Shiro ez az F-Force, nem akkora durranás, de röhögni azt lehet rajta rendesen:)
vagyis az első részek még okés ott vannak a szeren, a sztorit illetően, de a vége.... na azt elszúrták... gagyi a tetőfokon, legalábbis szerény véleményem szerint...
Mistreated Bridge kicsit durva négy részes kis széria, ki látta?
Elhanyagolt háziasszony, aki alig kéreti magát, legalábbis nagy ellenálló képességet nem tanúsít, nagy méretekkel bíró öregecske após, és hasonló nagyságú szerszámmal munkálkodó fiatal sógor, perverz, de fiatal anyós, meg a sógorka menyasszonya, aki még kis szende
![Nevet](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/grin.gif)
szóval családon belül maradnak a dolgok (de semmi vérrokonok közti hancúr). Sztori jónak mondható viszonylag, az akció jelenetek jók, bár néha a méretek csöppet elnagyoltnak tűnnek, főleg hölgyeknél...
Lesbian Ward: Két részes. Nagy-nagy csalódás, de már a címből gondolhattam volna, nekem nem jönnek be az ilyen yuri stílusú művek, némi kétkezi munkától meg egy kis orális kényeztetéstől eltekintve szegény betegek bizony nem kapnak a jóból:D csak nézhetik ahogy a nővérkék egymást "szórakoztatják"..., bár néha azért felfordult a gyomrom, egy-két jelenetnél...
Stringendo & Accelerendo Ultimatum Sera: Sulis sztori, azt hiszem négy részes, legalábbis eddig (első három megvan, a negyediket nemsokára töltöm)
Nem igen hámoztam ki lényeges sztorit idáig, olyan mint a fiatal diáklányok versenyeznének, melyikőjük mennyit bír kisajtolni egy-egy pasiból... de a jelenetek jók, a legrendesebb kis hentaiok közé tartozik:)
és eddig olyan nagy durvaságot nem láttam, szóval akik nem bírják a keményebb dolgokat, ők is nyugodtan megnézhetik..