|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2012 Dátum: 08 jún 18, 21:02:56 » |
|
Adachi jó az avád. Slipknot, egytől eggyig őrültek  de azért jók legközelebb joe jordison-t rakd ki 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2013 Dátum: 08 jún 18, 21:41:29 » |
|
lol aszitem utállni fognak érte erre tessék xDD köszi mindenkinek  lol xD tengerkék ?? xD hol ??????? xDDDD hmm... legközelebb Chriss jön de utánna kiteszem Joeit 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2014 Dátum: 08 jún 18, 21:52:57 » |
|
Bár én az ilyne zenei műfajt nem komálom,de ez az avatar Ada,hihetetlen király  ,de tényleg 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2015 Dátum: 08 jún 18, 21:59:29 » |
|
Nézem a képen a csávót, az jut eszembe, hogy odacsípte neki a cipzár!  De nem rossz avatar... Legalább jót röhögtem rajta... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2017 Dátum: 08 jún 18, 22:58:37 » |
|
Tudod Saphira.... Egy kicsit lökött vagyok ha fáradok... Ilyenkor elég furcsa dolgok jutnak az eszembe...  De télleg király ava! Legalább van mitől röhögnöm a hülyeségemen!  Ám már ha itt járok megírom, hogy igaz már rég, de visszaváltottam a régi avatarom Aemy nagy örömére!  De igaza is van... Anime fórumon jobban is mutat a Kyuubi az AK-47-nél...  Na de ez már egyéni véleményem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2019 Dátum: 08 jún 19, 11:09:34 » |
|
Sztem is jo ava Adachi!!! Am én meg inkább ezt a zenei mufajt komálom...és igen,a Slipknotnak nagyon is jo számai vannak!!!  (Most is Slipknotot hallgatok amikor ezt a hsz-t írom!!!xDD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2020 Dátum: 08 jún 19, 11:10:36 » |
|
Aemy mi történt az aláírásoddal? Mert én elmosódottnak, pixelesnek látom az egészet!  Vagy csak é látom így a Firefox 3 hibájából? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2022 Dátum: 08 jún 19, 12:30:16 » |
|
nahh 1 kis válltoztatás az alámban h meddig marad ott... őő hát aznem rajtam múlik  asszem 1 értelmű xDD > nahh idő közben szűk családom is bekerüld az alámba  Sylwe, Saphira, Zemori és GK
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 19, 14:37:17 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2023 Dátum: 08 jún 19, 17:57:26 » |
|
Bunshin Nell miert 3ast kapott töled ?  ...............
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2024 Dátum: 08 jún 19, 18:39:58 » |
|
Nelliel nállam a námbör 1 faW girl ezt teis tood xD .. múltkor megmondtam h ő lett életem szerelme nem ? xDDD az a 3 as csak az espada száma te tudatlan  xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|