Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 júl 08, 14:21:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 júl 08, 14:31:15 » |
|
De akkor ez nem lehet az ATP része nem? Mert ott máshogy kapcsolódik nem? (Én csak felületesen tanultam róla, de kicsit komolyabban kéne vennem a bioszt, mert abból akarok érettségizni ) --- Ezt kéretik nem törölni. Még az aláírásról beszélünk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 08, 14:32:50 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 júl 08, 14:36:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 júl 08, 16:56:39 » |
|
Az avatáromat magam sem tudom miéert választottam! :-[ : Az aláírásom a Shaman King-ből van.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 júl 08, 18:53:11 » |
|
Balin: Úr Istenem! xD Gaara.kage: cuki a Deidarát, te is szereted, vagy miért raktad ki az aláírásodba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 júl 08, 18:54:44 » |
|
nem mondom, hogy szeretem, de annak ellenére, hogy mit csinált Gaara-val...szal nekem teccik a karija... aztán gondoltam ez a kép meg cuki...de nem hiszem, hogy sokáig lesz ott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 júl 08, 18:57:31 » |
|
Izlések és pofonok. Hand megmutatnám a szerves és bio könyvemet szerintem te ijetedben szívrohamot kapnál De hogy a tárgynál maradjunk. Szerintem elég jó lett az aláírásom. Mondtam már hogy ilyen lényeg telen dolgokra nem adok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 08, 19:32:45 írta Asura »
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 júl 10, 01:17:40 » |
|
Gaara az alap, tehát megy avatarba és aláírásnak. Ez a legjobb szövege, tutira ez. Aláírásnál a lézerkardos emberke elválasztó, amúgy is nagy SW fan vagyok. Legalul meg Gyűrűk Urás aláírás, nagyon jó szöveg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 júl 10, 03:21:29 » |
|
gyááh nekem avatar a comedy c istenkirály animéből egy pár másodperces részlet aláírás meg hellsing idézet + hellsing képecske, de nem azért mert a hellsing a kedvenc animém hanem mert menő a szöveg is meg a kép is 8) habár az már máskérdés hogy mért nem a kedvenc animémből gyártottam siget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 júl 10, 12:17:57 » |
|
émmeg most beraktam alulra az Akatsukit...nekem teccik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genjutsu
Vendég
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 júl 10, 21:06:44 » |
|
Az avatar... az enyémXD Lerajzoltam milyen lennék ha anime figura lennék :-X Az aláírás... ezt mondta a pap unokatesóm konfirmálásánXD Nem normális én mondom.. szent tésztagyúrás... (tök fura az egész templomban csak én röhögtem. Nem néztek ám elmebajosnak)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 júl 10, 21:10:11 » |
|
avatarom: death note fan vok aláírás: Nos a legtöbbet angol oldalakról szereztem, de az Edward és Narutosért, ami a legnagyobb, azért köszönet Arisának aki csinálta nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurenai
Vendég
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 júl 11, 01:30:35 » |
|
Avatarom: Hát igen... az éjjel közepén neki álltam unatkozni^^" Két kedvenc karim: Yoindaime x Kurenai Aláírás: Yondy idézete *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 júl 11, 09:05:16 » |
|
Az avatárom: egy cuki róka konohás fejpánttal (A róka a kedvenc állatom, emiatt olyan poén :-X Szerintem :szerintem...rtl: ) Az aláírásom pedig általában a Narutoból kiírogatott idézet :
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
|