vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #30 Dátum: 09 nov 16, 22:37:51 » |
|
Én a halálisten szemére voksoltam szntem tök nagy lehet látni az emberek nevét és élettartamát habár az utóbbit át kellene váltani emberi időszámításba de ez nem tartozik ide -
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #31 Dátum: 09 nov 16, 22:46:20 » |
|
A halálisten szeme csak úgy jó ha van hozzá 1 halállista is...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #32 Dátum: 09 nov 20, 19:33:30 » |
|
szerintem a sharingan a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #33 Dátum: 09 nov 21, 19:25:37 » |
|
Én a Sharingant választanám mer meglátom előre a mozdulatott (pl.: foci vagy bunyó) meg letudom másolni dolgozat közben egy nagyon okos tanulótól amit leírt válaszként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #34 Dátum: 10 feb 17, 21:03:16 » |
|
Toushiro szemének semmi különlegessége nincs, max. az, hogy néha világít, de szerintem ez a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #35 Dátum: 10 feb 17, 22:24:32 » |
|
Ennek sok értelme volt, ennyi erővel bármelyik karakter szemét ideírhatnánk, mert ez egy alap dolog.
A Halálisten szeme tényleg nem rossz, de a Halál lista nélkül valóban nem ér sokat. Én inkább a Rin'negan-ra szavazok, mert szerintem az elég sok oldalú, és sok mindent kilehet belőle hozni. Ezt Pein jól be is bizonyította.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #36 Dátum: 10 máj 04, 09:23:36 » |
|
A listáról hiányzik Rider szeme a Fate/Stay Night-ból, bár igazából az ugyanaz mint a Gorgon szeme... A felsoroltak közül... nem is tudom... ha a sharingan egy fuumetsu mangekyu sharingan lenne akkor arra tenném a voksom, de a parancs adó geass is nagyon hasznos (mint azt az anime alatt is láthattuk... ^^).
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 10 júl 20, 16:54:56 » |
|
Nos Én Oboro szemére voksoltam. Gondolom sokan nem látták a Basilisket , hogy Én vok az első szavazója:'D Gennosuke szemtechnikáját semlegesítette , így ő nálam nem lehetett első. Illetve bele néz Pein vagy Saaaaaaske szemeibe és mindkettő térdre rogy x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 10 júl 20, 18:19:04 » |
|
Sharinganra teszem a voksom. -Jól néz ki, főleg Itachi MS-e ^.< -Jobb vele az "fps"-ed xDxD (könnyebben látsz mindent) -A volt kedvenc karakterem, Itachi is rendelkezett ilyennel, tehát plusz pont erre a doujutsura -Nem mintha szükségem lenne genjutsukra, hogy elcsábítsam a nőket, de azért jól jön (am csak én vagyok ekkora perverz, hogy ilyenre gondolok?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vzsombi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #39 Dátum: 10 dec 28, 14:16:21 » |
|
Ez miféle kérdés? A profi saringannál nincs jobb szem!(a profit úgy értem olyannál aki mesterien tudja használni(Itachi)).
|
|
|
Naplózva
|
Ne becsülj le! Nem félek!
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #40 Dátum: 11 jan 30, 18:39:41 » |
|
A Geass-al parancsot adsz Ithacinak hogy ölje meg magát és elvan intézve a Sharingann .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #41 Dátum: 11 feb 14, 10:43:52 » |
|
nemtom, nekem elég egyoldalúnak tűnik a szavazás... legtöbben sharingant szeretnének... am lehet h én vok hülye, de sztem nekem télleg van sharinganom, tök jó
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #42 Dátum: 11 feb 14, 15:10:13 » |
|
Rinnegant szeretnék az cool:D. A sharingan is lámaság. Naruto majd bebizonyítja, hogy milyen szánalmas is az Uchiha klánxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #43 Dátum: 11 feb 14, 20:54:03 » |
|
Byakuganra szavaztam. Nem fejtem ki, miért De a legjobban a sharingan néz ki. Pedig tényleg "lámaság" De már lehet venni vaterán sharingan-kontaktlencsét. 7 ezer pénz, 1 évig bírja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #44 Dátum: 11 feb 14, 21:06:30 » |
|
Én a Yaganra szavaztam, mert imádom Hiei tűz alapú támadásait és, hogy bármit meg lehet vele találni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|