vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #330 Dátum: 09 dec 17, 21:41:35 » |
|
március 10.én jön az USA/EU verzió
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #331 Dátum: 09 dec 18, 17:52:33 » |
|
köszi. am yondaime a legerősebb karakter benne haverom annyit kármokodott h már szét akarta törni a pspjét 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #332 Dátum: 09 dec 19, 14:35:33 » |
|
és a Gen D2-n nem indúl el a naruto?? ugyan úgy 5.50-es...- 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 19, 14:47:45 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
 |
« Válasz #333 Dátum: 09 dec 19, 20:25:23 » |
|
AKI NEM JÁTSZOTTA MÉG VÉGIG ÉS NEM AKAR DOLGOKAT MEGTUDNI NE OLVASSA EL, PÁR POÉNT LELÖVÖK.Na a sztori móddal végeztem kb 10 perce minden (100%, összes karakter megvan) meg nyomtam csomót VS.-el ezek alapján most leírom a véleményem a játékról  : Összességébe nagyon tetszik,jobban mint a heroes 2, még tuti ez lesz a memkarimon jó darabig még, és később is majd előfogom venni egy-két meccsre. Tehát szuper, imádom. Viszont van pár dolog ami miatt kicsit anyáztam: -Nincs is benne sztoriilag az itachi vs sasuke és a pein vs jiraiya, se kabuchimaru. Peinéket, ero-sennin-t meg kabuchimarut csak sima harc al szerezzük meg semmi sztori csak öld meg , se az itachi vs sasuke sincs benne. De akkor miért vannak benne a super jutsuk (kirin, susanoo)? Mondjuk nem azért mondom hogy baj csak nem értem. Úgy van vége, hogy sasuke elindul az uchiha találkozó helyre itachihoz. Helyette kaptunk egy nagyon "színvonalas" filler chaptert ami a leghosszabb természetesen. A végét leszámítva , untam az egészet, bénán megoldott harcolások a filler karakterekkel , akik folyamatosan kunait dobálnak vagy egy támadás sorozatot ismételgetnek folyamatosan amitől nem lehet a közelükbe menni. A vége elment, olyan tipikus filler volt: naruto haverkodik, haver rossz lesz, naruto megtöri az átkot, megmenekül kyuubi segítségével, bunosként jön sasuke, rasengan-> fő gonosz pwnd. -Másik: Kicsit a végén eltúlozták a küzdelmeket, volt hogy mozdulni nemtudtam mert midníg kaptam egy támadást, mégha subsituation jutsut használtam is, konkrétan labdáztak velem , így dobáltak. Oké van benne CO-OP, úgy könnyebb lett volna de komolyan, miért kellett mindig 4 farkú kyuubi narutoval megoldanom a harcokat? -Ami még zavart az kabuto meg kaubuchimaru regenerálódása, simán öltem de ha egy 2 mp-re már megszakadt a kombóm máris visszatöltötte a HP-ját , én meg így WTF O.O Mikor többször lejárt az idő kezdtem felhúzni magam és itt is elő kellett vennem a 4 farkú kyuubit kabuchimaru ellen. De ezek azért annyira nemzavartak mint a filler , növelte a játékidőt.  Aki még végigvitte leírja mit gondol a játékról , kíváncsi vagyok a véleményekre ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #334 Dátum: 09 dec 19, 22:12:50 » |
|
nah nekem nem ment a D-3 ,de megoldottam,mert felmentem a GEN hivatalos odllaára,azt onann kinéztem valamien hibám volt,nah midn1 ... tökre örülök minden rárakom az accel3-mat Indítanám.egyszercsak game could be started.... Jo megyek recovery menu->configuration->M33 driver. Ígyse megy Oo mondom wtf?! Ha valki tud segítsen pls ,h mi lehet a hiba,vagy h másnak is volt ien? 
