » |
|
dehogyis ezt mintáztam.ez az animéből van
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #604 Dátum: 11 dec 22, 18:07:12 » |
|
de yagura keze nincs is az állánál xD ezt nem értem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 30, 23:07:07 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #605 Dátum: 12 máj 17, 17:36:59 » |
|
Shounen szereplők power uppjai: Általában kapnak valami vöröset, amitől iszonyú erősek és gyorsak lesznek, ám de a használata valamilyen módon káros hatással van a testükre. pl S esetenként ezt felváltja egy erősebb ámde mellékhatásoktól mentes arany szín: Aszem van egy amit kihagytam, de all one.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #606 Dátum: 12 máj 18, 22:47:08 » |
|
"Ámde"? Nem inkább és? Amúgy poén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
朱
|
|
« Válasz #607 Dátum: 12 aug 31, 18:18:36 » |
|
Itt van egy kis érdekesség: A Ben10-ben is feltűntek:D
|
|
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #609 Dátum: 12 szep 01, 11:51:25 » |
|
Amennyi időt szántál arra, hogy így összerakd a képet meg is nézhetted volna a kommenteket. Kicsit lejjebb le van írva majdnem mindenki aki a képen van, Google képkeresőbe beírod a nevüket aztán csak megtalálod akiket keresel.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Neptunusz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #610 Dátum: 12 szep 01, 13:15:23 » |
|
Igen, majdnem mindenki de ők pont nincsenek =/ A legtöbbet amúgy én írtam be a kommentekbe, de még kell ez a 6 és akkor kapnék tőle egy ingyen képet ><
Szerk: Tippeltem és nem találtam el mindet, de elírta úgyhogy már nem kell segítség =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 14:33:23 írta Neptunusz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
朱
|
|
« Válasz #612 Dátum: 12 szep 07, 11:14:45 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 07, 11:26:40 írta Zannah »
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
朱
|
|
« Válasz #613 Dátum: 12 szep 08, 18:09:53 » |
|
"...or live long enough to see yourself become the villain."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
朱
|
|
« Válasz #614 Dátum: 12 szep 21, 12:58:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|