25 máj 23, 23:18:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fillerek  (Megtekintve 131397 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Gyümi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #165 Dátum: 08 júl 12, 22:12:10 »

Én nem útálom a fillereket, mert van benne néhány, ami nagyon jó a currys bikouchus(?) maszkos stb.. de a mostani nemteccik Sora miatt. De pl.: az a rész amikor a csaj lesmárolja Narutot nah az kész..xD
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 23:44:00 írta Gaara-fangirl » Naplózva
MatthewGS
Újonc
*

Elsős

« Válasz #166 Dátum: 08 júl 13, 12:05:45 »

Na gyerekek, ez a téma megint csak aktuális szerintem. ME FILLEREKET CSINÁLNAK MEGINT! Legalábbis szerintem. Olvasom a mangát, és ahol most a shippuuden jár, hát nagyon nincs benne! A Hi no Tera-t az Akatsuki vágja szét és nem egy megszállott kezű emokid. A biijukat igencsak szedik befelé, szépen számsorban, stb. Legjobban a Sanbi tetszik, mikor Tobi akkorát kap h majd belepusztul Nevet Szal FILLER. Az animében nincs benne, h NAruto edzene. Legalábbis a rendes nem. Ok, levelet szabdal, bennevan, de a második lépés, hogy ketté kell vágnia Yamato vízesését a mezőn. ÚH: Sajnálom, ezen segíteni nem lehet, fillerkednek orrba-szájba megint! Lehet, hogy most nem az lesz, hogy full évad filler, csak belebele nyúlnak a storyba, de szerintem sokkal jobb lett volna, ha pl a Niibi harcot leadják, mert Hidan akkora szövegeket tud nyomni, h eszméletlen Nevet Ajánlott irodalom: http://onemanga.com/naruto/313 Tobi meg a legnagyobb KRETÉN! De még ebbő lesz vmi  Izé José...
Naplózva

PPPSPASV
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #167 Dátum: 08 júl 13, 12:13:51 »

elhiheted hogy ez le is fog menni és Nem Sora fogja lerombolni a templomot...  ez emos szövegelést meg be lehetne má fejezni Már unom az EMOkat De azt mégjobban ha az animeszereplőkre is ráagatják ezt ... ha utálod az emokat menj egy anti emo klubba vagy oldalara oszt ott osszad az észrevételeid.

Nekem meg kifejezetten tetszenek ezek a fillerek mega  többi mert több oldlaáról meg lehet ismerni a szereplőket ha meg nem tetszene Kishinek a szereplő elleme nem engedné leadni....
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #168 Dátum: 08 júl 13, 12:19:06 »

MatthewGS mielőtt írsz igazán gondolkodhatnál is legalább egy icike picikét... Nem gondolod hogy a fillerek után fogja Naruto befejezni az edzését? Amúgy meg a mostani fillerek azért kerültek be sejtésem szerint mivel hamarosan megfog halni pár szereplő és mivel most ők is java részt szerepelnek a fillerekbe így jobban megismeri a nézőközönség a személyeket. Épp ezért ez úgymond kényszerfiller.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
MatthewGS
Újonc
*

Elsős

« Válasz #169 Dátum: 08 júl 13, 13:24:56 »

NAmost, miután meggyőződtem róla, h a fejem a helyén maradt, írok újból:
Hali!
A fillerekkel csak az a bajom, hogy az előző szériában sok volt, és némelyiknek tényleg semmi értelme nem volt. KAkashi maszkja nagy volt, Natsuhiboshis részek megint, a dalért külön rajongok, bikochuu megint nagy volt! Nevet Engem most az izgat különösebben, hogy akkor hogy fogják ezt folytatni? Mert a biiju harcok nemsemmik sztem, ha ezeket nem adják le, le se fogom érdekelni az animét. A fillerben a fő hiba, hogy sokan megutálják miatta a sorozatot. Pl aki TVn nézi, és nemtom hanyadszorra ismétli, a story meg nem is halad. (Pokemonért rajongtam anno gyermekkoromban, mikor már 3x indult újra, meguntam kicsit...) <törölve>
Na pá! Tessék engem ezután megkövezni! Nevet

Moderétor:
A <törölve> rész nem igazán tartozott ide. ^^
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 13:37:24 írta Chakra » Naplózva

