Lew
|
|
« Válasz #7995 Dátum: 13 máj 21, 23:33:04 » |
|
Jaja vágom =) Majd csinálod ha lesz rá 1 kis időd És amúgy kit szeretnél kiszínezni? Én Asuna-t de alku képes vagyok 353 az elég korrekt ilyen rövid idő alatt Én most a 10k-ra gyúrok már nem sok kell de a büvős 200 watcher már megvan Majd pv-ben küldök képet ha érdekel amit most rajzolok =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7997 Dátum: 13 máj 22, 11:28:05 » |
|
Lew kíváncsian várom a készülő mangádat. Egyébként egérrel rajzolod vagy beszereztél egy táblát? Edina szerintem jó lett. Bár Uraharát nem ismertem fel elsőre az ikonikus kalapja nélkül .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7998 Dátum: 13 máj 22, 12:03:03 » |
|
Köszi. Uraharát már lerajzoltam a kalapjában pár hónapja, de az nem lett olyan jó. Tudom, nem tőlem kérdezted, de számomra egérrel rajzolni nem mókás dolog. Tudom gyakorolni kéne... sebaj, tutoriallal már megy egy csiga, meg egy pandafej. Táblával biztos könnyebb. Én a Bamboo Manga-t néztem ki magamnak anno, biztos jó lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7999 Dátum: 13 máj 22, 15:04:02 » |
|
Nem baj. Én is egérrel kezdtem, de inkább gyűjtöttem egy táblára, mert különben idegbajt kaptam volna .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8000 Dátum: 13 máj 22, 15:57:41 » |
|
Kézzel készül Grafit, tűfilc papír Bescannelem és feljavítom Ps-el De egyébként már 1 jó ideje van Tabletem =) edit: valóban szépen lemásoltad,de egy másolás lehet akármilyen szép, engem valahogy nem hoz lázba :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 22, 15:58:39 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #8001 Dátum: 13 máj 22, 20:43:58 » |
|
Viszont a másolással elég hatékonyan lehet fejlődni kezdetekben Meg persze hasznos később is, például pózok megrajzolásánál én is előszeretettel használok képeket amiket szépen lehet elemezgetni miközben alkotok
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8002 Dátum: 13 máj 22, 21:55:55 » |
|
Viheted a csajt, úgyis Kiritot akartam. Érdekel hát, nem poénból írtam. Háh, már 373! (Tök érdekes számok jönnek ki... ) A másoláshoz én is hasonlóan állok, mint Lew, de Rikannak is igaza van. (és ha már másolás, akkor ezt pénteken csináltam, amikor ügyeletesnek voltam beosztva egy galériában, kábé egy óra alatt: http://oi44.tinypic.com/qsrtcg.jpg) Már megkaptam, hogy ferde a füle meg nem kapott enni, mert nincs pocakja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8003 Dátum: 13 máj 22, 22:16:23 » |
|
edit: valóban szépen lemásoltad,de egy másolás lehet akármilyen szép, engem valahogy nem hoz lázba :S A színezés meg még a másolás alatt van egy szinttel. Vagy kettővel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8004 Dátum: 13 máj 22, 22:28:41 » |
|
ööö szerintem nem, de nem vagyunk egyformák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8005 Dátum: 13 máj 23, 18:35:37 » |
|
Én jelenleg azért másolok, hogy visszaszerezzem az elveszett rutinomat. Hát igen, aki évekig nem rajzol, így jár. De azelőtt is szeretem másolni. Színezni sosem szerettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8006 Dátum: 13 máj 23, 22:16:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8007 Dátum: 13 máj 23, 22:28:28 » |
|
Ezen már én is gondolkodtam, sajnos régóta ez megy DA-n. Lassan úgy töltögetik fel oda a képeiket az önjelölt művészpalánták, mintha imagerz vagy képfeltöltő lenne. És mivel semmi szűrés sincs, szinte már a jó képeket kell keresgetni a sok szenny között. Igazából nem is értem, miért érez mindenki késztetést, hogy DA-s profilt csináljon. Szó szerint mindenki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8008 Dátum: 13 máj 23, 22:31:53 » |
|
Higul a netező társadalom.. egyre fiatalabbak és egyre hosszabban ülnek számítógép előtt mindez pedig a következménye.
Lew és ki fogja megírni a szöveget?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|