xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #795 Dátum: 08 dec 02, 21:13:25 » |
|
szép háttér Lumi x) Kíváncsi vagyok milyen lehet beleesni abba a vízbe x)
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #796 Dátum: 08 dec 07, 16:39:25 » |
|
Lecseréltem a hideg vizes, havas hátterem. Mégpedig erre. A Karas című animéből van. Még nem láttam, de már szedem lefele az első részét. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #797 Dátum: 08 dec 09, 11:31:58 » |
|
Most jó a hangulatom igy változtattam a hátteremet egy régi kedvencemre. http://kepfeltoltes.hu/081209/asztal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #798 Dátum: 08 dec 09, 11:41:23 » |
|
nekem tetszik de ekkora monitorhoz nemtulkicsi az a felbontás ?  meglepően nagyok az ikonok és azakevés is eléggé sokhelyet foglal az asztalon xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #799 Dátum: 08 dec 09, 11:44:52 » |
|
Nincs baj a felbontással Ada, csak a Vista alapból ilyen bazinagy ikonméretet használ az asztalon, de be lehet állítani kisebbre, csak gondolom Rina alapbeállításon hagyta. xD Am tényleg nagyon jó kép. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #800 Dátum: 08 dec 09, 11:54:20 » |
|
Azért hagytam mert néha mikor suliba vok apu is használja a gépet mikor az övékét tracsra vágja és kicsit rosszul lát igy biztosra megyek hogy megtalálja a megfelelö icont.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #801 Dátum: 08 dec 09, 12:02:06 » |
|
jahh világos  igymárértem  csakazért furcsáltam mert nekem pl 17" es a monitorom de mégis 1280X1024 be tolom xD többminden elfér ugy az asztalon + vanmégnéhágny pozitivuma szerencsére nem vistám van igy nemkell külön ieneket állítgatnom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #802 Dátum: 08 dec 09, 20:10:21 » |
|
Náunk ezen a gépen 17' de a másikon 22' a monitor és 1280×960-sal megyek. és tényleg azaz egyik legnagyobb előnye hogy sokminden elfér rajta. Nekem se Vista van rajta, de azért Vista Inspirat-ot használok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #803 Dátum: 08 dec 09, 23:50:57 » |
|
nekem is uj asztalkám van  Ada egy animecímet kérnék tőled 
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #804 Dátum: 08 dec 10, 01:13:19 » |
|
Talán Kurozuka de csak tipp.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #805 Dátum: 08 dec 10, 06:51:54 » |
|
az anime címe ikkitousen több felvonást is csináltak a legjobb grafos és legujjabb ezitt >> http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1798de atöbbit is ajállom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #806 Dátum: 08 dec 12, 16:59:37 » |
|
http://kepfeltolto.hu/i/?311244Nekem most ez az asztalkám,saját készítésű,mondjuk meg is látszik rjata,mivel kicsit sz*r.... Amúgy GIMP-el készült....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 12, 18:29:27 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #807 Dátum: 08 dec 12, 18:33:38 » |
|
nekem nagyon tetszik a csíkozott színváltós háttér pedig tök jó x"D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
 |
« Válasz #808 Dátum: 08 dec 12, 18:38:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #809 Dátum: 08 dec 12, 18:43:22 » |
|
pf Slane nem tudom mire számíthattam volna érdekes...nem is tudtam hogy a plüssmacinak vannak belei.... x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|