EperPepe13
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Deidara Fangirl Csoport Gaara Fangirl Csoport
|
|
« Válasz #6510 Dátum: 11 aug 17, 21:06:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
raszipka
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6511 Dátum: 11 aug 18, 16:00:51 » |
|
Részemről is ez a helyzet,itthon folyamatosan az EAÉ-ből vett idézetekkel beszélgetünk,poénkodunk. Nagyon jól beletalál az élet más területein is a helyzetekre,jobban kifejezi a mondandónkat,mintha a saját szavaimmal kéne poénokat gyártani. Köszönjük neked,Dani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #6512 Dátum: 11 aug 18, 20:54:00 » |
|
nálam a "szopacs kászper" megy orrba-szájba, főleg a munkatársaknak, ha valamit elba... rontottak ha meg én akkor a "szoptad kisame" szöveget mondom magamnak ja és volt egy idő amikor konan versét dúdolgattam magamban ... meg alkalmanként az ember vagy ember szöveget tolom öcsémnek...
|
|
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
Rante
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6513 Dátum: 11 aug 19, 19:45:55 » |
|
Hali! Mivel elég kevés köztünk a korkülönbség (5-6 év) tegezlek,ha gond kérlek írd meg. Nos a történet,hogy én is csinálgatok egy fan madet,de sehogyse tudom megvágni a zenéket,kivégni belőlük részeket és azt is hallottam,hogy te kölcsönzöd a hangokat. Programneveket tudnál adni?Kérlek szépen,nagyon megkönnyítené a munkámat. Előre is köszönöm válaszod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #6514 Dátum: 11 aug 19, 20:13:32 » |
|
movie maker és paint.. : ))) zene vágására pedig Free Wave Editort tudnám ajánlani : )) a hangfelvételhez nemtom de van a Windowsban is start/programok/kellékek/szórakozás/hangrögzíttő bár némej mikrofonhoz adnak CD-t a,in van olyan speciel olyan program amivel fel tudod venni : )))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6515 Dátum: 11 aug 19, 22:25:49 » |
|
Ha már azt vesszük górcső alá mi a leggyakoribb idézet: Kisamétől van aaaaaa: "Pérsze, hogy pérsze" Közvetlen második a "Hopszlika" ala Elton ^^ Néha az F tabletta és a Szopacs Casper is befigyel, bár én annyira sosem voltam idézgetős. Ez alól kivétel, ha épp pl. kaját csinálok és magamnak kornyikálom elmélyülten az "Én nem vagyok" című kis szösszenetet... ^^" Suigetsuról: Szeretem a felhördüléseit és a benyögéseit - orrlyuk szüzesség, imposztor, cheater
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6516 Dátum: 11 aug 21, 07:36:49 » |
|
Boldog tizennyolcadik születésnapot Dudujca!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #6517 Dátum: 11 aug 21, 10:01:33 » |
|
kinek van szülinapja? dudujca nem árul el nekem semmit .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #6518 Dátum: 11 aug 21, 10:51:58 » |
|
o_O" olyan hogy kereső nem mond semmit? vagy dani bolgja? dudujuca=konan=dorina=dani húga=konan apja eléglesz? Ha tényleg ma van akkor boldog szülinapot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #6519 Dátum: 11 aug 21, 15:21:37 » |
|
Boldog tizennyolcadik születésnapot Dudujca! Ha tényleg ma van akkor boldog szülinapot részemről úgyszintén^^ látom, mindenkinél nagyon megy az idézgetés nálam sajna annyira nem megy, főleg, mert 1. családból csak én vok fan, 2. suliban is én kezdtem el valamennyire terjeszteni az 1AÉ-t és 3. nem nagyon van kivel/mire idézni...T.T de azért néha becsúszik egy-egy hopszlika^^
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Itara
Gennin
Nem elérhető
Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)
|
|
« Válasz #6520 Dátum: 11 aug 21, 19:24:45 » |
|
Isten éltesen sokáig tudásod érjen dobhártyádig
|
|
|
Naplózva
|
"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill "Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
|
|
|
hashisin
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6521 Dátum: 11 aug 22, 03:52:00 » |
|
Most jut eszembe azt a galambtelefonálgatást nem a Zigfrid a baromarcúból szedted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kovifeco
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6522 Dátum: 11 aug 22, 14:23:08 » |
|
szerintem inkább csak onnan hogy madarakkal üzengetnek egymásnak a narutoban egyfolytában. bár lehet neked van igazad.idézgetésről még annyi hogy nálunk ebédnél az ez de ge** forró csuszik ki néha valaki száján.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6523 Dátum: 11 aug 25, 11:30:06 » |
|
Basszus a Dokik c. filmsorozatban most hallottam meg a The Coral - Dreaming of You c. számot bár ott kicsit máshogy használták mint Dant-c Sasu2-nél kicsit nagyon dehát ízlések és pofonok Dant-c számokat honnan szetsz egyébként? Csak bújod a youtubot vagy a muzsika TV-t és ami jó azt megtartod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #6524 Dátum: 11 aug 25, 14:01:50 » |
|
Dant-c számokat honnan szetsz egyébként? Csak bújod a youtubot vagy a muzsika TV-t és ami jó azt megtartod? ez mondjuk engem is érdekelne...
|
|
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
|