Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 07 nov 14, 16:51:06 » |
|
hallgasd meg a dalt, télleg hamis. bár lehet h neked botfüled van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 07 nov 14, 17:00:07 » |
|
Nincs botfülem.  De akkor itt a kontra: - nem éppen dolby-digital a felvétel sem, valószínüleg az animéről szedte le egy rajongó, - igaz, hogy a (szinkron)színészeknek énekelni is tudni kell, de ez nem jelenti azt, hogy mindegyik egy Halász Judit, ^^ - nekem tetszik, még ha tényleg "torz" is egy kicsit néhol ^^ u.i.: Annó én ástam elő a netről azt az mp3-at ami fent van az oldalon -> meghallgattam már párszor ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 14, 17:00:59 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 07 nov 14, 18:12:18 » |
|
Sztem is szép dal. És én Dattival értek egyet h elég hamisan éneklik. Viszont a pasinak sokkal jobb hangja van és az ő előadásában sokkal jobb^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 07 nov 14, 23:29:41 » |
|
Chakra, amit szereztél (ergo, amit én letöltöttem xD) azon szerintem jól éneklik (vagy már annyira megszoktam, hogy nem tűnik fel :-X ), de magában az animében... hát... khöm... tényleg volt néhány elcsúszás emlékeim szerint ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi2673
Vendég
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 07 nov 15, 18:01:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 07 nov 15, 18:11:24 » |
|
Igen, az nagyon jó volt! Nehéz volt eldönteni, filler-e vagy sem, mert olyan jól megcsinálták őket sztem^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 07 nov 15, 18:15:40 » |
|
Egy pár új technikát is bemutatott Gaara. Jó, eseménydús rész volt. Viszont Tentent kihagyták. Mindenki ott volt, csak ő nem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 07 nov 15, 22:03:34 » |
|
Mert Tenten épp küldetésen volt, hmm ;D
hmm...a Tea országos, a rejtett hang falus és a Bikouchuu-s fillerekről először azt hittem nem is fillerek, hmm :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 07 nov 15, 22:29:53 » |
|
jah nem emlékeztek? tenten majdnem megölte a végén lee-t mert csak ő nem volt ott 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 07 nov 20, 23:20:31 » |
|
Amúgy a shippuudenben lesznek majd fillerek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 07 nov 20, 23:43:27 » |
|
Nem lehet tudni. A készítőktől függ. De a manga eléggé előre jár és az anime nem különösen siet, szóval, nem valószínű... Legalábbis olyan 80 részes fillersereg mint a sima Narutóban, nem lesz (reméljük).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 07 nov 21, 19:59:09 » |
|
Pedig szívesen megnézném, ki mit fejlődött...
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 07 nov 21, 20:01:05 » |
|
Pontosan! Én szerettem a fillereket is(!), bár valóban kicsit sok lett belőlük. De akkor is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 07 nov 21, 20:04:52 » |
|
Hát egy-egy jöhet, csak hogy ne tudjunk mindent a mangából, de csak akkor, ha jól sikerül.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 07 nov 21, 20:09:36 » |
|
hát igen egy filler akkor jó, ha van jó sztorija. :  Bár eléggé el is lehet szúrni. Egy-két kisebb fillert be lehetne szúrni a shippuudenbe is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|