uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #540 Dátum: 09 feb 11, 23:55:49 » |
|
Nem voltam csak 4-es fizikából , de nem vettél figyelembe tényezőket... Kinek a szemszögéből nézed , Fény beesési szöge ... off:Jóéjt és jó fórumozást!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 12, 00:03:15 írta uchiaboy »
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
asmcod
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #541 Dátum: 09 feb 12, 00:23:46 » |
|
MÉg egy utolsó próbálkozás a bizonyításra:) Itt van minden nézetből, a fény útjával. (bár lehet, hogy csak nekem kéne újra fizikát tanulnom:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hebi_Leader
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #542 Dátum: 09 feb 18, 20:12:21 » |
|
teljesen jól csinálták ez nem baki gaara nak a jobb oldalát tükrözték : nézd csak meg ez a rendes kép és amit te küldtél be azon is a jelet nézd és látni fogod hogy forfítva van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 18, 20:13:18 írta Hebi_Leader »
|
Naplózva
|
|
|
|
monster999
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #543 Dátum: 09 feb 27, 19:08:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Úgyis én leszek a világ ura!!! Négylábú mutáns gumicsirke.
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #544 Dátum: 09 feb 27, 19:15:05 » |
|
MÉg egy utolsó próbálkozás a bizonyításra:) Itt van minden nézetből, a fény útjával. (bár lehet, hogy csak nekem kéne újra fizikát tanulnom:)
Felcsaphatsz grafikusnak Amúgy a fillerekben elég sokat bakiznak, de ezt sokan is észrevették. Pl. a békák arckifejezése
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 27, 19:16:18 írta kakairuRULEZ »
|
Naplózva
|
|
|
|
dani519
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #545 Dátum: 09 feb 28, 18:30:38 » |
|
Az lehetséges, hogy csak egy szembe legyen Byakugan?(ha lehet Hinata nagyon jól tolja) Mert, ha nem akkor az baki, nem? [437.fejezet 10.oldal jobb alul.]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hórusz87
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #546 Dátum: 09 feb 28, 20:15:17 » |
|
Nekem az szúrt szemet, hogy a 437/17es képen Nagató szájából folyik a vér, és a következő fejezet első oldalán megint mutatják Nagató arcát és nyoma sincs ott vérnek, és nem hiszem, hogy azokkal a kezekkel letudta volna törölni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #547 Dátum: 09 feb 28, 20:16:42 » |
|
Biztos Konan letörölte neki a vért a szájáról hisz úgy aggódik érte.....
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #548 Dátum: 09 márc 02, 17:51:48 » |
|
Hinatát én is észrevettem, de Nagato száját nem szúrtam ki . Hinatának a haját is furcsán rajzolták az utóbbi fejezetben .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #549 Dátum: 09 márc 02, 18:04:46 » |
|
Hinata fél Byakuganja nekem is feltűnt, de mivel fantáziám végtelen, így betudtam annak, hogy már az ő chakrája is fogytán van, pont előtte élt túl egy falupusztítót Shinar Tenseit és ezek az ő kondíciójára sem voltak jó hatással. Magyarján mivel a Byakuganhoz is chakra kell, lestrapált állapotban nehezebb előhívni.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Preda
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #550 Dátum: 09 márc 02, 23:00:46 » |
|
Vagy csak menőn akarták ábrázolni ahogy előhívja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #551 Dátum: 09 márc 03, 02:12:27 » |
|
Én ott úgy döntöttem hogy csak a fényhatások miatt tűnt az teljesen szintelennek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #552 Dátum: 09 márc 03, 02:42:06 » |
|
Fényhatás...? Színtelen...? Asszem lemaradtam valahol... ^_^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #553 Dátum: 09 márc 05, 21:07:48 » |
|
Szerintem ott ilyen átokpecsét-szerűen, jobbról balra terjesztette a chakráját vagy nem tom, és úgy kapcsolódott be először az egyik, majd a másik szeme. Csak mert a 12. képen már mindkettőben aktív a byakuganja. A haja meg csak azért fura, mert fújkodja a fufruját a szél.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #554 Dátum: 09 márc 05, 21:26:30 » |
|
Azt nem értem, hogyha Konan ott áll Nagato mellett, akkor minek beszélt a testekkel, és fordítva. Mert ugye végig papír bunshint használt. Szóval... izé. Ez baki, vagy a klón ennyire kíváncsi??
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
|