az xbox live ért fizetni kell nem is keveset, de úgy lehet online tolni.
Nem is keveset hm, egy évre pontosabban 12+1 hónapra 14900 ft mondjuk a konzolstudióból, ez nem egy nagy beruházás, havi 1200 Ft szerintem senkit sem ver padlóra. Főleg ha hozzászámoljuk, hogy a jatekokat elég kedvezményes áron tudod beszerezni a torrent oldalakról.
Amit kapsz ezért, hogy valamennyivel jobb az online jatek mint PS3mon, kevésbé lagol, a másik pozitívum, hogy sokkal több felnőtt van fent, és nem kell a sok 6-8 éves idióta, vízfejű, angol kiskölök nyivákolását hallgatni. (ez nekem minden pénzt megér) Ha elvered őket azért nyávognak, ha meg véletlenül nyernek akkor azonnal fel akarnak venni a barát listára, meg fényezik magukat.
Triton:
Hát igaz a témák és a gamer képek pénzbe kerülnek, mondjuk én ha 360-ozok nem sokat nézegetem a gép menüjét, tehát igazán nem érdekel, kb a gyári van rajta amióta meg van.
Wegita:
Jól tudod, PS3 elég drága, kb 1.5x annyiba kerül mint egy 360, csipp egyenlőre nincs, és más megoldás se aki azt írja van az szimplán nem ért hozzá, vagy hazudik, hogy lehessen vele egy kicsit veszekedni és gyűljön a hozzászólásainak száma.