Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4005 Dátum: 10 aug 16, 22:02:44 » |
|
halihó! kezdetek kicsit el offolósodni nem gondoljátok?amúgy tényleg nagyon ütős lenne ha japánul is szinkronizálnák az EAÉ-t xD amúgy már nagyon várom a 23. részt! lehet annak lesz igaza aki azt írja hogy megjelent a Hebi. de az is lehet hogy majd a rész közben olvadnak be és valami történt Zetsuval és Tobival egyébként a szülinapi vidit megnéztem nem lehet hogy az elkövetkező részekbe mennek levadászni a 2 farkút? csak mert amikor Hidan fetreng a táj nagyon hasonlít arra ami az Animében volt mikor megszerezték a csajt. de ez csak az én szerény véleményem
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4006 Dátum: 10 aug 16, 22:12:21 » |
|
Ehh te kis perverz xD de hosszabb hozzászólások kellenének. merthogy ez fórum nem chat na mind1
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4007 Dátum: 10 aug 16, 22:55:31 » |
|
Azé csodálkozom, hogy egy hatpostos újonc szól, hogy ne offoljatokXD (ne érts fére, nem téged támadlak, de az újoncok nem szoktak fórumszabályzatolvasók lenniXD), szóval teljesen igaza vanXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4008 Dátum: 10 aug 17, 09:00:21 » |
|
Kitöröltem vagy két oldal trollkodást innen! Minden érintett sürgősen olvassa el a Fórumszabályzatot, mert ha ez így folytatódik, a témát le fogom zárni pár napra!
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4009 Dátum: 10 aug 17, 10:29:54 » |
|
nem lehet hogy az elkövetkező részekbe mennek levadászni a 2 farkút? csak mert amikor Hidan fetreng a táj nagyon hasonlít arra ami az Animében volt mikor megszerezték a csajt.
én is erre tippeltem először de lehet, hogy végül tévedek
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #4010 Dátum: 10 aug 17, 10:39:40 » |
|
Nemsokára úgy is kiderül :D
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4011 Dátum: 10 aug 17, 11:26:56 » |
|
Azé csodálkozom, hogy egy hatpostos újonc szól, hogy ne offoljatokXD (ne érts fére, nem téged támadlak, de az újoncok nem szoktak fórumszabályzatolvasók lenniXD), szóval teljesen igaza vanXD
Köszi xD igazából a szabályzatot nem olvastam el egyből csak jó sok oldalt átnyálaztam amiből egyből kiderült hogy mi bünti és mi nem xD de azért persze már a szabályzat is el van olvasva amúgy Dani rajzstílusa részről részre jobb amúgy az marha nagy hogy a 22. végén masni van Kisame hajába xD meg "ez lenne Tobi pofája?" xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 17, 11:27:54 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4012 Dátum: 10 aug 17, 11:29:54 » |
|
Ha tényleg aug. közepén lesz kész az új rész (és nem késik a publikálása) akkor annak péntekig kell az oldalra kerülnie, különben az már nem augusztus közepe lesz
(ezt ne vegye senki siettetésnek, vagy türelmetlenkedésnek, ez csak 1 apró megjegyzés )
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
patrik_mester
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4013 Dátum: 10 aug 17, 12:26:56 » |
|
Sziasztok,elnézést a már olyat kérdezek ami már volt de csak az utolsó 10 bejegyzést olvastam el! A sorozat valami eszméletlen,büszke lehet magára Dant-C, és azok is akik szinkronizálhattak és szinkronizálnak is benne.Csak így tovább! És lenne egy kérdésem már sokan emlegették a fórumon ezt a a szülinapi vidó(kat) és azt szeretném megtudni hogy azokat hol tudnám megnézni? Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4014 Dátum: 10 aug 17, 12:30:05 » |
|
Körülbelül 11,03 másodperc alatt megtaláltam google barátom segítségével. Neked is ajánlom a társaságát, nagyon segítőkész:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
patrik_mester
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4015 Dátum: 10 aug 17, 12:37:59 » |
|
Okés köszi szépen csak azt hittem hogy az így különösebben nincs fent youtuben. Hanem hogy valami oldalon van fent! De köszi szépen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tobi55/55andris
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4016 Dátum: 10 aug 17, 12:57:10 » |
|
1:47 ez meik rész? bocs az off ért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4017 Dátum: 10 aug 17, 13:23:10 » |
|
Ha tényleg aug. közepén lesz kész az új rész (és nem késik a publikálása) akkor annak péntekig kell az oldalra kerülnie, különben az már nem augusztus közepe lesz Az epizód már tegnap elkészült. Már csak a Hebi tagjait kell befogni szinkronra, ami eltart néhány napig.xD
amugy azt nemertem h a 4. rezben a narutonak mer van athuzva a fejpantja
Az egyszerűen csak baki.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4018 Dátum: 10 aug 17, 13:36:34 » |
|
Értem a célzást, de kinek mit jelent a néhány nap?! mindegy, a lényeg, hogy már tűkön ülve, izgatottan várjuk az új részt
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
patrik_mester
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4019 Dátum: 10 aug 17, 15:47:47 » |
|
én úgy tudom hogy hétvégén kerül "nyílvánosságra" a 23.rész.( Ha Rosszul tudom javítsatok...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|