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #335 Dátum: 09 dec 20, 10:37:20 » |
|
1 kicsit ledöbbentem azon h változtatásokat vezettek be az accel3-ban.... pl: a chakra töltés máshogy zajlik (háromszög nyomva tartás) és csak 1 jutsut lehet használni 1 mérkőzésben, nem pedig 2-t...... jah és h háromszög+háromszög+kör a technika, ja és ha itt tartunk akkor 1 technika??? én szerintem ez 1 kicsit kevés....  (hasonló a stormhoz: jutsu és technika haszálata) meg ledöbbentem h sok karakter hiányzik belőle.... szinte kevesebb mint az accel 2-ben..... és nincsenek benne gyerekként sem....  majd elfelejtettem (ebben még nem vok biztos, mert lehet h még nem jöttem rá), de a védekezésből nemtom h szedjem ki az ellenfelemet..... ebben szerintem inkább a bővűlt karakterek kellettek volna azt kész 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 21, 11:34:47 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #336 Dátum: 09 dec 20, 11:35:13 » |
|
Nem tudom de ez az 1 jutsu/harc engem egyáltalán nem zavar, mert pl kakuzunál úgy csinálták meg a 3 elemet hogy átmegy rage módba és akkor a le+kör,előre+kör,föl+kör hozza elő a katont , fuutont,raitont és nemfogyaszt chakrát de nemis baj mert kakuzunak jó sok volt tehát sokat amúgyse fogyasztana. Viszont ezt a 3-mat be lehet űállítani más karaktereknek is itt már normál jusuként , chakrát is fogyaszt. Én teljesen megvagyok elégedve a harcrendszerrel. Annyira a régi karakterek se hiányoznak, bár lehet mégnagyobb poén lenne de azért ez mégiscsak egy psp, mondjuk azis igaz hogy csak 600 valahány mega ,még fért volna bele  . Engem ezek így egyáltalán nem zavarnak, amiket tegnap leírtam annál inkább , legfőképp hogy nincs benne sasuke vs itachi normálisan , de ezt a retek fillert beletették >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #337 Dátum: 09 dec 20, 20:38:53 » |
|
Hát én azt furcsálom,h mi a rák az a háromszög plux x??? oda még elférne egy jutsu,lehet vhogy be lehetne rakni,nem jöttem még rá,csak abból gondolom,h egy kari legalább 2 jutsuval rendelkezik és ebből csak egyet lehet berakni a harc előtt,viszont elférne a másik is a háromszög plux x helyére... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #338 Dátum: 09 dec 20, 20:42:55 » |
|
Hát ha tényleg annyira rossz ahogy mondjátok akkor szerintem kisem próbálom  mondjuk nem várok el annyit egy psp -től mint egy ps2 -től, de ha már accel 3 exclusive akkor legyen már benne több minden mint a 2 -ben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #339 Dátum: 09 dec 20, 21:24:39 » |
|
Nah nekem most sikerült,vele játszanom és nagyonjó  Bár tényleg más,mint az accel 2,de élvezhető ez is  Azt azér nem mondom,hogy annyira jó mint,az akatsuki rising,de ha mondjuk 10-ig pontoznánk nekem az accel 3 : 7-8pont az akatsuki risng meg 6-7pont 
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #340 Dátum: 09 dec 20, 21:30:55 » |
|
Hát ha tényleg annyira rossz ahogy mondjátok akkor szerintem kisem próbálom  mondjuk nem várok el annyit egy psp -től mint egy ps2 -től, de ha már accel 3 exclusive akkor legyen már benne több minden mint a 2 -ben... Sztem senki nem mondta,h annyira rossz lenne, egyáltalán nem rossz,persze vannak hibái,de psp-hez képest nagyon is jó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #341 Dátum: 09 dec 20, 22:58:03 » |
|
A stormban is volt ez a háromszög + X onnan vették át ezt, hasznát énse vettem eddig, de azt nemlehet kivenni, 1 harc/1 fajta jutsu. Nekem így is jó  Suigetsu: Ki mondta hogy rossz? Én csak pár hibát vagy nemtetsző dolgot mondtam amúgy nagyon jó játék , rég nem pspztem ennyit mint a napokban. Nálam 8 pontot simán üti 10-es skálán Akatsuki rising az nálam olyan 5-6 lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #342 Dátum: 09 dec 21, 11:27:27 » |
|
LOL a játékot 100%-ra kb: 6-7 óra alatt csináltam meg  ez a Sasuke karakter nekem nagyon bejön (nem csak mert a kedvenc)  de ez a Madara (Tobi) annyira kikészít szakadtam a röhögéstől  (ez a háromszög+ X az mire is jóó??  ) naon jóó ez az ACCEL3!!!  összekéne gyűlni játszani  mit gondoltok?? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 21, 11:33:56 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #343 Dátum: 09 dec 21, 14:51:18 » |
|
Egyet értek jó lenne egyet így négyen(vagy akár többen) játszani!  Amugy azt nemtudja valaki ,hogy lehet beállítani,hogy mikor VS módba vagyok és 4en harcolunk,hogy valaki a csapat társam legyen?? Szerk: rájöttem ,hogy kell 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 21, 15:13:51 írta Zsombee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #344 Dátum: 09 dec 22, 22:21:39 » |
|
egyébként nehézséget h lehet állítani?? csak mert nekem már az is könnyű h 3-an jönnek ellenem (és a legjobbak ellen)  és így kezdem 1 kicsit unni  Lanba élvezetesebb. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|