PPPSPASV
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #170 Dátum: 08 júl 13, 14:21:32 »

hogy fogják folytatni? nem egyértelmű? Naruto visszatér az edzéshez majd jönek Hiddanék és megy tövább a történet. Ez az egyik legjobban elkészítet filler sztem a naruto történetében mert nem elég hogy arról suól (részben) aki ki fog feküdni de még elő is vezeti a Tűz templomának történetét és nem úgy hal meg Asuma társa mint egy ismeretlen karakter hanem láthatjuk előtte. És még az elem manipulációs edzésről is van benne kis ráadás.
Naplózva
MatthewGS
Újonc
*

Elsős

« Válasz #171 Dátum: 08 júl 13, 15:39:59 »

Ok, elismerem h eddig ez a legelfogadhatóbb, de most ennyi karaktert meg háttértörténetet kitalálni megint... A törölve rész meg ok, h nem illett oda, de az előző egyik kommentre volt válasz. Az illetékes kérdezzen meg, ha érdekli...
Na pá!
Naplózva

PPPSPASV
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #172 Dátum: 08 júl 13, 22:04:24 »

ez azért van mert a manga közel van igen tudom hogy sok a fejezet de nézd meg emnnyit beszéltek közbe többet mint bármikor és így talán nem lesznek elhúzva sem a harcok
Naplózva
Nana
Újonc
*

« Válasz #173 Dátum: 08 júl 13, 22:34:36 »

TenTennek nem tudopk róla hogy ne lenne teljes családja Sakurának sincs iylen baja Lee sem panaszkodott még Kiba sem Ino Sem Choji sem Shino sem Hinata Sem Shikamarunak meg ugye ott van benne mind két szüleje. szal.....

A csonka családokat a fillerekre értettem (Pl. a Raiga-s részekben a pirosszemű kissrác, meg több helyen voltak ilyen hercegnők akik szintén árvák voltak, meg a vallatóninja és az öccse is különéltek és úgy is maradtak... ennyi jut pillanatnyilag eszembe)Bár szerintem az se ép, hogy Hinata apja kb. megtagadta a lányát, mert nem találta elég tehetségesnek... És bocs a kései reagálásért.

A mostani fillerekhez csak annyit, hogy a történe legalább kicsit kreatívabb mint a sima Narutos részekben(úgy értem hogy nem az van hogy küldetés-harc-probléma megoldása) és megismerjük jobban Asumát, hogy utána fájhasson a szívünk...
Naplózva
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
*

« Válasz #174 Dátum: 08 júl 22, 15:00:18 »

Hát én nem igazán rajongok a fillerekért, mert hát tudni illik gyűlölöm KOnohát x)
Akatsuki & Taka fan vagyok.. szóval a jelenlegi Shippuden animét sem nézem.

Moderátor:
Kék kiemelés eltávolítva, mert mint látod a kék a moderátoroké.
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 22, 22:21:25 írta Chakra » Naplózva

Pusztuljon Konoha! Le a Senjukkal! Vissza az Uchihák méltóságát x)
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #175 Dátum: 08 júl 30, 08:26:02 »

jó volt valamennyire az előbbi rész Nyelvesít ebisu elit jounin és shikának engedelmeskedett ő is Nyelvesít nem értem tsuande miért nem rakja nagyobb rangra....
Naplózva

So troublesome....
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #176 Dátum: 08 júl 30, 08:27:06 »

LOL Shikamaru még Chunin se akart lenni nem hogy Jounin Nevet
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #177 Dátum: 08 júl 30, 10:24:19 »

ööö a dolog szemponjából lényegtelen. a Jounin és a Chunin között nincs sok különbség Ha valaki Chunin már nyugodtan Vezethet csapatot és Shikamaru jó stratéga ráadásúl így egyértelmű hogy őneki csapatvezetőnek kell lennie. Am meg ha Kurenai és Asuma gyereke elég idős lessz akko tuti Jouninnéé lép elő Shika csakhogy a Sensei-je legyen. ha másért nem is.
Naplózva
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #178 Dátum: 08 júl 30, 13:47:53 »

Én most keverdtem ebbe a topickba és megszeretném kérdezni h mi az filler?
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #179 Dátum: 08 júl 30, 16:05:01 »

van a manga az ugyan az mint az anime csak még képregényként gondolom tudod xD na szal az anime sajnos együtt fut a mangával így ha közel kerül hozzá törtlnetileg beraknak töltelék részeket vagyis külön történetet találnak ki hogy lemaradjanak a mangától. Ilyen az első sorozat onanntól kezdve hogy Sasuke elment egészen az utolsó rész elsőfelének a végéig.... röviden oylan részek amik a mangában nincsenek. Iylen az is ami most megy az animében.
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 30, 16:08:11 írta Dave90 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins