24 nov 21, 23:37:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
  Nyomtatás  
Szerző Téma: To Aru Majutsu No Index  (Megtekintve 41812 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
P4ndora
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #60 Dátum: 13 jún 09, 18:30:15 »

Kicsit rövidnek tűnt ez a rész, bár lehet azért mert azt hittem hogy Mugino hamarabb fog "bekeményíteni" Nyelvesít

Mental Out meg nem fog többet szerepelni season 2-ben (emlékszem olvastam egy cikket ahol az animátorok ezt jelentették ki), nem tudom mi értelme volt így berakni, talán a "nagyobb" fanok kedvéért mert a Railgun mangában és (ha jól tudom) az index light novelben is a jelenlegi cselekményekben fontosabb szerepet játszik.

Frenda elég jól megizzasztotta (a fáradt) Misaka-t ahhoz képest hogy elvileg 0-s szintű. Hátránya hogy jól fel kell készülnie ilyen nagyobb csaták előtt, hirtelen harcban nem hinném hogy sokat tudna mutatni. Éppen ezért nem adnék neki 3-as szintnél többet.
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #61 Dátum: 13 jún 14, 14:43:33 »

Valszeg igen,max egy 3-as szintű ...Nekem nagyon tetszett a 9.rész,főleg a Mugino-s rész.3x is megnéztem Nevet És ma jön ki a 10.rész,ami csak bunyó lesz ,railgun vs meltdowner...Hell yeah! (Am aki Toumát várja,1-2 rész és itt lesz...)
Naplózva

P4ndora
Akadémiai tanár
*

« Válasz #62 Dátum: 13 jún 15, 11:43:09 »

Nem kell annyit várni Toumára, már meg is jelent Mosolyog Am ha jól tudom a végén a jelenet index 1-ben is benne volt, bár nem emlékszem hogy még megvannak-e az emlékei vagy elvesztette már.

A rész nagyon tetszett, kitettek magukért a készítők.
Mugino személyiségét igazán megkedveltem. Nyelvesít Szegény Frenda, nem hinném hogy csak egy gyengéd "elfenekelést" fog kapni.  smirksweat
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #63 Dátum: 13 jún 15, 12:44:45 »

Tegnap néztem meg a mangát ,és 2-3 manga fejezet a 9.résztől Touma ..Ha ílyen sokat összefoglalnak a mangából egy részbe,lehet a végén még MentalOut is lesz kacsint...
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #64 Dátum: 13 jún 15, 13:16:33 »

Talán, de szerintem csak egy ilyen épphogy belekezdenének módon tudna benne lenni. (mondjuk utána egy 4-5 részes ovával megoldható lenne, habár lehet, hogy az kevés lenne, és majd a következő évadban kap szerepet.)
De szerintem a címből is következtetve, nem fognak túl lépni a Sisters szálon. Ha esetleg mégis maradna 1-2 rész hézag, azt betömik egy feles fejezettel, vagy egy Judgement Teaparti Klubbal.
Naplózva

P4ndora
Akadémiai tanár
*

« Válasz #65 Dátum: 13 jún 15, 13:41:31 »

Elvileg Sisters arc után egy olyan side story arc jön, ami a railgunos light novelben van, szóval nem mangából fogják adaptálni... nem bánnám ha igaz lenne, mert én csak a mangát olvasom, így nekem is új lenne, + értelmesebb lenne mint egy egyszerű filler szerintem.
Mental Out meg biztos nem lesz ebben az évadban, egyszerűen nem férne bele és nevetségesen össze kéne csapniuk a történéseket (kivéve persze ha hosszabb lesz az évad 24 résznél).
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #66 Dátum: 13 jún 17, 23:47:35 »

Lehet igazad lesz,a sister arc-nak vége ... Sis arc után a mangában MentalOut van,vagyis úgy a 40.rész körül kezdődik és most vagyunk kb a 35.résznél,tehát ha nem raknak be valami filler adagot,akkor nagy valószinűséggel MentalOut lesz a 2.része az animének,nem ?Mosolyog Touma is csak 2 rész erejéig kerül a képernyőre,mivel bunyózni fog acceleratorral 35-40 fejezet,és pont belefér:) Csak azt nem fogom érteni hogy hogyan húzzák ki 12 résszel az egész MentalOut arcot,sőt még a manga is azzal fut... (Akárhányszor nézem ezt a 10.részt,amikor Mugino mondja hogy Rail--- guuéáá,paff ikszdé nem bírom ki röhögés nélkül) Amúgy mit gondoltok,ha Mikotot nem fárasztották volna ki és úgy lenne Railgun vs Meltdowner,vajon ki győzne? Vagy miért  kapott nagyobb sorszámot Mikoto? Sztem nem csak amiatt mert nagyobb marketingfogás Muginonál,mert hogy ő azt állította  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 18, 00:09:32 írta dreamfolow » Naplózva

Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #67 Dátum: 13 jún 18, 00:06:14 »

Ha a marketing alapján lenne a sorrend akkor egész biztos nem Accelerator lenne a #1... Nevet szóval szerintem Mikoto győzne, ha nem is túl nagy fölénnyel.

Am. kellemeset csalódtam eddig ebben az évadban, az előző annyira nem tetszett de ez el lett találva. Mosolyog
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #68 Dátum: 13 jún 18, 10:34:36 »

Na mostmár tuti belekezdek én is Nevet

Egy kérdésem lenne: az Index első és második évada hány kötetet/fejezetet dolgoz fel a light novelből? Eredetileg elölről akartam elkezdeni, csak közben rájöttem hogy monitoron nagyon rossz olvasni a szöveget, ezért inkább az anime 'végétől' kezdeném.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #69 Dátum: 13 jún 18, 12:00:16 »

Na, én is nekiestem.
Alapjáraton nem vagyok egy nagy Misaka fan, de azért nem olyan rossz ez.

Ha már felvetődött: A level 5-ös esperek számozása nem a harci erőre alapul. Vagyis arra is de nem elsődlegesen arra. Legrövidebben összefoglalva talán a SYSTEM eléréséhez való hasznosságuk az elsődleges szempont.  Kb hogy menyire hasznos kísérleti patkányok.

Ami pedig a Meltdowner vs railgun teljes erőn mecset illeti:Spoiler.
Misaka 1vs1 ben ki tudott állni egy szent ellen, Muginót egy level 0 elverte, KÉTSZER. Mindkét alkalommal a Dark Legacy-ban kötött ki, szóval innentől nem tudom, miről beszélünk. Ha tényleg elemezni akarom, akkor is Misaka nyer mivel az Electromester sokkal magasabb szinten tudja irányítani az elektronokat, mint a Meltdowner.

Amúgy ezt az ITEM vs Misaka harc nekem már első olvasásra is érdekes volt. Ott van nekik Takitsubo, a létező leg trollabb képességgel, és mire használják. Egy egyszerű radarnak. Ott van a kezükben a kulcs a város feletti uralomhoz és láss csodát: mit kezdenek vele?

Subaku: A második évad vége a 13.kötet, (A Vento féle Invázió.) Az évadban feldolgoznak még valamennyit az SS1-ből, de szerintem kezd a 14. kötettel.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 19, 05:59:09 írta Thanatosz » Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #70 Dátum: 13 jún 18, 13:45:28 »

Én is úgy tudtam,de azért valami értelme csak van hogy számozzák,mint pl:MentalOut nem tud semmit sem tenni Misakaval,így értelem szerűen ő az erősebb és meg is kapta a nagyobb sorszámot.Kuroko se véletlen mondja a híres mondatát: tokiwadai ásza,a 3.dik legerősebb esper akadémia városban,a híres elektromaster Nevet.Én is úgy gondolom,hogy simán odaverte volna Muginot,ha nem lett volna félhulla Misaka.Szóval Misaka az alatta levőket simán verné,de az első kettőt nem.Mondjuk amilyen fiatal,lehet hogy még fog fejlődni...bár kicsi a valószínűsége.(Nem lv6-ra gondoltam  smirksweat ) Engem az érdekel hogy ki az a szent ? (a spoiler részben) Takitsuboval mit tudnának kezdeni? Csak letudja olvasni a (parasztosan) mezejét az emberkének .Megosztanád velem?Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 18, 13:48:43 írta dreamfolow » Naplózva

Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #71 Dátum: 13 jún 18, 14:38:56 »

Szóval Misaka az alatta levőket simán verné,de az első kettőt nem.

Misaka az egyik SS ben harcolt Gunhával(#7) és elismerte, hogy éles harcban vesztett volna. A top 2 pedig olyan mesze van a többiektől, hogy inkább ne keverjük ide őket.
Engem az érdekel hogy ki az a szent ?
Brunhild Eiktobel ellen a New testament 6. kötetében. A harcnak nem lett győztese lévén Kamijou lenyomta Brunhild főnökét és így már nem volt értelme folytatni a harcot.
Takitsuboval mit tudnának kezdeni? Csak letudja olvasni a (parasztosan) mezejét az emberkének .Megosztanád velem?Nevet
Az Aim stalker nem merül ki annyiban, hogy leköveti az AIM mezőket. Nem véletlenül mondják rá a novellában hogy: Ha (Amikor) Level 5 lesz belőle akár Kakine Helyét (#2) is megszerezheti.
Takitsubo ereje nem csak olvasni, hanem átírni is tudja az AIM mezőket. Potenciálisan képes arra hogy akár egy Level 0-ból Misaka szintü Level 5-t faragjon. Ezt a többnyire csak annyira használja, hogy kijavítsa Muginó célzását.(Nehogy idegességében magát robbantsa fel.(Megtörténik.)) Ellenség ellen ezt emlékeim szerint egyszer használja (Beetle 05)
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #72 Dátum: 13 jún 18, 14:46:40 »

Óó,már értem.Csak mangát olvasok,meg animét nézek,szóval nem vagyok ezekkel tisztában,de kiváncsi vagyok a spoilerekre ,köszi.Mosolyog Hoppá,ennyire komoly lenne Takitsubo ? (hajrá-hajrá) Annak a Gunhának mi a képessége ?(Engem mindig is furdalt a kiváncsiság hogy a 6-os ki lehet...)
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 18, 14:47:36 írta dreamfolow » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #73 Dátum: 13 jún 18, 14:52:23 »

Köszi, akkor onnan szedem le a novelt inkább.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #74 Dátum: 13 jún 18, 15:21:00 »

Gunha képessége:
Hát ez egy érdekes kérdés. Ő Attack Crash-nak nevezi. Hivatalosan az erejét Lehetetlen definiálni. Csinál mindenféle random dolgokat, mint pl Az erőtér, robbantások, teleportálás, a föld mágneses terének manipulálása, valamint Misaka railgunjának foggal való elkapása.
Csak olyan töredékinformációink vannak róla egyes karakterek megjegyzéseiből, mint pl Hasonlóan működik, mint egy Majin(Mágusisten. A Level 6 mágia párti megfelelője) ereje, vagy, hogy az Aim mezeje meg van csavarodva.
A #6 pedig annyira Antiszociális hogy még a Novell-ben sem szerepelt eddig.

De kezdünk eltérni a tárgytól. Szóval szerintem térjünk vissza Misakára és társaira.
Subaku: Szivesen.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins