Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5460 Dátum: 11 jan 08, 13:49:59 » |
|
de Dani,ha megszűnik az oldal akko mi lesz az eaé-vel?? :O
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5461 Dátum: 11 jan 08, 14:00:22 » |
|
a 2nek mi köze egymáshoz? a blogon még tudja publikálni. meg még az oldal se szűnt meg 100%osan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #5462 Dátum: 11 jan 08, 23:35:43 » |
|
igen, blogon is tudja publikálni és gonodlom youtubera vagy vmien videós oldalara feltölti és kész off: minato ilyen net nekem is kell :"DD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #5463 Dátum: 11 jan 08, 23:36:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5464 Dátum: 11 jan 08, 23:41:58 » |
|
Köszi Matten , könyvjelző lett Yoko blogja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kira88
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5465 Dátum: 11 jan 15, 17:36:40 » |
|
Nemrég regisztráltam a fórumra és úgy gondoltam ide írok először, mivel nagyon kedvelem az EAÉ-t csak így tovább Dani. Alig várom már a következő részt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5466 Dátum: 11 jan 15, 18:43:02 » |
|
tudom hogy ha megkérdezem hogy mikorra várható a következő rész akkor mindenki nekiáll pattogni, de azért megpróbálom.
nagyjából letelt a hónap Dant-c sensei hogy állsz a következő résszel? várható megjelenést tud valaki mondani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5467 Dátum: 11 jan 15, 22:25:05 » |
|
Valami olyasmi dereng apró agyamban, hogy Dani februárra ígérte az új részt. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mexx
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5468 Dátum: 11 jan 17, 00:38:48 » |
|
A legutóbbi részt már vagy tizedszerre lestem meg azóta. Nem tudom megunni:) Nagyon tetszik hogy telecsempészed jópofa különlegességekkel a képeket. pl. Dei nyakkendőjén a kis bomba minta, Konan apuka szájában a bagó maradvány miközben osztja Danetduettet:D, Sasuke kis lebecsmérlő hangja Karinnal ("moft megjeptél"), jugo 1-2 hangsúlyos dolga:D Az ilyen apróságokon is visítok általában:) Köszi az eddigieket is, és jó munkát, sikeres évet Dani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato10
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5469 Dátum: 11 jan 17, 16:09:43 » |
|
Krieg:2-es rész lesz vagy egyes
|
|
|
Naplózva
|
B.U.E.K Mindenkinek
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5470 Dátum: 11 jan 17, 16:48:30 » |
|
Hűha...egy kérdőjel nem maradt le a végéről? Vagy kijelentésnek szántad...? Mindegy, mindenképpen érdekes. Ha a "kettes rész" alatt olyat értesz, hogy egyszerre két részt ad ki, akkor a válaszom: Honnan tudjam? xD Csak azt mondtam fentebb, amit ebben a témában (vagy talán a blogon...?) olvastam. :D De amúgy kétlem, hogy dupla részt kapnánk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 17, 16:49:30 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #5471 Dátum: 11 jan 19, 19:11:45 » |
|
Szerintem is csak szimpla rész lesz, de már kíváncsian várom Nagato megoldását a Pein problémára. Dani, tegnap éjjel óta próbálok válaszolni neked pü-ben csak folyton teli a postafiókod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5472 Dátum: 11 jan 19, 20:57:14 » |
|
Semmiképp sem akarom azt, hogy tradícióvá váljon a dupla epizódok publikálása. A múltkori eset rendhagyó volt. És azért kellett így történnie, mivel egy epizódnak túl hosszú lett volna a dolog, így ketté lett szedve. Mégis egyben publikáltam, hogy ne nézzen ki hülyén a vágás.
Gábor, törölgettem néhány levelet.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Minato10
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5473 Dátum: 11 jan 21, 20:47:59 » |
|
en nem azt mondom csak annyit hogy hogyha csak fb.-re keszulsz el akk aszittem h dupla reszt csinalsz
|
|
|
Naplózva
|
B.U.E.K Mindenkinek
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5474 Dátum: 11 jan 21, 21:33:19 » |
|
Most egy darabig nem rajzoltam, mivel többen is azt ajánlották, hogy pihizzek egyet. Így került csúszásra a következő epizód.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|