Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1515 Dátum: 08 ápr 30, 07:58:57 » |
|
Köszönöm szépen! Imádom Gaara-t! Öhm Kana! hol lelem meg a te képeidet? Látni szeretném őket!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1516 Dátum: 08 ápr 30, 11:04:37 » |
|
Öhm... az előző oldalon... Jaj... lehagytad a chan-t a nevemből. (Ez azt jelenti, h. átmentünk tegeződésbe.. ) Habár én már régen tegezlek Aemy...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 30, 11:05:22 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
strawberry-san
Gennin
Nem elérhető
Eszeveszett mint Vash XD
|
|
« Válasz #1518 Dátum: 08 ápr 30, 11:25:54 » |
|
gmaemy ezeket mivel csináltad? nagyon jók ... van olyan aki regisztrálva van DeviantART-on?
|
|
|
Naplózva
|
Nem kocka vagyok csak sok oldalú... egész pontosan 6
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1519 Dátum: 08 ápr 30, 11:28:17 » |
|
Húúúú Kana (-chan) nagyon jók a képek! Leesek a székről! jááj nagyon széek! Linkelsz még? és strawberry-san sima Painttel rajzolok. nem vagyok oda a rajzprogikért... depersze homályosításnál segítséget hívok a Photo Skape-től. nem vagyok ott regisztrálva. ugyanis 0 az angol tudásom..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 30, 11:31:36 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1520 Dátum: 08 ápr 30, 11:38:45 » |
|
én fen vagyok a deviantarton. mindjárt 3 oldallal... ebböl kettő linkje ott van az aláírásomban... és az y!galleryn ki van fen? nem vagyok ott regisztrálva. ugyanis 0 az angol tudásom.. nagyon nagy magyar közösség van fen, akik érthető nyelven beszélnek. meg nem kell vissza riadni alapból én se tok nagyon angulul írni ( az olvasással 1000*kevesebb problémám van)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 30, 11:41:29 írta Xiiau »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1522 Dátum: 08 ápr 30, 17:54:02 » |
|
Engem csak a módja Egy ilyen hátteret mivel érdemes csinálni? Mert az a baj, hogy nem tdom, hogyan kezdjek hozzá egy egyedi háttérnek...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1523 Dátum: 08 ápr 30, 18:31:57 » |
|
Egy kérdésem lenne. Találtam egy nagyon jó sharingan-os tutorialt, de nem tudom hozzá méretre vágni a képet. Azt hogy kell? Mert a többit nagyjából értem, csak ezt nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1524 Dátum: 08 ápr 30, 18:44:30 » |
|
Valaki nem tudja hogy lehet szépen képeket egybevágni a cs3-ná(magyar)? Vagy ha senki nem akarja leírni be tudna valaki linkelni egy leírást?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #1526 Dátum: 08 ápr 30, 18:49:54 » |
|
csak nem arra hogy pl: van egy kuty a képen és ráraksz egy ember fejet??? mert véletlenül tudom:) ha ez akkor irj privit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1527 Dátum: 08 ápr 30, 19:01:46 » |
|
Igen Saphira úgyhogy csak képek egymásra legyenek rakva erre értettem, de az a szellemképes se lenne rossz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1528 Dátum: 08 ápr 30, 19:13:13 » |
|
nos azt úgy megtudod csinálni, hogy megnyitsz egy új lapot, vagy esetleg egy olyat is megnyithatsz amin van valami kép. Ezután megnyitod azt a képeket amiket ki akasrz vágni. aztán az eszközök között van egy olyan, hogy "lasszó" van ebből olyan, hogy "lasszó" "sokszög lasszó" és "mágnesen lasszó" ez kb annyit tesz, hogy a sökszögessel vonalak segítségével sökszögeket tudsz kijelölni, azaz kivágni a képből. a sima lasszóval saját magadnak kell körbe rajzolni a képet amit ki akarsz vágni. a mágnese lasszó pedig "rátapad" a körvonalakra. ezzekkel ki tudod jelölni azt a képet, amit ki akarsz vágni. Ha csak simán egymásre akarod rakni, úgy, hogy az eredeti alakjukat is magtartsák, akkor a sokszög lasszót ajánlom, amivel kitudsz vágni a képből négyzeteket, vagy, mivel az képis ilyen alakú az egész képet kivághatod. Aztán legfelül van egy olyan az eszközök között, hogy "mozgató". Ezzel rákattintasz a kijelölt részre és egyszerűen áthúzod a másik, üres lapra. Azt amit áthúztál a ps automatikusan új rétegbe fogja rakni. Így mikor már egy lapra ráhelyezel több képet is, csak rá kell kattintanod az eredeti kép rétegére és újra tudod mozgatni.
öhm... sohasem voltam jó a magyarázkodásban és nem tom, hogy mennyire értetted meg, de jobban már nem tudom leírni. xD Nekem nem megy az olyan. x'D amúgy a szellem képeket is ugyanígy kell, csak a rétegek beállításaiban leveszed 100%-ról az áttetszőséget és kicsit igazítasz a körvonalkon. Meg szellemképesbe már annyira nem szép, ha négyszögletes képek vannak egymásra helyezve. akkor egy alakot már szebb a rendes körvonalain kivágni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 30, 19:18:43 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető