25 márc 11, 10:02:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 55
  Nyomtatás  
Szerző Téma: GO (2 soros szabály!)  (Megtekintve 162788 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ayaka
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #180 Dátum: 07 aug 05, 10:57:09 »

Rendben, ha mindenki benne lett volna, akkor lehetett volna úgy :-[ Ez esetben viszont,vissza kell lépnem, bocsánatot kérek mindenkitől, főleg Shirotól h gondot okozok, de akkor én kiszállok ebből a versenyből. :-[ :-X Mégegyszer bocsánat Shiro.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #181 Dátum: 07 aug 05, 10:58:55 »

Mert? jó, ha ezen múlik legyen annyi. De te is tudod, hogy így rosszabb vagyok. Nevet
Naplózva
Ayaka
VIP

« Válasz #182 Dátum: 07 aug 05, 11:01:41 »

Teljesen mindegy, mert most számoltam utána az időnek és még 30 perccel sem jön ki. Nem tudok ennyi ideig itt lenni, mert legkésőbb 9kor el kel mennem. Szal mivel sehogy nem jön ki az idő ezért ki kell szállnom. Mégegyszer bocsánat mindenkitől.
Naplózva
Ss1d
Kezdő Jounin
*

« Válasz #183 Dátum: 07 aug 05, 12:56:22 »

Ezt nem értem 3 forduló szal 3 játszma ami 30 perces időkorláttal és max másfél óráig tart ha elkezdjük 18:30 kor akkor 20:00 ra be is fejeződik sőt még az is lehet kimaradsz mert páratlanúl vagyunk és minden fordulóban kimarad valaki asszem

Nem hinném hogy mindenki végig fogja nyomni azért lesznek feladások is meg ilyesmi szerintem nem fog végigmenni 1 parti
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 05, 13:40:25 írta Ss1d » Naplózva
Ayaka
VIP

« Válasz #184 Dátum: 07 aug 05, 13:20:59 »

Mindkét fél kap 30 percet, nem hiszem h 15-20 percet fog csak valaki felhasználni belőle. Szal egy meccs, legalább 40-50 perces lesz. Ha jól emlékszem öten vagyunk, ha mindenki mindenkivel játszik akkor egy embernek 4 meccse lesz, ami kb 160-180 perc biztos lesz. Ha 18:30 kor kezdjük, kb 21:10- 21:30 között lenne vége, nekem viszont előbb el kellene mennem. :-X
Naplózva
Ss1d
Kezdő Jounin
*

« Válasz #185 Dátum: 07 aug 05, 15:45:35 »

Akkor a harmadik fordulót vagyis a döntőket átrakjuk másik napra max
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #186 Dátum: 07 aug 05, 16:00:23 »

Ayaka, akkor most játszol?
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #187 Dátum: 07 aug 05, 16:21:43 »

Na szal kész a verseny kiosztás:
mivel 5 résztvevőnk van igy 3 embernek egy-egy körben ki kellett volna maradnia, de nem fog >Nevet

A verseny párosítások abc sorrendben vannak rendezve a bal oldalon.
Hogy ne legyen veszekedés, hogy ki melyik szinnel legyen mindenki olyan szinnel van amilyennel a neve írva vagyon, így mindenki kétszer lessz feketével, és kétszer fehérel.

Ss1d-nek a táblázat elküldeve ő majd írogatja a pontokat, majd verseny után kép formájában közzéteszi az eredméneket. (kijelölöd a téblézat formézott részeit. mésolés, megnyitod a paintot, beillesztés, menté jpg formátomban, feltöltöd a képet, belinkeled)

Mivel Ayaka-nak 9 távoznia kell, igy arra gondoltam, hogy az ő meccseit kicsit előbre hozhatnánk, vagyis aki ráér az akár most is elkezdheti vele a partit.

A verseny szerintem legyen a Naruto-kun szobában, igy megkérném Ss1d-et, min házigazdát, sziveskedjék létrehozni, köszönöm.

Ja és majd elfelejtettem a versenykiosztások:
Naplózva

Ss1d
Kezdő Jounin
*

« Válasz #188 Dátum: 07 aug 05, 16:26:43 »

Rendben na akkor megcsinálom a szobát és ott leszek írom az eredményt aki akarja elkezdheti most a versenyt
sok sikert hozzá

Na a szoba kész aki akar kezdhet ha Ayakaa nem jönne fel az automatikus vereséget jelent neki az ellenfelének győzelem

Shiro mindenki gyerünk kezdés
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 05, 16:48:58 írta Ss1d » Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #189 Dátum: 07 aug 05, 16:41:36 »

emberek! eddig nagyon éles a verseny....ikszdé
Naplózva
Ayaka
VIP

« Válasz #190 Dátum: 07 aug 05, 17:03:36 »

Olyan rendesek vagytok h ennyit bajlódtok miattam :-[ Nagyon szépen köszönöm. Akkor játszom ameddig vagyok  :-[ Mégegyszer köszönöm
Naplózva
Ss1d
Kezdő Jounin
*

« Válasz #191 Dátum: 07 aug 05, 20:31:21 »

Nos a verseny majdnem véget ért eddig is gratulálok mindenkinek. A maradék meccs kedden 19:00 kor lesz  és ha vége akkor ayakaa döntőt fog játszani Gdatt88 al ha ő lenne a győztes mert az első játékuk szabálytalan volt több szempontból is.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #192 Dátum: 07 aug 06, 03:28:22 »

Ss1d, szeintem a lehetne több ilyen versenyt rendezni, monjuk hetente, vagy két hetente, mag adhatná valami Go-s rangot a versenyek győzteseinek, pl: Honinbou, Mejin...stb, ami fel lenne tüntetve az aláírásokban, meg lehetnének címvédő mecsek.

Elkezdtem gyors játszmákat játszani (idő 10perc boyomi 10ses), szerintem egészjó, Nevet legalábbis nekem eddig jól ment Nyelvesít ,meg néha egy két vareség Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 06, 05:11:24 írta Shiro » Naplózva

Ss1d
Kezdő Jounin
*

« Válasz #193 Dátum: 07 aug 06, 09:27:22 »

Legyen inkább havonta semmi értelme hetente csinálni főleg, hogy a tegnapiból kiderült elég nagy macera a szabályok betartása még lemennek a partik egyebek és hosszadalmas is. Természetesen lusta is vagyok főleg most millió 1 dolgom van és nemtudok annyira figyelni meg egyebek. Na a rangokat nem vállalom annak semmi értelme több szempontból is túl hamar váltanának tulajt 2 nem ismerem mindent sőt 1re sem emlékszek 3 lusta lenni 4 ezt nem írom le mert sértődés lesz belőle  Mosolyog

A gyors játékok jók és hasznosak mert sok helyzetet begyakarolsz vele és nem kell rajta gondolkodni egyből tudod majd hova kell rakni
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 06, 09:29:18 írta Ss1d » Naplózva
Sora
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #194 Dátum: 07 aug 06, 11:13:51 »

most olvasgatom a Go szabályokat
nem lehet olyan nehéz ha végeztem vele kipróbálom csak olvasva utálok tanulni
nekem tapasztalat kell Nevet Nevet
Naplózva

/"Az egyetlen dolog, ami megmentheti a tüzet a kialvástól, hogy erőt adunk neki széllel.\"
Adj enni Szandinak!
Sütis blogunk^^
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 55
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins