25 júl 18, 01:05:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 130 131 [132] 133 134 ... 600
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Grafikai munkák és a rajzolás  (Megtekintve 1313371 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1965 Dátum: 08 jún 16, 19:09:06 »

hmm sensei hogy ez milyen jo lett rendessen meghatódtam hogy milyen csodállatos tehetségü egy senseiem van Sír am én mé nem tok ilyeket...bénavok no mindegy én elvok a saját betegeskinézetű hülyeségeimmel (senseiii....én...nem talállok szavakat xd)

Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1966 Dátum: 08 jún 16, 19:23:26 »

-Itachi- a ló nekem is jobban tetszik.  Nevet De, mint mondtam, ő 10 óra alatt készült el. A másik rajz, még ha durván is számolom csak másfél óra volt.  :'X És örülök, hogy tetszik.  Nevet

Kedves tanítványom, örülök, hogy neked is tetszik. xD És mivel még nem láttam tőled egy rajzot sem, ezért nem mondok semmit a hsz-edre, de lefogadom, hogy nem rajzolsz olyan rosszul.  kacsint

Mellesleg nekem a legnagyobb problémám most az, hogy nem tudok mit rajzolni!  Hümm-hümm Vagyis hát ötleteim vannak meg ilyenek, de kicsit gyakarolni akarom az állatok és az emberek kinézetét, mozgását, az anatómiát, így megpróbálok fényképekről, képekről rajzolni. Szóval ha valakinek van valami képe, amit megengedné, hogy lerajzoljak, vagy szivesen látná rajzként is, az nyugodtan küldje el, mert legalább lesz mit rajzolni. xD (kép alatt értek fényképet állatról, emberről [tájkép ceruzával már kicsit nehezebb] esetleg fanartokat, anime, film szereplőket és hasonlókat.  Hümm-hümm )

Jah és még az első oldalhoz fűzném hozzá. Azt hiszem Shiro és Kana-chan ( nem biztos, de úgy emlékszem. Csakhát a memóriám...  Hümm-hümm ) beszélgetett az anatómiáról, meg hogy nem tudnak fejből rajzolni.  Nevet Szóval én úgy vagyok vele, hogy az egyáltalán nem gond. Elősször mindent képről kell rajzolni, úgy, hogy lássuk, és a gyakorlás miatt megismerjük az anatómiát is.  Nevet Ha sokat gyakoroljátok képről, mondjuk egy állat lerajzolását (állatoknál én tuti a lovat választanám. Nem ez a kedvenc állatom, de az izomzat árnyalását és felépítését ezzel lehet legjobban gyakorolni) akkor egy idő után majd fejből is letudjátok rajzolni. Anime szereplőkhöz meg természetesen kell az anatómia és egy kis fantázia.  Hümm-hümm
Naplózva

hanno
Vendég
« Válasz #1967 Dátum: 08 jún 16, 20:37:58 »

én nagyon szaratok rajzolni..^^ csak nagyon nem tudok.:Đ de egysuzer már sikerült egy Deidarat rajzolnom a törifüzetembe, angolon. gondolom ez mindenkit nagyon érdekel:Đ de nekem tetszett, és még most is tetszik. ez a lényeg.:Đ
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1968 Dátum: 08 jún 16, 21:18:12 »

Nana, ennyi dícsérettől a hatalmas egoja még hatalmasabb kell, lassan már külön bolygó kell neki x"D  Pojén
Na szóval megtudtam, h ez egy póniló, szal akkor már nem is szólom le a fejét, de még egy pónilóhoz képest is fura a feje.. vagyis inkább a nyaka az ami sztem fura... úgyhogy legközelebb tessék jobban odafigyelni x"D (de ezt már megbeszéltük xD)
Az itachi-kisame-pikachu trió jó lett, most, h már itán nincs az a szörnyű sisak (vagymi) x"D amit az ÉN javaslatomra el lett tüntetve  Hümm-hümm
Na szal azért, h legyen egy kis dícsérte... ja és még annyit, h a lónál a földön levő láb... olyan mintha összenőtt volna a földel és a melső patáinál az egyik meg nagyon beleolvad a környezetébe  Pojén
Na és akkor most jön a dícséret (mert ugye olyat is tudok) ezeket az apró hibákat leszámítva szerintem jó képek lettek, ahogy ezt el is várom tőled x""D
~halkan megjegyzi: a pat cicás lett a legjobb  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 17, 09:13:51 írta gaara_fan » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1969 Dátum: 08 jún 16, 21:26:25 »

Teee, nem gondoltam volna, hogy te is ilyen rosszul írsz.  Hmm? Mi az a Bolgyó?  Hmm?

Szóval, így, hogy már a nyakát hibáztatod számomra is érthetőbb lett a dolog. xD A nyakán én is felfedeztem mostmár pár hibát.  Hümm-hümm Igérem javítani fogom.  kacsint

A lába: Nos ha a hátsó lábáról van szó, akkor arról annyit, hogy elvileg sárban áll. (nem látszik.  Pojén ) így belesüpped a sárba. Az pedig, hogy beleolvad a környezetébe a valóságban is gyakran előfordul, de megpróbálom majd ezt is javítani.  kacsint És ezentúl az ilyenekre is jobban oda figyelek majd.  Nevet

>Igen. xD Itáról pedig eltűntettem azt a sisakot.  Hümm-hümm Legközelebb is téged foglak kérdezni, mert jó kritikákat írsz. xD Ha nem lennél, akkor talán a szörnyű sisak is marad.  Hümm-hümm  Lehánylak

>>A Pat cicás?  Hümm-hümm Örülök, hogy tetszett.  Pojén
Naplózva

Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1970 Dátum: 08 jún 16, 23:25:02 »

gyoohhh ..hát tapsot neki  xDDD én  tanítványom  Nyelvesít  Pojén xDDDD
am meg a  Paci  név tőlem van ám  Nyelvesít mert  ilyen hűűű de  kreatív  vagyok xDDDD
am sztem iszonyatjó Nevet ha  én így  tudnék  rajzolni..hmm.. hát letörném  a  kezed  xD márcsak azért  h  ne  legyen  vetélytársam  xDDD
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1971 Dátum: 08 jún 16, 23:32:29 »

looool. :'D Megéreztem. xD

Jah és tényleg. A Paci név Adától származik.   Nevet Mert Pacit ő nevezte el.   Hümm-hümm Akkor már adhatsz is nevet a tigrisnek amit most rajzolok.   Nyelvesít Most valahogy rám jött a rajzolás mánia. xD

És köszi.  Nevet Örülök, hogy tetszik. xD

Akkor hogy ne egyen off... itt mászik egy nagy pók.  Ohh My God jah nem ezt akartam..  Szóval az, aki Ezt rajzolta azért tud egy picit.
Naplózva

Xiiau
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1972 Dátum: 08 jún 17, 00:40:40 »

Nevet ez semmi a haveroméhoz képest! ikszdé igazi ló buzi.
http://sarolta.deviantart.com/art/black-unikorn-59433016
http://sarolta.deviantart.com/art/deer-68676617
Naplózva

Rekage
ANBU újonc
*

What a sick, mazochistic lion..

« Válasz #1973 Dátum: 08 jún 17, 07:37:12 »

huhh Saphira ezek k**va jóók.. nekem spec. az a "hülyeség" amit gépen csináltál jobban tetszett.. talán azért mert az tökre nemértem hogy kell/hogy lehet..
Naplózva

Egy ember halála tragédia, millióké statisztika.
kuciblog.
Rekage
ANBU újonc
*

« Válasz #1974 Dátum: 08 jún 17, 07:39:27 »

újabb avatar csere.. szegény Itachi.. igen rájöttem hogy vége x"D x"(
vhogy ugy mint apu memories for Jitaiya -s alája.. MEMORIES FOR ITACHI!! /csinálnék én is olyat csak még nem tudok xD/
Naplózva

kuciblog.
Rekage
ANBU újonc
*

« Válasz #1975 Dátum: 08 jún 17, 07:44:27 »

csináltam két képet én is.. pontosabban egyet alakítgattam.. ne várjatok nagy durranást még csak ismerkedek a ps-el.. mindent széépen lassan kitapasztalok.. ^^
Az eredeti
http://kepfeltoltes.hu/080617/M_solat_-_Naruto_button_set_Sharingan_by_Ugly_baka_girl_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

és amit én alkottam vele xD
http://kepfeltoltes.hu/080617/M_solat_-_Naruto_button_set_Sharingan_by_Ugly_baka_girl_1__m_solata_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mondjatok ötleteket mit hogyan csináljak.. am hogy lehet hátteret más színűre változtatni??
Naplózva

kuciblog.
Haku
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #1976 Dátum: 08 jún 17, 09:11:00 »

Hogy rajzoljuk manga karaktert?
Bemutatják Ayanami Reivel ^^:
http://www.youtube.com/watch?v=rqVIBoqgTps

ÍAmúgy jó rajzok Saphi ^^
Naplózva

bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1977 Dátum: 08 jún 17, 10:05:59 »

Wow Saphira.  Ohh My God Én rajzból majdnem mindig megbuktam, hát nem voltam egy nagy tehetség.  Nevet
De nagyon jó lett a "Paci".  Mosolyog Bár a jobb első lába nekem olyan fura, de nemtom miért, de tényleg le a kalappal előtte, mert én tudom, hogy ilyet soha nem tudnék rajzolni.  Mosolyog Gratula hozzá.  Mosolyog
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1978 Dátum: 08 jún 17, 12:00:59 »

Avatar illetve aláírás csere történt,Bleach style Nevet Az aláírástot saját kezüleg csináltam,vagyis Photoshop kezüleg Nevet
Naplózva
Adachi
*

« Válasz #1979 Dátum: 08 jún 17, 12:09:02 »

nahh ehhez viszont már csak gratulálni tudok:D aprólékos munka...nagyon jólett Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 130 131 [132] 133 134 ... 600
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins