Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Totálisan Klinikai Agyhalott
|
|
« Válasz #2820 Dátum: 10 ápr 13, 15:23:52 » |
|
Hmm... valaki világosítson fel!! Mi a rákom az az "Egy ninja élete" ???? Csak nem valami koppintás, mert menten falnak szaladok!!!???
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2821 Dátum: 10 ápr 13, 15:25:34 » |
|
Jah igen, így még egyszer végignézve a Hercules-es poén nem tetszett. Kissé olyan érzésem lett tőle mintha South Parkot néznék. Norgreid: Egy nagyon gyenge animáció volt, amit egy másik rajongó követett el.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Amidamaru86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2822 Dátum: 10 ápr 13, 15:25:42 » |
|
Gratula! Eszement egy rész volt,el nem tudom képzelni h honnan lehet ennyi ökörséget összeszedni:D Majd meg szakadtam Peinci szenvedésén:D Csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #2823 Dátum: 10 ápr 13, 15:52:27 » |
|
A végén a Pokémonos jelenet nagyon ütött, jó rész volt, várjuk a következőt ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arkhamer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2824 Dátum: 10 ápr 13, 15:56:29 » |
|
Nagyon jó rész lett, gratulálok Az előttem kommentelők már minden poént kiidéztek szal csak annyit mondok h mindegyik nagy volt a zene jól illet a harchoz CSak így tovább várjuk a kövi részt
|
|
|
Naplózva
|
"Halni nem halhat meg az, ami öröklétig áll. Számlálatlan korok során enyészik a halál."
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2825 Dátum: 10 ápr 13, 16:13:23 » |
|
öcsém ennyi fasszágot. Dant-C már megint kitettél magadért. "De Konaan!!" egy kérdés: Mi az a Dödölle? már nem kell megvan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 13, 16:18:19 írta Pachenko »
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #2826 Dátum: 10 ápr 13, 16:48:30 » |
|
Ejj, ejj de kevesen ismeritek a dödöllét Éljen a Zalai koszt!!! /bocsi az offért/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2827 Dátum: 10 ápr 13, 17:06:36 » |
|
A Dödölle egy krumpliból és hagymából készült egyszerűen elkészíthető étel. Amúgy, szép volt Dani^^
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
davee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2828 Dátum: 10 ápr 13, 17:23:26 » |
|
Jó lett. Gondoltam már rá hogy le kéne Dant-C nek küldeni mailban hogy legyen egy rész amiben Pein és Konan összeházasodnak de úgy látom ő is gondolt rá, illetve nem csak ő hanem valszeg más is. Jooo lett ÁÁÁ kihitte volna hogy az Egy ninja életét még emlegetni fogaj. ( én csináltam az ENÉ-t)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #2829 Dátum: 10 ápr 13, 17:42:51 » |
|
Nagato az izom agyú állat Nem semmi ,tényleg jó volt ,meg mikor Hidan átvizelt Tobin.Az a fater meg tipikus veterán katona:D Szép volt így tovább^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amidamaru86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2830 Dátum: 10 ápr 13, 18:30:51 » |
|
Valakinek működik a letöltőlink?Nem tudom csak online nézni,a rapid nem jön be,a megan meg nincs ingyenes töltés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2831 Dátum: 10 ápr 13, 18:45:14 » |
|
Nekem a Kedvencem a Nagato flashback volt, azon szakadtam de iszonyatosan xD Főleg az tetszett, hogy DAni füzeteiből lett fotózva Meg a Tobival való szórakozás is kiütött. A többi hozta a szokásos Akatsukis Élete fílinget! Állat volt. Nem számítottam rá, hogy ez lesz a story xD Grat!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 13, 19:00:00 írta matten »
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2832 Dátum: 10 ápr 13, 18:54:40 » |
|
nem tom nem láttem még leirva de nagyot ütött pein ujab pólója sztem ha vége ennek dani kiadhat egy kollokciót az EAÉ legjobb cucaiból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NEPHY
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2833 Dátum: 10 ápr 13, 19:01:35 » |
|
Bruce Lee alázó Nagato a vállán cipelve hozott ki a csatamezőről sőt még a társamat is és Chuck Norrist is kimentette de hirtelen egy kunai repült felé ami kivágta a manduláját a helyéről de Nagato még őt se hagyta ott!! hát ez üszök beteg volt T.T kár hogy Konan faterja nem tudja hogy Nagato már csak ropiharcossal egyenlő és nem Bruce Lee-t alázza, biztos betenne az apus lelkivilágának
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 13, 19:02:30 írta NEPHY »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2834 Dátum: 10 ápr 13, 19:17:15 » |
|
Valakinek működik a letöltőlink?Nem tudom csak online nézni,a rapid nem jön be,a megan meg nincs ingyenes töltés...
Van ingyenes letöltés, csak várni kell 45 másodpercet^^
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|