Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1770 Dátum: 10 ápr 06, 16:59:05 » |
|
Handy nekem is Lovelesses volt a hátterem pár nappal ezelöttig. Suliba a 10-es gépemnél ez a Lovelesses kép van(csak nagyban): http://media.photobucket.com/image/loveless/Allen-Walker-09/yutyi.jpg?o=131
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #1772 Dátum: 10 ápr 09, 22:02:52 » |
|
Ezt a poént már párszor elsütötték, már nem vicces.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1773 Dátum: 10 ápr 10, 11:48:05 » |
|
Igen, legutóbb én, akkor még vicces volt, de te lecsúsztál róla Amúgy, egy kcisit nézegetve ezt a topicot, két dolog tűnt fel: -Meglepően sokan használnak vistát, vagy windows hetet. -A kitartó xp-sek közül senki nem használja a royale noir stílust, amit népszerűnek tartok, vagy akár egyedi témát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1774 Dátum: 10 ápr 11, 11:52:15 » |
|
A fenébe Most nem mindegy milyen op.rendszer van fent? A lényeg, hogy lehessen netezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #1775 Dátum: 10 ápr 11, 12:47:19 » |
|
Hát én nem így vagyok vele, Gokunix Mivel vistához új word progi járt, na mondom ennek örömére írok egy lecót rajta, erre mindent kicseréltek benne, és semmit se lehetett megtalálni, ugyanígy anyu új munkahelyi laptopot kapott és az win 7-es és borzasztóan zavar, hogy mivel suliba még 2000 meg xp-s gépeken tanultunk, és semmit nem lehet megtalálni. Persze, ha már 1-2 hónapig rendszeresen használod belejössz, de kész őrület, mondjuk annak aki nem csak netre használja a gépet >_______< hanem néha tanul is vagy dolgozik. Bár voltam olyan hülye, hogy a vistáért azért könyörögtem, mert csodaszép fekete a tálcája (de az már régen volt) és mellesleg az nem is a te asztalod #_& nem hiszem el, hogy nálad ekkora rend van. ÉS végre új asztalkám van laptopon is, mivel most vettem devil may cry 4-et és rohadt jó, végig is játszottam 1 hét alatt, sz'al Nero vs. Dante kedvenc páros X'D már gyűjtöm a many-t az 5re http://kepfeltoltes.hu/100411/469170392N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 11, 12:50:15 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1776 Dátum: 10 ápr 11, 12:51:17 » |
|
Boci, xp alá egy megfelelő dizájn letöltése öt perc alatt, ingyen, és megvan amit akartál Amúgy marhára nem mindegy, mert egyenlőre még mindkét oprendszernek megvannak a maga nem elhanyagolható előnyei. Én részemről az xp-t támogatom, de ezt talán nem kellene itt részletezni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1777 Dátum: 10 ápr 11, 12:58:54 » |
|
Húh boci, én sose tudnám megszokni, hogy oldalt van a tálca... xD Amúgy én is letöltöttem egy vistás cuccot, és megvan a szép fekete, átlátszó tálcám. :3 Bár barátnőmnek vistája van és ott néztem, hogy hű ez aztán csinos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #1778 Dátum: 10 ápr 11, 13:02:40 » |
|
Én mindenhol átrakom a tálcát, valahogy zavar, hogy lent van, és nem látom kiesik a látókörömből
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1779 Dátum: 10 ápr 11, 13:16:14 » |
|
Én XP-re ReBorn témát használok... Az asztalom meg mindig más, képet meg nincs kedvem feltöltögetni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1780 Dátum: 10 ápr 11, 13:38:01 » |
|
Köszi STM. A royale noirt mindig is kiakartam próbálni, de mikor géphez ültem kiment a fejemből, de most eszembe jutott. Köszönöm! ^.^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Resahil
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1781 Dátum: 10 ápr 11, 13:43:11 » |
|
Hát nem tudom, én boci555-tel nem értek egyet, mert szerintem kíválóan lehet használni a Vistát. Én is voltam XP-s, de az még vmikor az őskőkorban, és már évek óta Vista-fan vagyok.... ^^ én szeretem, és nem találtam benne hibát, pedig tanulok is rajta, dolgozom is rajta. Az mondjuk valóban igaz, hogy a Vistás word egy halál volt, de hát simán elfut itt is a microsoft word vagy az openoffice. ^^ Egyébként meg ha már az asztalainknál tartunk... http://izanagi-chan.deviantart.com/art/Desktop-03-2010-157110220én nem tudok már élni objectdock nélkül... ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1782 Dátum: 10 ápr 11, 14:05:56 » |
|
Nekem tavaj július óta Win7 van. Először az RC volt, most meg már a Win7 Ultimate. És teljesen elégedett vagyok vele. (illetve egy-két hülyesége ennek is van, de ez igaz minden win verzióra). És a Win7 megjelenése nagyon jól alakítható. Vista nekem nem tetszett, épp csak kipróbáltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1783 Dátum: 10 ápr 11, 14:26:22 » |
|
Nálunk csak ezen a gépen nincs Win7, a gépnek nem tetszett és nem engedte, de a bátyáméknál a többi gép mind Win7. Nekem tetszi, de örülök hogy itthon maradt az xp.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 11, 14:26:56 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1784 Dátum: 10 ápr 11, 14:49:11 » |
|
Én még mindig XP-t használok, hiába, gyenge gépem van. Kicsit bűvölöm, nagyon már nem hasonlít rá, viszont az a hátulütője, hogy valahol azért lassul a gép. Így vagyok a dokkokkal is. Semmi ikonom nincs kint az Asztalon (csak a Lomtár btw valaki tudja hogyan lehet azt onnan eltüntetni?), de úgy vagyok vele, hogy ez is lassítja a jószágot. Valaki meg tudná mondani azt a dockot, ami a legkevesebbet igényli és emellett azért még jól is néz ki?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|