Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2745 Dátum: 08 júl 23, 18:56:31 » |
|
Yaay ezt a topicot meg nem is lattam Imadok fotoznii. Azt is lehet irni hg mien gepem van?? Eddig volt eegy canon ixus i5 motmar samsung NV10 Ehh nem talalok kepeket, nem a gepemen vok, meg am sincs szerintem... nade 1et talaltam: http://club.foto.ru/gallery/images/photo/2007/11/06/980993.jpg <-pitypaang. Ezt vagy 1 eve fotoztam, azert bena.xDD de azert vilemenyt kerek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gaara666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2747 Dátum: 08 júl 23, 19:44:27 » |
|
nekem azért ez az avatatom mer gaara a kedvencem az aláírásom pedig azért ez mert a kazekage gaara-t mégjobban szeretem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 23, 19:45:00 írta gaara666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2748 Dátum: 08 júl 23, 20:02:00 » |
|
Es persze hg szar a gepem vagy nemtm, de nem nyitja meg a kepfeltoltos kepeket TT.TT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2749 Dátum: 08 júl 23, 20:32:32 » |
|
FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egy nagyon nagy lehetőség: itt! Tehát. Most találtam rá arra a tutiral-ra, amit a manga színező Zarosaki csapat készített. Ők így színezik a manga-t. Ők csinálták pl. azokat a színes mangákat is, amit az oldalon lehet letölteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #2751 Dátum: 08 júl 23, 21:18:51 » |
|
vvica, ez nagyon baró lett!
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2752 Dátum: 08 júl 23, 22:15:32 » |
|
koszii. Jajaa. ipiri(..) inkabb ne menjunk bele.xD
Ez nekem szólt? xDDD vagy már a játék kimosta fejem o_O Még mindig ez a ying yang izé az avám ,megtartsa a belső hogyishijákot xD. Alának nem teszek semmit ,csak ha valami megtetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #2753 Dátum: 08 júl 23, 22:25:00 » |
|
ÚRISTEN VVICA! Jelentkezhetnél iylen manga színezős csapatokba xDDD De tök komolyan... Ez.. TÖKJÓÓ :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2754 Dátum: 08 júl 23, 23:19:58 » |
|
XDDDDDDDDDDD. Erre nem tok mit irni.xD :'X Joh emmm. HEeelpx.D Avatar és Aláírás. ez nem off.x'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 25, 13:00:01 írta Gaara-fangirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2755 Dátum: 08 júl 23, 23:51:43 » |
|
írd azt h sz*r az avája és akk nem off hmm am meg valaki nemtudna nekem ajánlani 1 style irányzatot amit szívesen látna ?? x'DD me netmoom milyen ava,alá irányzatot csináljak x'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2756 Dátum: 08 júl 23, 23:59:23 » |
|
Adachi-sama szerintem maradj hú magadhoz szóval valami kocka témájú kellene xD(nem nem vagy kocka csak szeretsz játszani csak éppen nagyon közeli barátaid mind kockák )
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2757 Dátum: 08 júl 24, 00:00:20 » |
|
es am animeset vagy vlami mast?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2758 Dátum: 08 júl 24, 00:02:29 » |
|
abszolút kocka kép amikor a nagy gépfegyveres ember felhúzott maszkja alól egy nightelf csaj kukucskál ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2759 Dátum: 08 júl 24, 00:08:20 » |
|
hmm azabaj h fogalmam sincs x'DDD a kockaság jó 5 let meg a téma is elég tág szal lehet mit csinálni.. de mongyuk ha tényleg hű akarnék lenni magamhoz akk mindenhol kaszások meg szétvagdosott hullák lennének x'DD > egyébként G-F tényleg szerkeszd azt a háeszt és írd oda mert így off és tölik > nemmuszáj azt amit én ajánlottam.. csak valami témába illőt (de amit énírtam az akárhogynézzük is az )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 24, 00:09:59 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|