Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2085 Dátum: 08 jún 22, 16:54:25 » |
|
Valaki tudna javasulni valamit hogy PS-ben hogy tudom szépen körbevágni az alakokat? Mert a "radír"az jó de azért.. Azán a "tollal-kijelölöm-izé"is de az nagyon hosszu,uncsi és bonyolult  Mivel ez ilyen eléggé alap a PSben gondolom tudtok segíteni...(a Background Eraser Toolt,és a Magic Eraser Tooolt is probáltam de azok....no comment ^^")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2086 Dátum: 08 jún 22, 17:18:37 » |
|
megpróbálhatod a mágneses kijelölő eszközt. (sajnos nem tudom, hogy angolban mi a neve.. :'X ) ezzel nem kell mást csinálod, csak végighúzni a körvonalak mellett, és az magától kijelöli. (nem úgy, mint a sima toll, hogy vigyázni kell, hogy a körvonalon maradj.) aztán mikor kijelölted, jobb egérgomb, és fordított kijelölés. Ekkor a kép szélénél is megjelenik a szagatott vonal. Aztán kiválasztod a radírt, és a hátteret kiradírozod. Ilyenkor nem kell arra figyelni, hogy belemész az alakba is, mert az kijelölésen belül van, így az nem szerkezthető. Miután végeztél, akkor kiválasztod azt a varázspálcát (szintén nem tudom az angol megfelelőjét.. :'X ) és kijelölés megszüntetése.. Viszont ezzel is vannak problémák. :'X Néhol nem pontos a kijelölés, és azért arra figyelni kell, hogy ne menjen át a vonalon.
Szóval szerintem még mindig a radír a legpontosabb, csak azzal kicsit hosszadalmas ez az egész. :'X
De javaslom, hogy keress rá a neten renderekre. (az előtted lévő hsz előtt vvica hszét ajánlom elolvasásra.. xD) Ez a legkönnyebb módszer... x"'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 22, 17:19:09 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2087 Dátum: 08 jún 22, 18:33:37 » |
|
Tadaaaam....Az új avámon Lina Inverse  (Pat, tök jó az Ulquis alád:D) (Sakaki-saaaan:D)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
 |
« Válasz #2088 Dátum: 08 jún 22, 19:17:44 » |
|
háát Saph én lekéstem a 100. oldalróól.........  nembaj majd legközelebb.. űűűűűhha mennyi ismeretlen név xD Lina Inverse Sakaki meg Sataki san, kedvenc RP játékkészítőim új, készülőben lévő játékának főhőse, Aslan.. ííííííjjj le vagyok maradva :'X
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2089 Dátum: 08 jún 22, 20:52:45 » |
|
Lina azt tom ki,bár az animét nem láttma de tom ki ő,Sakaki-san,hát ő róla nem om ki,viszont,hogy mi az,hogy RP azt se tom  Az aláírásomat pedig ismét váltom,mivel most a Soul Eater-ből jön egy aláírás,ami saját készítésű  Avatar pedig szintén Soul Eater-es,mindneki rajta van aki számít 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 22, 20:53:36 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #2090 Dátum: 08 jún 22, 21:06:11 » |
|
Jólvan, Soul Eatert szeressük  Hamarosan nálam is avacsere lesz látható:3 /bejelentést hallottakXD/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #2092 Dátum: 08 jún 22, 22:56:14 » |
|
Igen, szintén bekerült az alámba nekem is  Ő zongoráz anime zenéket a legcsodásabban a világon... imádom*____*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2093 Dátum: 08 jún 23, 04:28:22 » |
|
 Ezt ma éjszaka dobtam össze, remélem ilyet még nem csináltak  Még kicsit át kell méreteznem és megpróbálok egy jobb képet keresni Naruto-hoz mert ez nem túl jó felbontású 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 23, 05:14:01 írta warmerh »
|
Naplózva
|
 Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2094 Dátum: 08 jún 23, 07:20:13 » |
|
Philipa nálam is^^ Ez már személyi kultusz  (A "mai fiatalok" tényleg nem ismerik Linát? :O)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2095 Dátum: 08 jún 23, 07:21:50 » |
|
Mi az hogy nem ismerik...nem modnom hogy nagy fanja vagyok...de azért vágom ki ő...anno még a versikéjiből is tudtam...de nekem valahogy soha nem sikerült varázsolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2096 Dátum: 08 jún 23, 07:52:01 » |
|
Én ismerem,csak az animét nem ismerem,sajnos....... warmerh:nagyon jól néz ki  ,mikor még nem volt Phtotoshopom csináltam egy hasonlót Paint-el cska a borzasztó volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2097 Dátum: 08 jún 23, 08:08:56 » |
|
Kösz szépen Morimoto-kun  Huh bakterház szerintem én is ismerem Linát csak nem emlékszem rá 
|
|
|
Naplózva
|
 Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2098 Dátum: 08 jún 23, 08:31:01 » |
|
Hátö...a mágneses lasszóval még régebben probálkoztam de azlett h hozzátapadt(  )az egérhez és össze vissza vonalakat csinált... :'X Majd megprobálom megint...hátha..azért köszi a tippet^^ azért radírozás fan maradok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oro
Gennin
Nem elérhető
|