Nálam 1 győzelem 6 ryo, 1 vereség 3 ryo. A defend villageben egy győzelem 8 ryo és most végig Konohamaru teammel megyek, akiket szeretnek kihívni és így gyorsan meglesz, igen kb a csapatom értéke kb 6-7000 ryo és most van 2800 ryo-m, a többit majd megszerzem és figyeld meg Dante szerintem később gyorsabban fogok haladni, mert én is mostanában csak auto acceptesekt hívok csak ki, mert azok rögtön elfogadják, míg másokra várni kell és pl pont szükséged van egy győzelemre, hogy a karaktered 1 szintet fejlődjön akkor azt hívod ki aki biztos elfogadja(vagyis az auto acceptes), legalábbis én így gondolom. Ezzel a felállással megyek végig és így sok plusz ryot kapok:
http://www.ninjamanager.com/teams/17393Ja és werytas, ha véletlenül a Luna swordot te is meg akarod szerezni akkor a csapatodba elég csak Konohamaru team tag közül kettőt betenni és úgy meg lehet majd szerezni. Jó lehet még most nem tudod, de miután legyőzted a 9farkút utána már szerintem le tudod győzni.
Dante szerintem lehet utól tudsz érni, de szerintem reset után megint be tudlak előzni, mert gyakrabban hívják ki az auto accepteseket mint a többieket