csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #780 Dátum: 09 nov 19, 09:17:36 » |
|
Hát én ebbe nem nagyon tudok beleszólni, szerintem te se RenIchigo és nem is akarom más ... verni a csalánt de ha dx nem érzi velünk olyan jól magát mint a régi társulattal akkor tegyen belátása szerint hiszen ebbe tényleg nem tudunk beleszolni. de azért valahol el kell kezdeni ugyeh? persze ez csak szubjektív jellegű nem kell leordibálni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 19, 10:19:59 írta csonthee »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #781 Dátum: 09 nov 19, 13:25:57 » |
|
Nah gyerekek... bocs h tegnap leléptem, csak rosszul lettem, kórházban leszek még pár napig... most is PSP-ről írok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #782 Dátum: 09 nov 19, 15:19:03 » |
|
ok mit csináltál te hoogy rosszul lettél?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #783 Dátum: 09 nov 19, 16:07:55 » |
|
Üdv Max
Mihamarabbi jobbulást, ha kiengednek feltétlen számitunk rád.
Lessz-e ma party? Már megint viszked az ujjam a ravaszér akarommondani az egérgombér!
|
|
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #784 Dátum: 09 nov 19, 19:11:16 » |
|
Jóbulást Max!!!!!!!! Egyébként dxdominik nem a szint a lényeg hanem h hogy tudsz lőni vagy éppen kardozni. Most az egy dolog hogy kezdő valaki attól még játszhat jól szerintem, de ha nem tetszenek a mostani emberek akkor tedd úgy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 19, 20:59:13 írta Bence12 »
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #785 Dátum: 09 nov 19, 19:31:56 » |
|
Bence12 dicséretes hogy jobbulást kivánsz valakinek, de attoltartok hogy nem a megfelelö embernek kivántad!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 19, 19:32:40 írta cyberwolf21 »
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #786 Dátum: 09 nov 19, 20:59:57 » |
|
xD Elnézést nem figyeltem Bocsika.
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #787 Dátum: 09 nov 20, 00:26:07 » |
|
rohatul nem erröl van szó nem is láttál még játszani na el hagyom a topicot ! mint wegita
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #788 Dátum: 09 nov 20, 00:45:52 » |
|
Hy,ömmm újra felraktam a játékot,szóval ha lesz fórumparty majd társulhatok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #789 Dátum: 09 nov 20, 12:36:23 » |
|
kiváncsi vagyok a játékra le szedem majd most meg reggelek ma lessz party?? mert akkor goozok jáccani és hogy csatlakozzak ugyen azt kell beirni mint az 1 oldalon vagy esetleg mást???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #790 Dátum: 09 nov 20, 13:02:21 » |
|
Hello dawe ime a kért paraméterek a partyhoz. Azt még nemtudom hogy lessze ma party, de ha lessz általábban du 6-7h körül szoktunk kezdeni.
szerver: German Free3 Szoba: NKWT VAGY N-kun jelszó: ramen
Szevasz con nem beszélhetek mindenki nevében de szerintem az ha többen vagyunk az csak jóbb lehet. Én ujonc vagyok és ugyvettem észre hogy senkit nem zavar a kezdeti bénásásom, és ha jobban megnézem a hsz-edet te még csak nem is leszel a szó szorós értelmében ujonc, ugyhogy gyere bátran.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 20, 13:12:39 írta cyberwolf21 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #791 Dátum: 09 nov 20, 13:38:24 » |
|
elöször is köszi cyberwolf21 de van megint egy kis gond leszedtem az s4 leaguet telepittetem is erre kiirja hogy :falled to load version.ini megnéztem hogy mi van a version.inibe és semmy nem volt irva arra gondoltam hogy akkor leszedem torrenten találtam az s4 league fórumán egy version.init de az sem segittett semmyt mi lehet a baja ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #792 Dátum: 09 nov 20, 14:42:30 » |
|
Üdv megkint! Egy napra visszatértem....Na szóval dawe ez így van Mursa-kn gépénél is(állítólag kitiltották mert ki akarta próbálni a damge hack-et asszem...De megint megpróbálta és ugyan az jött ki. Szerintem szedd le a version.ini-t a lapról megint, keresd meg Sajátgép-Program Files-S4 Leauge-version.ini. Tedd ki az asztalra a letöltött version.ini-t majd fogd meg és húzd be az S4 League mappába, akkor felülítod és elvileg kész...Ezután próbáld meg. Ha így csináltad 1000 bocs
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #793 Dátum: 09 nov 20, 15:38:43 » |
|
Ma lehetne tolni egyet..18-19 környékén Egy jó kis 4v4 nem lenne rossz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Quincy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #794 Dátum: 09 nov 20, 15:45:58 » |
|
énis mennék partyra ha lenne (csak tesómon múlik, mindig akkor van cs1.6ozhatnéka mikor party van és nemtudunk 1időben jáccani mert csak 2megás a net és az s4league lefogja-->laggolna csében)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|