25 feb 20, 20:50:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Ha lenne magyarul Naruto DVD, megvennéd?
Igen - 225 (46.2%)
Nem - 170 (34.9%)
Nem tudom - 92 (18.9%)
Összes szavazó: 420

Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ha lenne magyarul Naruto DVD, megvennéd? Miért?/Miért nem?  (Megtekintve 53621 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Luya-chan
Vendég
« Válasz #45 Dátum: 07 nov 25, 19:37:27 »

Nem venném meg...Letöltöm,kiírom,jobban járok vele + én is inkább figurákra v. mangára költeném azt a pénzt  Mosolyog
Naplózva
seriyuun
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #46 Dátum: 07 dec 04, 12:51:47 »

Én persze, hogy meg venném Nevet De sztem a legjobb verzió az lenne, a DVD-n ha az eredeti hanghoz magyar felirat is lenne illetve sima magyar vagy eredeti szinkron feliratnélkül

Mondjuk azt feltétlenül hozzá tenném hamár kiadják akkor NE VAGDOSSNAK KI BELŐLLE SEMMIT!!!! :idegroncs: :idegroncs:
A másik része meg az, hogy mellenne akkor ha az RTL klub adnák le (ami nem lesz) akkor ott miket vágnának ki?'' Pl ezt csak azért tudom, mert multkor bele-bele nézegettem az RTL-es InuYashaba és mit látok kivágták azokat a részeket, hogy: Tsubaki-nak a kígyója vissza "megy" a szemébe, Miroku a botjával a kígyó fejét "letapossa" (ha lehet így fogalmazni) meg még ezeken kívül sok volt de ez csak EGY rész volt. Akkor miket vágnának ki abból amikor InuYasaháék majdnek elintézik Narakut. Ő Démon lesz illetve hogy Kagome abban a savas valamiben szetszedi a lábát csak azért, hogy InuYashát megmentse saját magától(vagyis a démoni énétől)
Nah mindegy nem panaszkodom annak is örülni kell, hogy egyáltalán van ANIME MAGYARORSZÁGON
Naplózva

Fővárosi Anime Klub (Suto Anime Kai)

http://sutoanimekai.weboldala.net/
Mangekyou Sharingan
Vendég
« Válasz #47 Dátum: 07 dec 05, 20:34:32 »

Én nem venném meg fenn van az összes a videoplayeren.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #48 Dátum: 07 dec 17, 15:45:48 »

Én megvenném, de csak akkor, ha van benne japán szinkron + magyar felirat. Úgy jobban teccik.
Lehet jobban néz ki a gyári lemez mint az írott...
Naplózva
nonomage
Chuunin
*

« Válasz #49 Dátum: 07 dec 19, 16:13:56 »

én se venném meg ott a videoplayer és ez a honlap.
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #50 Dátum: 07 dec 21, 16:49:27 »

én biztos megvenném :Dszerintem nagy élmény lehet=)
Naplózva

Csiti
Vendég
« Válasz #51 Dátum: 08 jan 02, 17:02:36 »

Maximum akkor venném meg ha vágatlan verzió és japán hang magyar felirattal is választható rá.
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #52 Dátum: 08 jan 02, 17:09:53 »

Ha japán hang és magyar felirattal lenne, akkor elgondolkodnék rajta. De akkor sem úgy, hogy 5 részenként adják ki, és mire elérünk a 220. részhez már a gatyám is ráment. Egybe az egészet egy szép nagy dobozba és lehetőleg ne olyan drágán.. de mivel erre az esély> 0,00001%... inkább letöltöm, kiíróm... nyomtatok rá borítót. Ennyi.  Nyelvesít A magyar szinkron meg nem kifejezetten vonz. ;D
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 02, 17:10:35 írta Chidori » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #53 Dátum: 08 jan 02, 21:46:23 »

Én tuti, hogy megvenném. Nagyon bírnám, ha megjelenne!
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #54 Dátum: 08 jan 02, 21:51:59 »

szerény véleményem szerint ahogy szavaztam nem.... ha esetleg Japán nyelven és felirattal igen de magyar szinkronosan nem Mosolyog
Naplózva
Rasengan
Vendég
« Válasz #55 Dátum: 08 jan 09, 16:36:06 »

Nemérem miért vannétek meg ha 1szerüen le is lehetne tölteni.
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #56 Dátum: 08 jan 10, 14:16:56 »

Ha az ízlésemnek megfelelő lenne (nem ramaty szinkronnal, esetleg japán hangsáv + felirat is és hasonlók), akkor én is megvenném.
Hogy miért, Rasengan? Mert szerintem Kishimoto Masashi megérdemli. Remek történetet hozott létre, remek szereplőkkel egy fantasztikus világban és ez nem kis dolog, és ha mással nem, ezzel hozzájárulnék a megélhetéséhez és hogy elismerem vele a munkáját Mosolyog
Naplózva

Zoli-kun
Vendég
« Válasz #57 Dátum: 08 jan 12, 10:57:35 »

Én lehet hogy megvenném. kacsint
jobban szeretem a tévén (mint a számítógépen) nézni a filmeket.
És örülnék is neki.
Meg persze jó ha megvan. Nevet
De valószinűleg drága lenne. kacsint
Naplózva
Rock_Lee
Vendég
« Válasz #58 Dátum: 08 jan 21, 21:26:13 »

nekem is sokkal jobb lenne a TV-n , mert sokkal kényelmesebb , de szerintem az még arrébb lesz amikor kiadják.
Naplózva
Susan
Vendég
« Válasz #59 Dátum: 08 jan 21, 23:20:18 »

Hát csatlakozok a már sokak által emlegetett japán hang és magyar felirat, persze vágatlanba..
Nah az meg végképp nem akadályozna meg ha ki van írva már legalább 10 dvd-re.. legalább tutira be vok biztosítva h örök élmény marad Nevet.
Az se igazán érdekel h most tv-n vagy gépen nézem, így is tom ott ahol akarom ikszdé.

Megvettem a mangát és venni is fogom tovább... így menne ez a Dvd-vel is Hümm-hümm

ui: Arvael hát ez szívből szólt, csatlakozom! Nyelvesít
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins