evernight
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #390 Dátum: 09 feb 08, 21:36:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"a lehetetlen egy tévhit, semmi több"
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #391 Dátum: 09 feb 08, 23:03:57 » |
|
msot néztem meg vagy 3-ra és nagyon jó lett ez a legjobb eddig grat hozzá, nagyon jó megcsináltátok az a bob marley szám kellet oda nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #392 Dátum: 09 feb 08, 23:11:40 » |
|
Dani! Kisame is te vagy??? :O Akkor én is gratulálok! Nagyon komoly :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #393 Dátum: 09 feb 09, 00:02:02 » |
|
EZ a 9. rész k**** jóóó de télleg erre mást nem tok mondani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #394 Dátum: 09 feb 09, 00:50:33 » |
|
Azzigen Dant-C...a tied aztán nagyon nagy hangskála lehet O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #395 Dátum: 09 feb 09, 09:56:27 » |
|
Én is megnéztem az új részt. Nagyon nagyon jó lett! Egy csomót röhögtem rajta. Meg annak nagyon örültem, hogy Itachi többet szerepelt. Az a Sasuke-s oldal nagyon vicces volt, főleg Sasu felsőteste. Kész! Meg azt nagyon bírom, hogy Kisame és Kakuzu ilyen jóban vannak és folyton együtt hülyülnek. Amikor Kisame lehányta Zetsut az is nagyon vicces volt, szegény Zetsunak nem volt jó napja. De a legnagyobb az egyértelműen az volt, amikor Itachi bevallotta, hogy ő jó fiú és utána Tobi megszólalt. És Tobi nagyon édes volt ahogy elpirult. A zenék most is nagyon igényesek voltak, mint mindig. Az a szopacs Casper poén az mi volt? Azt nem értettem. Oro pick szalámis öve se volt semmi. Meg az ahogy Kakuzu kinézett tépés után. Az egész nagyon jó volt, tényleg csak gratulálni tudok! Így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #396 Dátum: 09 feb 09, 15:06:47 » |
|
Most néztem meg a 9. rész, és nagyon tetszett, olyan rövídnek tűnt,de gondolom azért mert ha jól érzed magad gyorsan repül az idő ^^ "Jófiú?"-Tobi "Tobi megszólalt?"-Kakazu "Ki a jófiú tobi?"-Kisame "Tobi a jófiú^^"-Tobi Ez k**va nagy volt :D:D:D Jah és még 1, amikor kiszívják a bijuut akkor kisame szeme direkt szív alakú? Vagy ezt csak én vettem észre?(Kérlek válaszolj )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 09, 15:09:12 írta pintermate »
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #397 Dátum: 09 feb 09, 15:15:19 » |
|
pintermate: Nah te vagy a második, aki szív alakúnak nézi Kisame szemét. xD Nem hiszem, hogy el tudnám magyarázni, de a lényege az, hogy a pupillája a "szemgolyója tetején van", így olyan mintha szív alakú lenne. xD Sevanna: Casper ---> Szellem.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #398 Dátum: 09 feb 09, 15:21:34 » |
|
Én is szív alakúnak láttam a szemét xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oggun
Újonc
Nem elérhető
lurker
|
|
« Válasz #399 Dátum: 09 feb 09, 16:03:53 » |
|
Hali! Amióta ismerem ezt a sorozatot, folyton a következőt várom, ZSENIÁLIS MÉG!MÉG!MÉG!!! ja, és mellesleg... ha kell egy mélyebb féle hangadó, akkor szívesen jelentkezem!!! ja, és véletlenül... ugyebár nem vagy Polis?
|
|
|
Naplózva
|
-
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #400 Dátum: 09 feb 09, 17:07:05 » |
|
Dan-C: Nah igen, én is erre gondoltam csak nem tudtam h. direkt volt-e vagy csak véletlen,de érthető.(nekem) (pupilla: az a fekete ott középen a szemgolyódon!! ) Ohh xD Most veszem észre h. újranéztem (már 2x ) hogy Kakazu szeme a vörösről fehérre vált, pont fordítva mint a többieké
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 09, 17:12:14 írta pintermate »
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #401 Dátum: 09 feb 09, 17:29:24 » |
|
Ja! "HIDANiel" Még hogy nem bírt ki senkit!Ch...
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #402 Dátum: 09 feb 09, 18:14:05 » |
|
A Győzikés műsor az elején nagyon kiütött! Először Teletubbies-paródia, most meg ez... xD xD Vajon a kövi részben Pein fogja tudni, hogy Hidan törte ki a falat? Még újabb javítási nyom látható majd a ház falán. LOL! Mert ugye, minden rajzfilmben a házak úgy állnak, mintha semmi nem történt volna. Az Egy Akatsukis életében legalább van folytatása a poénnak (Már szinte minden országban parodizálják a Teletubbies-t)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #403 Dátum: 09 feb 09, 19:47:45 » |
|
Oggun: Már többen írták, és egyetértek velük, hogy szerintem így jók a szinkronhangok. Természetesen nem tökéletesek. De már viszonylag hozzászoktunk. Tehát nem szeretnék rajtuk változtatni. Jah, és lehet hogy én vagyok gyökér, de lécci világosíts már fel mi az isten az a "Polis"!x'D pintermate: Először is: A nevem Dant-C. Másodszor: Köszi a pupilláról szóló felvilágosító órát..xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #404 Dátum: 09 feb 09, 20:18:12 » |
|
Kb 6000x megnézem már a 9.részt de ezt a Tobi a jófiús rész mindig visszatekerem...olyan cucliii
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|