Saber motora a Zero-ban van, késöbb majd benne lesz az animében is szerintem, csak még nem tartanak ott. Lényeg, hogy Rider-t üldözi és kicsit felspécizi a motort némi mágiával stb, elég jó résznek igérkezik majd animében.
AZ első videó jópofa
Berserkerből még annyit sem látni mint egyébként
Láttam, nagyin állat volt, viszont kicsit kár, hogy nem a városban alakította már át. Így is már szuper turbóval nyomta egy B. kategóriás jogsival, de azért megnéztem volna, hogyan manőverezik a forgalomban, egy Invisible Air-os motorral.
Mr. Proper meg egy hatalmas nagy szemét köcsög zseni.
Így kontrollálni Kariyát. Nem, inkább rányomta a Mind Change Spellt. Gondolom nem vagyok messze attól tézistől, hogy most hogy Kariya átment teljesen beszámíthatatlanba, így Sir Lancelot láncok nélkül tolhatja majd a Death Metalt?
Azt jól sikerült kigondolnom, hogy a Koyou Kekkai (Reality Marble) voltaképpen a Servant egy meghatározó hely emlékéből létrejövő dimenzió?
Rider esetében a hely ahol a serege "teljes" erejében a legnagyobb morállal rendelkezett. Archer-él pedig a csatamező ahol végül is az életét vesztette.
-------------------------------
« Válasz #158 Dátum: 12 máj 14, 02:15:41 »
A 18. résznél csak én éreztem úgy mintha vaamelyik Blood egy ováját néztem volna?