Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
msn: n.adam97@hotmail.com
|
|
« Válasz #1545 Dátum: 09 máj 02, 17:33:41 » |
|
ehhez v en vagyok a sz*r vagy nem tudom,de nekem nem jön össze nyerni S.A-n... Elég rosz vagyok:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #1546 Dátum: 09 máj 03, 09:20:09 » |
|
Most elkezdtem gondolkodni, és eszembe jutott, h az új karik közt lehet h lesz Ogichi... sztetek ennek mennyi a valósznűsége? Csak mert az Espadas részek fele volt ő is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1547 Dátum: 09 máj 03, 12:59:33 » |
|
Nemtudom de remélem az új küldik javarészt arrancar szintűek lesznek, nemcsak azért hogy meglegyenek hanem mert nagyon rendbe kéne kapni a küldetésrendszert azon a szinten. Hiszen minden kapitányhoz shinigamikkal kell vadászni olyanokra akiket azon a szinten a kutya nem használ pláne nem ha ő is küldit csinál hisz tudja hogyha berakná mondjuk Ishidát a csapatába akkor még véletlenül se adja fel ellene senki. Szóval olyan küldetések kellenének amikhez a ryoka karikkal kell nyerni mert így nemkéne napokig vadászni annak aki mondjuk Mayuri küldijét csinálja
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 03, 13:00:18 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1548 Dátum: 09 máj 03, 14:17:31 » |
|
Ki az a Ogichi? Én azt sszeretném ha Ulquiorra-t raknak beeee..JaaJjjjJ milyen jó lenne már...Ulquiorra 4ever
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #1549 Dátum: 09 máj 03, 14:42:02 » |
|
Olyan 100% h te nem tudnád még megszerezni... Den: ha gondolod akkor majd egyeztethetünk időt, és Quick-ben hátha megtalál a gép Ogichi pedig az Ichigo-ban élő Hollow neve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1550 Dátum: 09 máj 03, 16:17:21 » |
|
AAAAAA az jó lenne de úgy sem tudnám megszerezni az a baj... Annyira bíííííína vagyok xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1551 Dátum: 09 máj 03, 16:27:45 » |
|
Kössz az ajánlatot Reni, ha 1 hét múlva se lesz még meg akkor élek majd vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #1552 Dátum: 09 máj 03, 19:17:46 » |
|
Értettem am nem akarsz véletlen csatlakozni a HGC-be?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1553 Dátum: 09 máj 03, 19:25:08 » |
|
Ha egy hónapal korábban szólsz akkor beléptem volna de anyi klános üzit kaptam hogy már zavart így elfogadtam az egyiket mert nemigazán érdekelt hogy milyen klánba vagyok csak az hogy ne zaklassanak. De ha ragaszkodsz hozzá szólok a vezetőnek és átlépek hozzátok Csak nemtudom hogy bírnák e azt az avatárváltogatási mániámat amit a s.a.-n leművelek klánszimbólumal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #1554 Dátum: 09 máj 03, 19:48:22 » |
|
Ahogy gondolod... am ahogy elnéztem Ayumi se használ Klánavát, úgyhogy nem lenne nálad se gond
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1555 Dátum: 09 máj 03, 20:55:05 » |
|
Atomkoponya:
Nem te vagy a béna hanem a csapatodxD Ne csodálkozz hogy nem tudsz velük nyerni. Kezdjük ott hogy Ururu képességei inkább taktikázásra jók mintsem zúzásra így hogy eredményesen használd kell némi ismeret a játékról előtte. A másik hogy Chad is ugyanúgy Hakudout(fehéret) használ mint Ururu így egy csapatba végképp nem jók. Használd kezdésnek az Ichigo-Inoue-Chad vagy Ichigo-Ishida-Rukia csapatot, azokkal szerintem jobban fog menni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 03, 21:17:24 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #1556 Dátum: 09 máj 04, 06:52:25 » |
|
Gyááááá 3 napig nem vagyok és 3 oldalt teleírtok? Helyes Nemtudom ki kérte a taktikát a Hana-Kenpachi-Toshiro tímmel de akkor leírom. Tegyük fel hogy te kezdesz,1. kör: Kenpachinak aktiválni az eyepach removalt, Hanának meg az energy revitalization pillt,átadod a kört. 2. kör: az a legvalószínűbb hogy kijön úgy a rei hogy aktiválhatod a Toshiro bankaiját és Kenpachinál a Bloodlustot, és akkor még Hanaval is gyógyítasz, átadod a kört... és körülbelül ennyi. Utánna már csak püfölni kell a szerencsétlent Nem kell hozzá olyan nagy taktika Gratula mindenkinek aki szintet lépett vagy meglett valamilyen karija,vagy csak jól megy neki most a játék
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #1557 Dátum: 09 máj 04, 07:06:11 » |
|
Én kértem a taktikát, és köszönöm szépen LoL ez naon jó csapat! Már a Surrenderen volt az egerem mikor fordult a kocka, és emberi ürülékké vertem az ellenfelem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 04, 08:14:21 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1558 Dátum: 09 máj 04, 12:46:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #1559 Dátum: 09 máj 04, 12:58:12 » |
|
Hááát... nem t'om, megkérdezem Vergiléket... de ha Pulit is bevették... OFF: Puli MSN-en letiltottál vagy csak nem vagy fent??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|