25 máj 31, 09:11:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kinek a karakterét találták el a készítők a legjobban és miért?  (Megtekintve 77024 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Csiti
Vendég
« Válasz #45 Dátum: 08 jan 02, 16:51:49 »

Én nem tudnék dönteni ki van legjobban kidolgozva. Számomra nincs megnevezhető Egy. MErt a történeteik összefonódnak és inkább a kapcsolataik határozzák meg a személyiségüket én pedig úgy vagyok vele, hogy szeretem benne a megtervezett és konkrétan poénosan megoldott összefüggéseket és karaktereket. Ilyen például a senseiek perverz sora. A történetben először Iruka lép fel, mint az anyai szigorral rendelkező tanár, akit Naruto gyakorlatilag csak a sexy no jutsuval tud kiütni. Ezután, ha jól emlékszem a III. Hokage, Ebisu, Kakashi, Jiraya majd  Naruto is perverz már a shippudenbe csak még nem tanár  Hümm-hümm. Szerintem az ő karaktereik nagyon OTT vannak ahol ekllenek a történetbe és a szereplők életében is. Ezenkivül a többi tanárról annyit, hogy Gai lelkesedése és Asuma passzív " ess pofára és én majd segítek emgemészteni a kudarcot" hozzáállása is nagyon helyén van, de Kurenaial úgy vagyok hogy igazából összekötni Asumával lehet, de nem érzem fontosnak ő mellékszereplő míg a többiek nem annyira, , mert sokkal főbbek mint a mellék, és értük is lehet annyit izgulni minimálisan, mint Naruto vagy Sasukéért.

Akkor tanárok kipipálva! Mivel nagyon hosszú lenne inkább azt mondanám, ami szerintem nagyon nincs ott és már-már felesleges.

Az második szintén egy csaj: Ten-Ten. Elnézést attól, akit ez megsért, de a csaj se nem erős se nem fontos igazából a céljaiért nem nagyonküzd, néha megjelenik és bedob egy két jó hozzászólást és Leet is basztatja picit, de nekem nála űr van. Hiányzik egy cél egy ok egy olyan eredeti tulajdonság amivel belopja magát a szívünkbe. Ezt nála nem érzem, ő olyasi karakter aki kellett, hogy meglegyen a Gai csapat. Ha ez változik és a későbbiekbe végre elkezd fejlődni, akkor mindenkitől elnézést kérek és Ten-Ten előtt is meghajolok.

Hát azt hiszem ők ketten azok, akik lehetnének jobbak is a többi az megfelelő szerintem és csak megjegyezném nem azt nem szeretem, amikor valakinek nincs fontosabb szerepe, mert Shinoért odavagyok, de szerintem akinek felületes a megformálása és igazából olyan érzést kelt hogy van hogy legyen, akkor az nagyon kilóg a történetből. Mivel szerintem Kishimoto azzal alkotott nagyot hogy képes több tíz karaktert megszerettetni és teljesen átadni a jellemüket, tulajdonságaikat. Mert itt midnenkinek szurkolsz nem csak a főhősöknek.
Naplózva
RinNegan
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

szuper S-osztályú nőcsábász ninja

« Válasz #46 Dátum: 08 jan 08, 19:24:22 »

SHIKAMARU!!!őt nagyon...meg Kakashi, a bölcs mindenttudó...
Naplózva
Rasengan
Vendég
« Válasz #47 Dátum: 08 jan 09, 16:28:17 »

hát ez nehéz kérdés mert narutonak sasuke-nek gaara-nak és kakashinak is jó története van
Naplózva
wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #48 Dátum: 08 jan 13, 22:55:17 »

Szerintem Gaara meg Naruto karaktere jó lett, meg persze Kakashi  Mosolyog
Naplózva
Zoli-kun
Vendég
« Válasz #49 Dátum: 08 jan 15, 19:30:28 »

Szerintem is kakashi meg még.naruto,sasuke,neji,kabuto,orochimaru meg az akatsukisok. Nevet
Naplózva
Tien
Gennin
*

« Válasz #50 Dátum: 08 jan 15, 20:25:21 »

Szerintem Sakura karaktere lett a legjobb ő a legösszetetteb!!!
Nem tudom Naruto nekem kicsit idétlen lett mint főszereplő!!!
Mondjuk sosem szerettem a Fő-főszereplőket!!! Nevet
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #51 Dátum: 08 jan 17, 17:26:23 »

bocsi a tenten fanoknak, de sztem majdnem ő van a legkevésbé kidolgozva. semmit sem tudunk róla, a karakterében nincs semmi különleges és tudtommal szegénynek még vezetékneve sincs xD
Naplózva
Zoli-kun
Vendég
« Válasz #52 Dátum: 08 jan 18, 16:45:36 »

De talán kakashit találták ki a legjobban.
Naplózva
Rock_Lee
Vendég
« Válasz #53 Dátum: 08 jan 21, 21:16:31 »

Szerintem is Kakashi lett a legjobban kitalálva, de Gaara is tök jó lett
Naplózva
Susan
Vendég
« Válasz #54 Dátum: 08 jan 21, 23:38:22 »

Hát kellő képpen jó kérdés.. Túlontúll sok kedvenc szereplőm van, és ezekben mind 1ikben van vmi megfogó.. pl: Narutoban, a gyerekes viselekdés és a kitartása(DB, Son Goku beütés); Jiraiya perverzsége (Zseniális Teknős Nevet).. hát mondanom se kell h zseniális; Shikamaru hihhetetlen kedvtelensége és IQ-ja... Gaara..hát ő meg leírhatatlan.. az ellenszenve már a legelején megfogott, még mikor az első harcok mentek (tisztára Vegita) de sorolhatnám tovább..
Viszont én is talán a legkevésbé kidolgozottnak Ten Ten-t mondanám, de 1ben olyan titokzatos is ezáltal (de mindenek felett előszeretettel várom a harci jeleneteit) Nevet
Naplózva
Rock_Lee
Vendég
« Válasz #55 Dátum: 08 jan 22, 20:56:19 »

Ilyen szempontból viszont talán túl sok is a rejtélyes szereplő.( Gaara, Hinata, TenTen, Shio stb. ) De én is sok hasonlóságot felfedeztem a DB és a Naruto között.
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #56 Dátum: 08 jan 22, 21:38:49 »

Sok jól eltalált karakter van, de szerintem Sasuke személyisége elég összetett lett, amolyan tapló de mégsemXD Bár elárulja a barátait tulképpen, mégsem öli meg azokat a gyakorló ninjákat, és bár úgy tűnik mégsem veszti el a szabadságát... kihasználja Orot és tulképpen mindenkit de azért mégis van szíve... szal szerintem jól megcsinálták, nem csodálom h Kishinek ő a kedvence Hümm-hümm

A Jinchuurikik is jó 5letek voltak, mint pl Naruto és Gaara. De Kakashi is jól eltalált kari Nevet
Naplózva
glonczy
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #57 Dátum: 08 jan 24, 15:43:25 »

Igen sasuke alakja elég megnyerő nekem legfőképpen a titokzatossága tetszik.De szerintem Kakashi alakja is jó.
Naplózva
Rock_Lee
Vendég
« Válasz #58 Dátum: 08 jan 24, 19:57:38 »

Ja. Kakashi is jó lett de a haja a legjobb.
Naplózva
glonczy
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #59 Dátum: 08 jan 27, 19:51:08 »

Rock Lee egy az  ízlésünk!!!!! Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins