dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #1050 Dátum: 10 aug 30, 11:40:05 » |
|
biztos az a gond mert s4hez directx 9.0 kell minimum.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1051 Dátum: 10 okt 02, 16:36:33 » |
|
Nagyon meghaltunk :X Akkor kérdeznék valamit: Nektek mi a véleményetek a patch 22-ről? Nekem tetszik az új BR pálya, meg az hogy fejlesztették a játékfigyelő programot
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #1052 Dátum: 10 okt 06, 14:10:23 » |
|
fasza minden be rakták az emos hajat ami kértem meg most gyűjtök cupont is már 57 van xD szóval ha megvan a 200 akk meg veszem azt a új PS-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1053 Dátum: 10 okt 11, 11:23:00 » |
|
Én nem vágom hogy lehet cupont szerezni, viszont néha adnak az itembe valamit amivel kapok egy keveset xd Amúgy most van valami izééé hogy capsuleket lehet szerezni? Mert amikor lehet választani szervert (Free, Pro stb...) akkor van ez a kiírás és ott az van a legalján hogy 4 Free Capsule, vagy mi a Zisten
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #1054 Dátum: 10 nov 30, 22:50:42 » |
|
PUhh kihal a topic de nagyon nem akar valaki jönni majd egyet tolni ? nekem már rég meg van a 250cp most van 27cp-m mert meg vettem a taser swordet: http://www.youtube.com/watch?v=ZNQC-X57BQYPATCH 24 PART 2 kijött ma holnap jönn ki a javitása többi az oldalon www.alaplaya.netJátszatok!! DxDominik voltam ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1055 Dátum: 10 dec 01, 13:57:28 » |
|
Én még gamelek Amúgy mért nincsenek benn ezek a fegyverek? O.O Ésés hogy lehet cupont szerezni? >.< Mert AP capsulekkel kaptam párat deee így is csak 45 gyűlt össze.. SummerZero vagyok akit érdekel ^-^ ALICE BABY VIRUS RULEZ!! =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #1056 Dátum: 10 dec 06, 20:36:55 » |
|
fogsz a zsebedből 15k penet 8900pen egy i caps és egy i kapsz 2cp add és igy kell gyüjtögetni meg g caps sötöbö^^ DxDominik^^ Kilépett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1057 Dátum: 10 dec 06, 20:43:30 » |
|
Én is már jó régóta tolom a játékot,nagyon zsir Amm szerintem kicsit durva hogy 15 k pen = 2 CP (az akkor 150 000 pen = 200 cp [ha jól számolom,nemvagyok jó matekos]) Amm "semi pro" szinteknél ha lvl-uppoltok akkor kb. mennyi PEN-t lehet kapni? (csakmert én mindig 15-20 szintnél csinalok egy új karit ^-^ tök jó úgy xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1058 Dátum: 10 dec 06, 21:05:31 » |
|
Azthiszem Semi szint körül 2000 PEN jár. Mindjárt utána nézek. Később: Nos utána jártam itt van:
21. Szint - 10.000 PEN 22-32. Szint - 2000 PEN 33. Szint - 10.000 PEN 34+ - 2000 PEN egészen PRO 44. szintig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #1059 Dátum: 10 dec 08, 20:03:53 » |
|
Lehet én is ujra kezdem, végre megint el tudom indítani a játékot. Sokáig nem indult valami miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #1060 Dátum: 10 dec 09, 21:35:18 » |
|
na végre újból szeretnék veled játszani vagyis egy folytában védeni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #1061 Dátum: 10 dec 09, 23:02:17 » |
|
én is fennt vagyok rajta a játékon de már régen mentem fel....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1062 Dátum: 10 dec 10, 14:46:02 » |
|
Áh lejártak az új fegyóim Istenem már csak 5 nap és ismét kapok 20.000 AP-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1063 Dátum: 10 dec 11, 08:24:02 » |
|
Lol. Veszed v hogy? Nekem is jöhet xD Mindig felnézek kicsit, csak mindig el is megy a kedvem tőle, mer múltkor is nagynehezen tudtam rendelni, mert a telómról le vannak tiltva az emelt díjas szolgáltatások, aztán nővéremtől elkértem a telót, és nem kaptam meg az ap-t Szal.. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1064 Dátum: 10 dec 11, 12:16:47 » |
|
PayPlay-al vagy mivel xD Bocs nem tudom a nevét. Amúgy hogy-hogy nem kaptad meg az AP-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|