Elég rég írtam már, werytas nem jössz még extremre?
Már megvettem a kagémat és most fejlesztem közben meg lw-kre vadászok, de egy se jön sajnos.
Invalid: Ha tudsz angolul akkor olvasd el ezt itt minden meg van:
http://www.ninjamanager.com/help/game-guideDe azért, ha nem tudsz leírom. Kezdőszint 30 chakra. Minden karakternek le van írva hány chakrával rendelkezik. Mondjuk az alap genin és alap jounin 0 chakrás őket ezért nem kell beleszámolni (nálam Sasuke és Kakashi a 0chakrás). Minden szint lépésnél plusz chakrát fogsz kapni beginneren plusz 10 chakra. Persze nem mindenkit vehetsz meg, mivel szinthez kötöttek(pl jobbakat piros róka szinten tudsz majd megvenni) My teamnél minden infot megtalálsz, hány chakrát használhatsz, eddig hány chakrát használsz, később érdemes chakra felezésre menni, hogy több játékosod beférjen. Chakra felezést inventoryban teheted meg, ha rákattintasz a chakra gombra(persze ez ryoba kerül a játékos értékének feléért felezhetsz) Persze erre kivétel az FN-ek
A másik mondtad egyszerű mert kattingatsz és állandóan nyers. Az első pár küldetést tényleg könnyű megnyerni, de utána már taktikázni kell különben nem tudsz nyerni. Én gyakran nézem más taktikáját és azokból választom ki a nekem megfelelőt. Persze lehet nem potosan úgyanaz lesz. NA ennyi egyenlőre