Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5715 Dátum: 11 jan 05, 18:51:10 » |
|
Hu! Jaj, nem is tűnt fel eddig De most hogy már mondjátok Egyébként én imádom az ilyen nonfiguratív képek rajzolását :3 Azt hiszem már régebben is kitettem ezeket a képeket, de ezek is ehhez hasonló alapon készültek. Nonfig 1Nonfig 2Bár ezt a két képet már régebben csináltam, mint a füzetborítót... még mindig nem fejeztem be őket Hm... ha a lustaság ölni tudna -.-'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #5716 Dátum: 11 jan 05, 20:27:56 » |
|
ma valahogy összehoztunk ketten egy Yamatot xD csak az volt baj, hogy kevés időnk volt, mert jöttek mások is a könyvtári géphez. ő gyorsan felvázolta (utána mennie is kellett lassan) , naggyából az arcát meg a ruháját, aztán én meg emlékezetből megcsináltam utána rendesen, aztán megmutattam neki. egész pofás lett 1. Yamatohoz képest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5717 Dátum: 11 jan 06, 15:56:19 » |
|
Shiro nagyon jó képek, nekem nagyon tetszenek. Sajnos mi nem tudtuk nézni a suliból mert nagyon felhős volt az ég
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #5718 Dátum: 11 jan 10, 02:43:31 » |
|
Baaszus ezek tökjók lettek! Itt egész szegeden nem látszott belőle semmi :S tejföl volt az egész...
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5719 Dátum: 11 jan 10, 19:05:50 » |
|
Sassy nagyon jók a rajzaid csak így tovább! A lustasághoz csak annyit: ha valamire holnap bőven ráérsz minek foglalkozz vele ma. xD Hát nálunk északon se volt valami nagy világosság mivel a környéken olyan sűrű a köd hogy vágni lehet.
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
|
« Válasz #5720 Dátum: 11 jan 10, 20:03:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5721 Dátum: 11 jan 10, 20:08:03 » |
|
2-3 kivételével nekem nagyon tetszenek a rajzaid, grat.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
|
« Válasz #5722 Dátum: 11 jan 10, 20:20:56 » |
|
köszi szépen..örülök hogy tetszik uhh..most nézem Sassy :O...nagyon bejönnek a rajzaid..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5723 Dátum: 11 jan 13, 02:49:32 » |
|
Köszi eszti-san A te képed is jók, nekem is a Yamis színes tettszik a legjobban *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ace
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Kisame Szakácsa :D
|
|
« Válasz #5724 Dátum: 11 jan 27, 05:48:37 » |
|
Tényleg jók a rajzok, le a kalappal.
|
|
|
Naplózva
|
Csak hogy ne essen félreértés... Nem vagyok piromániás (annyira )
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5725 Dátum: 11 jan 27, 20:43:27 » |
|
--Kép--Végre sikerült haza jutnom és bescannelnem pár képet, amit a vizsgaidőszakban kreáltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #5726 Dátum: 11 feb 02, 19:45:07 » |
|
eszti-san, nagyon jók a képeid, bár Naruto kicsit furcsára sikerült, de a többi bejön ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #5727 Dátum: 11 feb 05, 19:31:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5728 Dátum: 11 feb 05, 22:48:14 » |
|
Jaaaaj. Az első kép nagyon aranyos :3 Újabban feljárok ratemydrawingsra rajzolgatni. Nem szerettem régen odajárni, mert nem tudtam használni a toolbart bár még mindig nem vágok pár dolgot, de azért mostmár jobban megyeget. Itt egy KÉp nemrég csináltamBár kicsit idegölő, hogy a quicksave néha nem működik... és kezdheti a jóember az elejéről a munkát... -.-'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5729 Dátum: 11 feb 16, 16:37:35 » |
|
Egész jó képek... Én mondjuk inkább tájfotós hírében állok Baráti elmondások szerint gyönyörűen bánok a géppel... annak ellenére hogy nem látom mit csinálok (filmeset használok, majd scannelek képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|