rondár
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 jan 06, 15:47:08 » |
|
Nos, valaki itt írta, hogy angol felirattal is meg kéne jelennie. Így úgy döntöttem, felveszem a kapcsolatot a készítővel és engedélyt kérek hogy lefordíthassam angolra.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 jan 06, 16:37:40 » |
|
Na, elkezdtem a munkát, csak akadt egy kis HATALMAS problémám. A NarutoKunról leszedett verziót betettem a programba, azonban mikor a konvertálás elérte a 60%-ot, egyszerűen megállt... és a Movie Makerben megnéztem a filmet, és... ott is megállt akkor mikor éppen Kisame mondja Peinnek: egy pillanat! A további már álló film, csak akkor megy tovább ha beletekerek. Szóval vagy a movie makerrel vagy a filmmel van valami baj. De írhatok SRT. feliratot is, azonban beégetni már nem tudom -_-'. Szóval, halvány gőzöm nincs hogyan folytathatnám.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Vanny
Újonc
Nem elérhető
a világ ura x3
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 jan 06, 16:51:48 » |
|
áááááá x'D sírva röhögtem végig. ez komolyan jobb mint a FWA Nagyon várom a folytit feldobta az egész napomat x'D
|
|
|
Naplózva
|
"azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos " "normális voltam egészen odáig, amíg nem találkoztam ezekkel az idiótákkal, akiket a barátaimnak hívok"
|
|
|
|
nabu
Újonc
Nem elérhető
nabu-sensei
|
|
« Válasz #49 Dátum: 09 jan 06, 17:51:21 » |
|
Itachi basszus nagyon beteg baromi jókat röhögtem rajta minden elismerésem Dani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yusuke16
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 09 jan 06, 19:20:35 » |
|
nagyon jok voltak:) a 4es resz a legjobb!!felülmulhatatlan:D!! a kamerazos reszt kicsit untam de a tobbi jó volt! csak igy tovabb:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #51 Dátum: 09 jan 06, 19:28:56 » |
|
Egy kérdés: Elég sokan írtátok, hogy Kakuzu hangja nem Yo. Ezért úgy gondoltam, következő résztől más lesz a hangja. De volt, aki azt mondta, hogy maradjon az eredeti hangja. Sz'al most mi legyen? A többség szava dönt!^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 09 jan 06, 19:34:14 » |
|
Szerintem maradjon... Nagyon baró ez a hang... Frankó rendszerösszeomlás miatt tölthetem le újból...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #53 Dátum: 09 jan 06, 19:48:34 » |
|
Asszem mi kevesebben leszünk, de én arra szavazok h más hangja legyen. Mi lenne ha ajánlanék egy más megoldást? Legyen más hangja a kövi részben és utána szavaztass h meik tetszik jobban az embereknek hmm?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
prtomi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 09 jan 06, 19:55:35 » |
|
nagyon barók az epizódok,minden elismerésem... Kakuzu hangjáról pedig annyit,hogy szerintem legyen más
|
|
|
Naplózva
|
Amikor az ember úgy érzi egy helyzetben,hogy a hülyeség már elérte a felső szintet,akkor jelenek meg én xD
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #55 Dátum: 09 jan 06, 20:09:06 » |
|
Ayaka: Én is erre gondoltam. Tehát akkor a 7. részben más lesz Kakuzu hangja. Ha pedig esetleg annyira szörnyű lenne az új hang, akkor újraszinkronizálom a régi hanggal.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #56 Dátum: 09 jan 06, 20:30:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #57 Dátum: 09 jan 06, 20:31:40 » |
|
A hangokkal nincsen semmi baj, csak a vontatottság... az engem legalábbis enyhén kikészítettxD Szóval ha ott van az a felirat, akkor szerintem legyen normális beszédsebességük a szereplőknek... ugyanis néha megfontoltam, hogy elaludjak a monitor előtt, mielőtt elmondják a szövegüket Ez a személyes meglátásomxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #58 Dátum: 09 jan 06, 20:51:23 » |
|
Első 2 részben tényleg eléggé vontatott a szöveg.^^ De szerintem későbbre már csak Kakuzu hangja nagyon lassú. Arról meg sajnos nem tehetek. Mint mondtam, azon csak egy új szinkronnal lehet javítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #59 Dátum: 09 jan 06, 21:18:21 » |
|
SZIA! Szerintem maradjon a hangja, bár ha szavazás lesz, akkor majd az után leszavazzuk miután megnéztük a részt Kb. mikorra várható?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|