24 nov 27, 12:27:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 52
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hokagék - Hashirama, Tobirama, Sarutobi, Minato, Tsunade  (Megtekintve 176947 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Saleen S281
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--

« Válasz #450 Dátum: 09 aug 07, 06:31:13 »

ha tudja őket irányítani az azt jelenti hogy akár magához tudja hívni őket.
Naplózva
Takashi
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #451 Dátum: 09 aug 07, 12:14:40 »

Szerintem a 2 legerösebb az 1. és 4. , de ne feletkezzünk meg Sarutobiról sem mert ö legyözte maz idézett 1. öt és 2 .ikat is amit Oro idézett , söt még majdnem Oror-t is szal ö akk a 2 legerösebb  Shodaime és Yondaime után szerintem... Nevet
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #452 Dátum: 09 aug 07, 12:25:30 »

Saleen, ezt honnan veszed? Hmm? Ne érts félre nem kötözködök csak nem emlékszek olyanra, hogy ezt írták volna valahol.

Takashi, azért a két megidézett hokage nem volt olyan erős mint az életben.
Naplózva
Saleen S281
Chuunin
*

...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--

« Válasz #453 Dátum: 09 aug 07, 12:31:35 »

ugyan már
ha az első hokage tudja irányitani a bijuu-kat akkor logikus hogy meg tudja nekik parancsolni hogy menyjenek oda hozzá. nem igaz?
Naplózva
tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #454 Dátum: 09 aug 07, 12:50:42 »

Hát azért az nem 100%, hogy egy kuchiyose no jutsu-val képes megidézni bármelyik lényt, aztán meg még kedve szerint irányítani is.Szerintem ez túl nagy hatalom egy embernek.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #455 Dátum: 09 aug 08, 20:58:18 »

Tobi szerint az Első Hokage osztotta szét a Bijuukat az országok között (ebben nem hiszem, hogy kamuzott volna). Márpedig ha szét akarsz osztani valamit, akkor rendelkezned kell vele. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
ZIBBI
Akadémiai tanuló
*

Egy Akatsukis Élete-nézd meg és okulj a világról

« Válasz #456 Dátum: 09 aug 08, 21:04:39 »

ahogy Danzou gondolkodott ott azon filozott hogy csak Madara  az 1.Hokage tudott irányítani több bijut és a 8 farku és a 2 farkut birtoklók tudták 100% használni a démonukat(lagalábbis én ezt vettem le belőle mert küllön említette őket)
Naplózva

tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #457 Dátum: 09 aug 08, 22:03:31 »

De ha az első Hokage bármikor meg tudta anno idézni a bijuu-kat kénye kedvére akkor hogy bízhatott benne a többi falu? Hmm? Eljátszhatta volna hogy szétosztja mindenkinek aztán ha úgy tetszik neki akkor csak visszaveszi vagy mi?  Gondolkozik
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #458 Dátum: 09 aug 08, 23:33:51 »

1. Ha leakarta volna rohanni a többieket akkor nem kellett volna szét osztania, csak lerohan mindenkit mind a kilenccel...
2. Shodaime is a good boy.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #459 Dátum: 09 aug 09, 09:28:57 »

Hol van az a mangában, hogy meg tudta idézni őket...? Adjatok egy fejezetcímet és oldalszámot, mert addig ez csak "kamu duma". ^^

Az "irányítani" nem jelenti azt, hogy egy csettintésére rögtön ott teremtek. Nevet
Meg hát itt most démonokról van szó. Elég egy rossz mozdulat és már csak az urnát tölthetik fel vele (már ha marad annyi belőle^^").

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #460 Dátum: 09 aug 09, 17:05:21 »

Na hát én pont ezt magyaráztam idáig Chakra, az előbb azt hittem hogy pont ellenem beszélsz, mert mint írtam én se hiszem, hogy mindegyiket simán meg tudta idézgetni amikor akarta.

Meg, hogy Shodaime is a good boy, ezt mi manga olvasók tudjuk.Meg azt is tudjuk, hogy Kakashi is jó fiú, meg a Yondaime is az volt anno de egy másik falu aki éppen rosszban van a másikkal már biztos, hogy nincs velünk egy véleményen.Főleg a Yondaime-re gondolok, aki egy másodperc alatt 100akat intézett el, vajon őt jó fiúnak tartják?  Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 09, 17:08:11 írta tibee77 » Naplózva
Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #461 Dátum: 09 aug 09, 21:50:04 »

Hát minden attól függ milyen szemszögből nézzük.Van ugye az a mondás hogy az egyiknek terrorista a másiknak meg szabadságharcos.Szerintem meg az első valahogy úgy tudta irányítani a Bijut ahogy madara....máskülönben senkise tudta volna legyőzni mer eccere megidéz 5 bijut azt szétbombáz mindenkit Nevet Nevet
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #462 Dátum: 09 aug 10, 08:44:39 »

Kishimoto M. sensei nindzsa világában nincs olyan, hogy "jó vagy rossz fiú". ^^ Csak különböző célok, érdekek és meggyőződések (lásd Pein) vannak, ami az egyik félnek jó, de a másiknak kárára van. ^^ Persze őrültek mindenhol léteznek (pl. a "korai" Gaara). Nevet

A Kakashi Gaiden alapján Konoha Sárga villanásától igencsak paráztak és jobbnak látták fel sem venni ellene a kesztyűt, hanem rögtön olajra léptek (már ha tudtak ikszdé). Persze ezt egy harcmezőn nem lehet megtenni, de egy küldetés folyamán már talán igen.

Naplózva

ZIBBI
Akadémiai tanuló
*

Egy Akatsukis Élete-nézd meg és okulj a világról

« Válasz #463 Dátum: 09 aug 10, 10:45:05 »

sztem csak olyasmivel lehetett "idézni" bijut mint a 3. hokage shinigami szertartása csak itt nem halsz bele hogyha megcsinálod Nyelvesít , és szerintem egyszerre egyet is igen nehéz lehetett irányítani nemhogy ötöt vagy kilencet , madara vagy aki csinálta ezt az idézős dolgot örült neki hogy megtudja  idézni és nem még hogy ugráltassa, és az amit láttunk Yamatotól (fékentartás Naruto edzésénél) ahoz is előkészületek kellettek és a Shodaime csak annyival volt szerintem jobb hogy az összeset tudta irányítani és nem kellett hozzá az a talizmán amit Naruto hord. Így ő se tudna egyszerre több bijut irányítani sztem.
Naplózva

Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #464 Dátum: 09 aug 11, 10:20:04 »

Én pl szivesen megnéznék egy visszaemlékezést a Madara Vs Shodaime harcból.Maraha nagy dúlást rendezhettek Nevet.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 52
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins